Ezeket a motoros nadrágok miért ilyen rövidek? Felpróbáltam több fajtát is, de amelyiknek a szára elég hosszú, annak a térdprotektora rossz helyen van (meg nagyon bő is). Vagy ezeket hosszú szárú motoros bakancshoz tervezik?
hy..nekem puma1000 van ami szintén csavaros és szintén kiestek blőlle és mikor már az összes f@xom kivolt vele kiszedtem az egészet a lyukakba nyomtam pillanatragasztót és visszatekertem a csavarokat...na azóta a probélma megszünt..többet nem esnek ki az tuti...
Azt nem tudom,hogy csavart hol találsz a tiedhez,de ha valahol kapsz valahogy próbáld meg fixálni,mert egy idő után nagyon idegesítő,hogy mindíg elhagyod..
Hali Srácok!
A következő a gond: Éppen raktam el a csizmámat motorozás után, amikor eszembe jutott, hogy írtak itt emberkék olyanokról, hogy elhagyták a csizmából a csavart, amit eddig érdekesnek és lehetetlennek találtam.Hát mondom megnézem már a csizmámat.Aki hasonló naiv véleményen volt,annak mondom, hogy nem az.És persze a színes csavar esett ki...
XPD csizma amúgy...kérdésem, hogy ezt egyszerűen pl SKF-ből oldottátok meg, vagy lehet hozzá kapni ( jó drágán ) csavart...
köszi a választ előre is
üdv mindenkinek
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
60.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
A bank várhatóan jövő hét elején mond igent vagy nemet...Ha minden klappol, kb. 4-5 hét múlva tudnék hazamenni. Akkor viszont max egy hetem lesz aláírni, átvenni, beletenni az első ezrest, szervíz és visszajönni... Nem egyszerű, de inkább ezt az utat választottam, mint:
- spórolni a szezon végéig
- vagy itt megvenni kb. 8 milláért...
sziasztok van valakinek tapasztalata véleménye a :
Back Protector PRO L2 gerincvédővel kapcsolatban? valami nagyon új és elvileg húdejó :) várom véleményeteket
pár link:
http://www.protektorok.hu/protektorok.html
http:
//www.tesztmotor.hu/kirakat/ruhazat/forcefield-termekek.
html
Ha csak ez a kettő a kitétel, akkor schubert(3,5 éve van meg, 2 éve napi használatban, hibátlanul funkcionál, még a szakállas pofám sem szedi szét.). Az euromotornál vannak most conceptek 60-ért, meg talán még egy speed2 32-ért.
igen. paromnak még az akcios Parilla keszletbol, ott 40e volt, a nagy meretbol mar kifogytak, magamnak a big-bike-nal 60-ert, de ott meg most akcios, asszem 50ezer.
Ezeket a motoros nadrágok miért ilyen rövidek? Felpróbáltam több fajtát is, de amelyiknek a szára elég hosszú, annak a térdprotektora rossz helyen van (meg nagyon bő is). Vagy ezeket hosszú szárú motoros bakancshoz tervezik?
Vadonat új, karcmentes, sötét füstszínű Arai L-type plexi eladó.
Arai plexi
Azt nem tudom,hogy csavart hol találsz a tiedhez,de ha valahol kapsz valahogy próbáld meg fixálni,mert egy idő után nagyon idegesítő,hogy mindíg elhagyod..
A következő a gond: Éppen raktam el a csizmámat motorozás után, amikor eszembe jutott, hogy írtak itt emberkék olyanokról, hogy elhagyták a csizmából a csavart, amit eddig érdekesnek és lehetetlennek találtam.Hát mondom megnézem már a csizmámat.Aki hasonló naiv véleményen volt,annak mondom, hogy nem az.És persze a színes csavar esett ki...
XPD csizma amúgy...kérdésem, hogy ezt egyszerűen pl SKF-ből oldottátok meg, vagy lehet hozzá kapni ( jó drágán ) csavart...
köszi a választ előre is
üdv mindenkinek
60.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
ez a gixer egy százassal több is...
- spórolni a szezon végéig
- vagy itt megvenni kb. 8 milláért...
Posta free, a feltüntetett ár alapján pedig vámmentes... ez egy korrekt eladó
tesztmotornal ezt mondják1
tesztmotor 2
Back Protector PRO L2 gerincvédővel kapcsolatban? valami nagyon új és elvileg húdejó :) várom véleményeteket
pár link:
http://www.protektorok.hu/protektorok.html
http:
//www.tesztmotor.hu/kirakat/ruhazat/forcefield-termekek.
html
Perforált bőrgatyát nem tud vki jó áron? Legjobb az Rs Taichi lenne, de más is jó ha az ára jó!
www.quasimoto.hu/kep.php?ipd=r...