Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha hosszú lenne a szára nyomná a lábad a csizmába
Sziasztok!

Ezeket a motoros nadrágok miért ilyen rövidek? Felpróbáltam több fajtát is, de amelyiknek a szára elég hosszú, annak a térdprotektora rossz helyen van (meg nagyon bő is). Vagy ezeket hosszú szárú motoros bakancshoz tervezik?
Köszi a választ.Van benne valami, ha 1X elhagytam,akkor máskor is ki fog esni...Sztem nekem is valami hasonló megoldás lesz...
Sziasztok,

Vadonat új, karcmentes, sötét füstszínű Arai L-type plexi eladó.
Arai plexi
hy..nekem puma1000 van ami szintén csavaros és szintén kiestek blőlle és mikor már az összes f@xom kivolt vele kiszedtem az egészet a lyukakba nyomtam pillanatragasztót és visszatekertem a csavarokat...na azóta a probélma megszünt..többet nem esnek ki az tuti...
Azt nem tudom,hogy csavart hol találsz a tiedhez,de ha valahol kapsz valahogy próbáld meg fixálni,mert egy idő után nagyon idegesítő,hogy mindíg elhagyod..
kérdezd meg kykee-t..az a ratyi biztos tudja
Spidi Strada Lady - esetleg van valakinek tapasztalata vele/róla/benne/általa? vélemény? egyéb javaslat?
Hali Srácok!
A következő a gond: Éppen raktam el a csizmámat motorozás után, amikor eszembe jutott, hogy írtak itt emberkék olyanokról, hogy elhagyták a csizmából a csavart, amit eddig érdekesnek és lehetetlennek találtam.Hát mondom megnézem már a csizmámat.Aki hasonló naiv véleményen volt,annak mondom, hogy nem az.És persze a színes csavar esett ki...
XPD csizma amúgy...kérdésem, hogy ezt egyszerűen pl SKF-ből oldottátok meg, vagy lehet hozzá kapni ( jó drágán ) csavart...
köszi a választ előre is
üdv mindenkinek
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
60.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.

Info:

XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
hat nem tudom, hany millo ott a havi atlagkereset, de kurv@ draga minden feletek...
Naná hogy otthon veszem meg! Itt a B-King jelenlegi akciós áráért (2.3mft) egy tíz év körüli bringát kapok...
ez a gixer egy százassal több is...
inkabb vedd meg itthon szvsz, az elso 1000 km meg par nap alatt belemegy siman!
A bank várhatóan jövő hét elején mond igent vagy nemet...Ha minden klappol, kb. 4-5 hét múlva tudnék hazamenni. Akkor viszont max egy hetem lesz aláírni, átvenni, beletenni az első ezrest, szervíz és visszajönni... Nem egyszerű, de inkább ezt az utat választottam, mint:
- spórolni a szezon végéig
- vagy itt megvenni kb. 8 milláért...
Jól néz ki, csak 28ért? Én még mindig az UFO-nál maradok...
zsiiir! sose kelljen kiprobalni! mikor jon a mocid?
Ha Neked érdekes lehet, én itt vettem...
Posta free, a feltüntetett ár alapján pedig vámmentes... ez egy korrekt eladó
Remélem a jövőben is csak annyit tudok mondani mint most: nagyon komfortos a viselete de élesben még nem vizsgázott...
batran megveheted, jo cucc!
sziasztok van valakinek tapasztalata véleménye a :
Back Protector PRO L2 gerincvédővel kapcsolatban? valami nagyon új és elvileg húdejó :) várom véleményeteket
pár link:
http://www.protektorok.hu/protektorok.html
http:
//www.tesztmotor.hu/kirakat/ruhazat/forcefield-termekek.
html
Ha csak ez a kettő a kitétel, akkor schubert(3,5 éve van meg, 2 éve napi használatban, hibátlanul funkcionál, még a szakállas pofám sem szedi szét.). Az euromotornál vannak most conceptek 60-ért, meg talán még egy speed2 32-ért.
igen. paromnak még az akcios Parilla keszletbol, ott 40e volt, a nagy meretbol mar kifogytak, magamnak a big-bike-nal 60-ert, de ott meg most akcios, asszem 50ezer.
ahm, köszi, itthon vetted, hol?
mar hogyne lenne
Sziasztok!

Perforált bőrgatyát nem tud vki jó áron? Legjobb az Rs Taichi lenne, de más is jó ha az ára jó!

www.quasimoto.hu/kep.php?ipd=r...