Félreértés ne essék, nem a Dainese-t fikákáztam, pláne nem Crazy "2.03" Joe-t, hanem csakis a Flanker névre hallgató ruhájukat.. Én kéz alatt vettem, elvileg 6-7 alkalommal használták korábban, de ezek szerint mosógépben moshatták vagy nem tudom mit tettek vele, mert már kézben fogva is annyira tré hatása volt hogy bringázásra sem szívesen használtam volna, felvéve meg aztán előjött minden gixer hatványozottan...
Ellenben Arlen rucim mint egy gyapjú pizsama viselet szempontjából, a protik egy részét meg helyettesítem épp most kézhez kapott Alpin Bionic SP mellénnyel...
Bocs még1x
Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-80 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Méret: 50 (180-187cm 72kg-80kg-ig)
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Ár: 110,000Ft
Tel: 30/680-2519
köszönöm kérdésed, már begyógyult kívülrôl, de rohadt érzékeny, mert állítólag húzódnak vissza az idegszálak... egy hajmosástól is befosok, annyira érzékeny... jó tanulópénz volt...
Cölöp véleményét kifejtve, a Dainesenél nem csak a bôr és a varrás minôsége ami nagyot üt (most ruháról lévén szó), hanem maga a protektorok, amik elsô osztályúak. Mindenkinek azt tanácsolja, ha nem is Dainese a ruhája, a protektorokat cserélje arra... nem olcsó, de tapasztalatból tudom, hogy legalább megvéd még nagy tempónál is...
?
Mi az összefüggés a Probiker nevű teszkós cucc, meg a Berik és Arlen Ness között? Ne legyen belőle hosszabb cirkusz, de Rajtad a képeiden egy olyan papír Dainese Flanker feszül, amitől én sírva szabadultam még az első használat előtt, beszer ár alatt jócskán....
Már megvettem az FG-15-öt, de azért köszönöm.
Egyébként aki az 50.000 Ft-os árkategóriában gondolkozik kupak ügyben, annak bártan ajánlom. Valóban páramentes a plexi, huzatnak nyoma sincs a bukóban és a szélzaj sem vészes.
Ellenben Arlen rucim mint egy gyapjú pizsama viselet szempontjából, a protik egy részét meg helyettesítem épp most kézhez kapott Alpin Bionic SP mellénnyel...
Bocs még1x
I.á.:25e Ft.
06702956303
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Méret: 50 (180-187cm 72kg-80kg-ig)
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Ár: 110,000Ft
Tel: 30/680-2519
ÚJ Cross motoros csizmák eladók 41-46 os méretben.
Csavarozható, szerelhető fém csattal. ára 24990.-ft!
Érd: 06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com
tenyleg, kezed hogy van?
köszi üdv!
Mi az összefüggés a Probiker nevű teszkós cucc, meg a Berik és Arlen Ness között? Ne legyen belőle hosszabb cirkusz, de Rajtad a képeiden egy olyan papír Dainese Flanker feszül, amitől én sírva szabadultam még az első használat előtt, beszer ár alatt jócskán....
Egyébként aki az 50.000 Ft-os árkategóriában gondolkozik kupak ügyben, annak bártan ajánlom. Valóban páramentes a plexi, huzatnak nyoma sincs a bukóban és a szélzaj sem vészes.
tedd mar felre nekem holnapig, este elgurulok es ha beleferek annyiert elviszem...