Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az h néz ki, nincs link?
majd ird meg a velemenyed a mellennyel kapcsolatban, nekem ugyan ilyen van, csak a teljes ing, es nagyon szeretem!
én vágtam, hogy a FLANKER van terítéken, és nem is neked szántam. Para végképp nincs, így bocsánatot sem kell kérned
Félreértés ne essék, nem a Dainese-t fikákáztam, pláne nem Crazy "2.03" Joe-t, hanem csakis a Flanker névre hallgató ruhájukat.. Én kéz alatt vettem, elvileg 6-7 alkalommal használták korábban, de ezek szerint mosógépben moshatták vagy nem tudom mit tettek vele, mert már kézben fogva is annyira tré hatása volt hogy bringázásra sem szívesen használtam volna, felvéve meg aztán előjött minden gixer hatványozottan...
Ellenben Arlen rucim mint egy gyapjú pizsama viselet szempontjából, a protik egy részét meg helyettesítem épp most kézhez kapott Alpin Bionic SP mellénnyel...
Bocs még1x
Felvettelek MSN-re.
sityakért menynit kérsz ?
eladó alpinestars stunt jacketem,L-es méret.Párszor volt rajtam,gyakorlatilag új.
I.á.:25e Ft.

06702956303
Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-80 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
utána írtam h köszi Bad meglett a zene. Egyik kawás felnyomta FTP-re. Köszi mégegyszer
Hello!

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Méret: 50 (180-187cm 72kg-80kg-ig)
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Ár: 110,000Ft
Tel: 30/680-2519
Sziasztok!
ÚJ Cross motoros csizmák eladók 41-46 os méretben.
Csavarozható, szerelhető fém csattal. ára 24990.-ft!
Érd: 06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com
ijj, hat jobbulast! aztan a tovabbiakban csak ovatosan.
köszönöm kérdésed, már begyógyult kívülrôl, de rohadt érzékeny, mert állítólag húzódnak vissza az idegszálak... egy hajmosástól is befosok, annyira érzékeny... jó tanulópénz volt...
jol beszelsz! nekem is Dainese van, es bar a protektorait nem szeretnem tesztelni, nem vennek mar mast.

tenyleg, kezed hogy van?
Cölöp véleményét kifejtve, a Dainesenél nem csak a bôr és a varrás minôsége ami nagyot üt (most ruháról lévén szó), hanem maga a protektorok, amik elsô osztályúak. Mindenkinek azt tanácsolja, ha nem is Dainese a ruhája, a protektorokat cserélje arra... nem olcsó, de tapasztalatból tudom, hogy legalább megvéd még nagy tempónál is...
"papír Dainese"...Én nem értek hozzá,viszont Cölöp kolléga egy icipicit igen.És szerinte a Dainese csinálja a legjobb bőrruhát.
Dainese, papircucc?
Eladó motoros cuccok. Esetleg ha valakit érdekelne : UVEX Wing RS 745 Bukósisak + BERIK Marhabőr dzseki + Clover RS-3 Versenykesztyű

köszi üdv!
?
Mi az összefüggés a Probiker nevű teszkós cucc, meg a Berik és Arlen Ness között? Ne legyen belőle hosszabb cirkusz, de Rajtad a képeiden egy olyan papír Dainese Flanker feszül, amitől én sírva szabadultam még az első használat előtt, beszer ár alatt jócskán....
Már megvettem az FG-15-öt, de azért köszönöm.
Egyébként aki az 50.000 Ft-os árkategóriában gondolkozik kupak ügyben, annak bártan ajánlom. Valóban páramentes a plexi, huzatnak nyoma sincs a bukóban és a szélzaj sem vészes.
abban nem utazunk
Szia,

tedd mar felre nekem holnapig, este elgurulok es ha beleferek annyiert elviszem...
Franc...akkor nem fog nekünk lógni...
Beszéltem pohival örül, de már meg van oldva, ő betonozott villanyszerelőnek,neki meg szerelnek villanyt.