Fótókat még nem készítettem... nem volt kimondottan eladó (megtartottam pályázni párszor) ,de ha küldesz egy e-mail címet, akkor természetesen küldök neked! A sérüléseket külön lefotózm...
sziasztok
nem tudja valaki h milyen cégnek szállít az fc-moto.de?
mert kinéztem egy bukót hjc fg-15 etau kék. és nem tudnak magyországon szerezni. ha valaki tud esetleg ebbe segíteni azt megköszönném
A szine kék... használt... versenyen pereceletem benne... pár helyen horzsolva... de semmi komoly, továbbra is tökéletesen véd...
Az új ára 67eft volt... de így használtan, lehorzsolva tudnék rá jó árat mondani... ;) ha számodra fontosabb a védelem, és az ár, mint az esztétika... akkor jó vétel lehet...
Hellosztok!
tudom,hogy ez eggyik kategóriában sem igen tartozik,de itt azért remélem kapok választ majd a kérdésemre...
na szóval olyan kérdésem lenne,hogy van nekem 1 tanktáskám és az a márkája,hogy SPIRIT OF BIKER ,de a neten nem találtam semmi ilyen márkályú táskát,csak csizmába ilyen márkát.
ha valaki segítene nekem,hogy mégis hol keressek ilyen márkát vagy megtudná mondani,hogy újonnan mennyi lehet a táska azt megköszönném.
mellékelek 1 képet róka remélem úgy könnyebben ráismertek
Hát nekem konkrétan nincsen eladó kesztyűm de ha valami shox forgalmazóhoz elméssz,és 9000Ft-ért vegyél shox knights kesztyűt én is azt használok és akinek még van az csak dícséri ennyi pénzért kúrvajó kesztyű.
Mindenkinek nagyon köszi a segítséget, kabát-nadrág ügyben.
Pontosan öt üzletben izzadtam tele a motoros kabátokat, szám szerint 11 márkát, mire megtörtént a választás.
A konklúzió : Arlen ness, Berik, alpinestars cuccok, gyakorlatilag minden tekintetben vitték a pálmát (anyag minőség, szabás! , design, praktikum, stb ) így én sem haboztam, vettem egy brutál matt fekete- piros Berik csodát a Superzone-ban. (100-ról, 50-re vannak lenyomva a szóló kabát árak! )
Ajánlom mindenkinek a boltot, jófejek, türelmesek, és geci komoly árleszállítás van náluk jelenleg, szinte mindenre.
Hi! Az adatlapomon látható Arlen Ness jelmezt áprilisban vettem a Superzone-ban kerek százért...Mivel a moci színe akkor még erősen kérdéses volt, én is egy semleges fekete/pici fehér/pici szürke kombót vettem... Azért is jó egy ilyen kétrészes (külön vettem a kabit és a nacit 50-50-ért...) ruci, mert sztem majd mindenkinek - nekem mindenképp - nadrágból egyel kisebb méret kell...
Nézz be hozzájuk, tízszer annyi cucc van mint a honlapon...
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
55.000 Ft. Vigyétek el!
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
le térsz a bebrecenhez kozelebbi leteronel,vagyis a h szoboszlo kelet utanna jossz kicsit az elso utca jobbra igy ott kb meg is lehet allni 9 15 nállad az náállam 10 15 . igy ok lesz remélem
a debrecenhez kozelebbit figyeld.ott terj le balra majd és nagyitsd ki a térképen ugy latszik h a hogy josz befele szoboszlo fele az elso utca balra igy nem kell bemenni a kozpontba,igyhat nem is ojan bonyolult és hányra legyek ott?
HJC sisakokat a Kelomotortól tudsz venni... Én is ott vettem az enyémet (FG-15 Draco). Ott van a kínálatban az Etau is 49990 Ftért
Itt van az oldaluk: www.kelomotor.hu