Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello jackkkk87!

HJC sisakokat a Kelomotortól tudsz venni... Én is ott vettem az enyémet (FG-15 Draco). Ott van a kínálatban az Etau is 49990 Ftért

Itt van az oldaluk: www.kelomotor.hu
Valakinek valami teszt vagy vélemény a Motowell CR6 Cross bukoról? És valaki tudna nekem ajánlani ezen kívül plexis cros bukót?
Fótókat még nem készítettem... nem volt kimondottan eladó (megtartottam pályázni párszor) ,de ha küldesz egy e-mail címet, akkor természetesen küldök neked! A sérüléseket külön lefotózm...
szerintem senkinek, ok egy only on-line webaruhaz. de 8 ojro (vagy mennyi a postakoltseg) nem olyan veszes, ha megrendeled.
sziasztok
nem tudja valaki h milyen cégnek szállít az fc-moto.de?
mert kinéztem egy bukót hjc fg-15 etau kék. és nem tudnak magyországon szerezni. ha valaki tud esetleg ebbe segíteni azt megköszönném
Ha tennél egy képet megköszönném.
Hello

-Nekem van ilyen méretben csizmám... Oxtar TCS Evo... fullos csizma, titán koptató, antiallergén belső, kényelmes le-fel vétel, maximális védelem!

http://www.metacafe.com/watch/...

http://www.600r
r.net/vb/showth...

A szine kék... használt... versenyen pereceletem benne... pár helyen horzsolva... de semmi komoly, továbbra is tökéletesen véd...

Az új ára 67eft volt... de így használtan, lehorzsolva tudnék rá jó árat mondani... ;) ha számodra fontosabb a védelem, és az ár, mint az esztétika... akkor jó vétel lehet...

Üdv, RR
Srácok!
Egy 46 os túracsizma ha valakinek van eladó akkor jelezze nekem vevő lennék rá.
Hello Mindenki! (sport)Motorosruhára cserélnék malaguti f10 típusú robogót! bővebb info: 0630/526-7091 vagy dug6unk@freemail.hu
Hellosztok!
tudom,hogy ez eggyik kategóriában sem igen tartozik,de itt azért remélem kapok választ majd a kérdésemre...
na szóval olyan kérdésem lenne,hogy van nekem 1 tanktáskám és az a márkája,hogy SPIRIT OF BIKER ,de a neten nem találtam semmi ilyen márkályú táskát,csak csizmába ilyen márkát.
ha valaki segítene nekem,hogy mégis hol keressek ilyen márkát vagy megtudná mondani,hogy újonnan mennyi lehet a táska azt megköszönném.
mellékelek 1 képet róka remélem úgy könnyebben ráismertek
Hát nekem konkrétan nincsen eladó kesztyűm de ha valami shox forgalmazóhoz elméssz,és 9000Ft-ért vegyél shox knights kesztyűt én is azt használok és akinek még van az csak dícséri ennyi pénzért kúrvajó kesztyű.
Mindenkinek nagyon köszi a segítséget, kabát-nadrág ügyben.
Pontosan öt üzletben izzadtam tele a motoros kabátokat, szám szerint 11 márkát, mire megtörtént a választás.
A konklúzió : Arlen ness, Berik, alpinestars cuccok, gyakorlatilag minden tekintetben vitték a pálmát (anyag minőség, szabás! , design, praktikum, stb ) így én sem haboztam, vettem egy brutál matt fekete- piros Berik csodát a Superzone-ban. (100-ról, 50-re vannak lenyomva a szóló kabát árak! )
Ajánlom mindenkinek a boltot, jófejek, türelmesek, és geci komoly árleszállítás van náluk jelenleg, szinte mindenre.
Sziasztok!

Nem tud valaki kurva olcsón normális sportmotorra való kesztyűt? A kurva olcsó olyan 8000 környékét jelenti.
Hi! Az adatlapomon látható Arlen Ness jelmezt áprilisban vettem a Superzone-ban kerek százért...Mivel a moci színe akkor még erősen kérdéses volt, én is egy semleges fekete/pici fehér/pici szürke kombót vettem... Azért is jó egy ilyen kétrészes (külön vettem a kabit és a nacit 50-50-ért...) ruci, mert sztem majd mindenkinek - nekem mindenképp - nadrágból egyel kisebb méret kell...
Nézz be hozzájuk, tízszer annyi cucc van mint a honlapon...
Köszi.
Sötét plekóm az van
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
55.000 Ft. Vigyétek el!

Info:

XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
na végre akkor vagy kék hornetet keress vagy ezust 318i BMW.az idotol fugg elore is kosz minden jot
akkor mehet a dolog akkor holnap ott találkozás
Sötét plekó van külön (Z-one, Raid, RaidII) ára? a bolti ár fele... kb. ;)
le térsz a bebrecenhez kozelebbi leteronel,vagyis a h szoboszlo kelet utanna jossz kicsit az elso utca jobbra igy ott kb meg is lehet allni 9 15 nállad az náállam 10 15 . igy ok lesz remélem
Hát ha itthonról elindúlok reggel nyolckor szerintem kb 9 vagy negyed tízre ott tudok lenni,mondjuk negyed tízre ott vagy akkor ok
vagyis jobbra az elso utca
a debrecenhez kozelebbit figyeld.ott terj le balra majd és nagyitsd ki a térképen ugy latszik h a hogy josz befele szoboszlo fele az elso utca balra igy nem kell bemenni a kozpontba,igyhat nem is ojan bonyolult és hányra legyek ott?
Be jelöltem kettőt nekem mind a kettő bal kézfelé esik mivel debrecen felé megyek