Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem jó, csak a mikort kéne még tudni. Én is úgy gondoltam, h motorral. Meg vinném a melós cuccot...
Mér ne, hamarabb megvan,a jó idő azért kellene, mert motorral mennék.
És ha 3an? Segíthetek én is...
Ha nem bánod, amikor jó idő lesz,vakolás előtt becsövezünk, ha el tudok valahol aludni.Ha ketten csináljuk olyan két nap.
Ha pontosabb dolgok érdekelnek nézz utána a www.tesztmotor.hu oldalon. Van fent teszt a nyitható sisakokról és az LS2 is benne van!
Ó igen veszek másikat hogy erre nem gondoltam,csak az a gond hogy nekem nincs a bőröm alatt is pénz erre is spórolnom kellet.
Nagyon figyelsz Az is hátra van még
Szia Pohi. Mi van a villanyszereléseddel?
Wazzee, neked nem kellett volna vmi zene?
Arról lekésett...már csak betonozással tudunk szolgálni esetleg víz-fűtés bekötések festés.....
Meg ha már ott vagy, segítesz Pohinak felhúzni 1-2 falat.
vágom
hát akkor köszi majd lesz valami :)
max esetleg ha rendelsz sóder-t akkor megtudnám nézni
Egyébként ha kell akkor sódert, homokot, termőföldet, kavicsot, murvát, zúzalékot stb... olcsón oda tudjuk vinni.
Keresd a nagy főnit(aput) - 501-es Tuning: 06-30-310-7915
Hát ez 57-58-as fejméretre jó......ha ettől nagyobb a kobakod kerülete akkor tuti nem lesz megfelelő...talán még az 59 belefér mivel használt, de a shoei nem igazán tágul, ugyanúgy feszül a fejemen az új meg a használt is. Építkezek így nem nagyon tudok most eljárkálni itthonról, sajnos, mert vagy dolgozok vagy az építkezésen vagyok, ez a mai nap kivétel......megnézni csak itt tudnád sajnos.
az a sityak egy álom

csak nem tudom a pontos méretem. Cabergnél L-es, HJC-ben pedig XL. Tehát nem tudom jó lenne-e méretben. Vagy hogy tudnánk megoldani egy próbát ?
Tudom ajánlani a használt Shoeit!
Neked kell eldönteni használtat vagy újat veszel. Olyat vegyél ami tetszik. Hiába jó az arai ha nekem nem tetszik a kugli formája, akár milyen jó nekem akkor sem kellene. a shoei tetszik, passzol a fejemre, és nagyon jól szellőzik. Ez mindenkinél más...fejforma és ízlés kérdése.... Ha érdekel a használt shoei dobj egy mailt....és kitalálunk egy jó árat.

Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
60.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.

Info:

XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
talán,mert,ha dobnál fel képet,meg hopzzá árat,akkor a magamfajta arlen ness-bee gondolkodó fasz is tudná,hogy van neked is.....eladó...ruhád....
Ugyhogy emeld fel a szaros segged oszt dobjál mutass valamit...
pl: a narancssárgátvagymilyet vagy bármilyet...
.
Van ám hozzá zajcsökkentő kitt ami 10.000 Ft viszont a nyakadat teljesen körbe veszi így egy kis fuvallat sem jut be. Ezt használva csendes a sisak. A "zajossága" bár szerintem viszonylag csendes.....abból fakad, hogy jól szellőzik. Ez a kettő idomul egymáshoz. Vagy jól szellőzik és hangosabb vagy nem szellőzik és csendes. Én a szellőzés mellett állok......egy kis szélzaj belefér.
Vanucci Art-ot sikerült vennem, 60-as méret. Kicsit bő a hasamnál, de gerincprotektorral tökéletes. Nem hittem volna, hogy jó lesz. A nadrágjából fogok még bevetetni, de nem sokat.

2 méter felett vagyok, kicsit több, mint 90kg.
Csak úgy, gondoltam megosztom tapasztalataimat....

Néhány ezer km után elmondanám, hogy jó bukó sisak az Xr-1000 de nem a leghalkabb, illetve a tisztán tartása, takarítása elég sok időt vesz igénybe, marha pepecselős dolog, a szellőzőkből, meg innen-onnan kibányászni a bogarakat. Amúgy most már hogy hozzá igazodott a fejemhez, baromira kényelmes!
sziasztok

milyen sisakot ajánlottok ami zajmentes és elég jól bírja a strapát ? 60ezer körül gondolkodom árban.
Nekem a HJC-k a legszimpatikusabbak talán. Vagy érdemes használt shoei-t meg arait venni ?
A spidit próbáld meg, az szűkebb szabású!
Hello!

Ez bor, de van kordura valtozata is, az sokkal olcsobb.
www.kelomotor.hu

Marci
Hja, hát akinek van plexije... Úúúúúgy könnyűűű...