vágom
hát akkor köszi majd lesz valami :)
max esetleg ha rendelsz sóder-t akkor megtudnám nézni
Egyébként ha kell akkor sódert, homokot, termőföldet, kavicsot, murvát, zúzalékot stb... olcsón oda tudjuk vinni.
Keresd a nagy főnit(aput) - 501-es Tuning: 06-30-310-7915
Hát ez 57-58-as fejméretre jó......ha ettől nagyobb a kobakod kerülete akkor tuti nem lesz megfelelő...talán még az 59 belefér mivel használt, de a shoei nem igazán tágul, ugyanúgy feszül a fejemen az új meg a használt is. Építkezek így nem nagyon tudok most eljárkálni itthonról, sajnos, mert vagy dolgozok vagy az építkezésen vagyok, ez a mai nap kivétel......megnézni csak itt tudnád sajnos.
Neked kell eldönteni használtat vagy újat veszel. Olyat vegyél ami tetszik. Hiába jó az arai ha nekem nem tetszik a kugli formája, akár milyen jó nekem akkor sem kellene. a shoei tetszik, passzol a fejemre, és nagyon jól szellőzik. Ez mindenkinél más...fejforma és ízlés kérdése.... Ha érdekel a használt shoei dobj egy mailt....és kitalálunk egy jó árat.
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
60.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
talán,mert,ha dobnál fel képet,meg hopzzá árat,akkor a magamfajta arlen ness-bee gondolkodó fasz is tudná,hogy van neked is.....eladó...ruhád....
Ugyhogy emeld fel a szaros segged oszt dobjál mutass valamit...
pl: a narancssárgátvagymilyet vagy bármilyet...
.
Van ám hozzá zajcsökkentő kitt ami 10.000 Ft viszont a nyakadat teljesen körbe veszi így egy kis fuvallat sem jut be. Ezt használva csendes a sisak. A "zajossága" bár szerintem viszonylag csendes.....abból fakad, hogy jól szellőzik. Ez a kettő idomul egymáshoz. Vagy jól szellőzik és hangosabb vagy nem szellőzik és csendes. Én a szellőzés mellett állok......egy kis szélzaj belefér.
Vanucci Art-ot sikerült vennem, 60-as méret. Kicsit bő a hasamnál, de gerincprotektorral tökéletes. Nem hittem volna, hogy jó lesz. A nadrágjából fogok még bevetetni, de nem sokat.
Csak úgy, gondoltam megosztom tapasztalataimat....
Néhány ezer km után elmondanám, hogy jó bukó sisak az Xr-1000 de nem a leghalkabb, illetve a tisztán tartása, takarítása elég sok időt vesz igénybe, marha pepecselős dolog, a szellőzőkből, meg innen-onnan kibányászni a bogarakat. Amúgy most már hogy hozzá igazodott a fejemhez, baromira kényelmes!
milyen sisakot ajánlottok ami zajmentes és elég jól bírja a strapát ? 60ezer körül gondolkodom árban.
Nekem a HJC-k a legszimpatikusabbak talán. Vagy érdemes használt shoei-t meg arait venni ?
hát akkor köszi majd lesz valami :)
max esetleg ha rendelsz sóder-t akkor megtudnám nézni
Egyébként ha kell akkor sódert, homokot, termőföldet, kavicsot, murvát, zúzalékot stb... olcsón oda tudjuk vinni.
Keresd a nagy főnit(aput) - 501-es Tuning: 06-30-310-7915
csak nem tudom a pontos méretem. Cabergnél L-es, HJC-ben pedig XL. Tehát nem tudom jó lenne-e méretben. Vagy hogy tudnánk megoldani egy próbát ?
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
60.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
Ugyhogy emeld fel a szaros segged oszt dobjál mutass valamit...
pl: a narancssárgátvagymilyet vagy bármilyet...
.
2 méter felett vagyok, kicsit több, mint 90kg.
Néhány ezer km után elmondanám, hogy jó bukó sisak az Xr-1000 de nem a leghalkabb, illetve a tisztán tartása, takarítása elég sok időt vesz igénybe, marha pepecselős dolog, a szellőzőkből, meg innen-onnan kibányászni a bogarakat. Amúgy most már hogy hozzá igazodott a fejemhez, baromira kényelmes!
milyen sisakot ajánlottok ami zajmentes és elég jól bírja a strapát ? 60ezer körül gondolkodom árban.
Nekem a HJC-k a legszimpatikusabbak talán. Vagy érdemes használt shoei-t meg arait venni ?
Ez bor, de van kordura valtozata is, az sokkal olcsobb.
www.kelomotor.hu
Marci