ok értem de már dontduk már el h akkor hol azon az elkerulouton amit bejeloltel ott meg lehet allni szerinted? az én tel számom igy habgzik 0748 422 635 csak nem tom mit kell elé rakni h tudj csorogni. figyeld meg jol a térképet,ha a keleti résznél bejossz akkor az elso kicsi utca jobbra,szerintem azt konnyu megtalalni igy egyszeru.
Hát várj én se ismerem hajdúsuzoboszlót de elkérem az egyik ismerősömtől a gps-t,nem tudom neked van gps-ed,néztem olyat pl hogy a fűrdő mellet ha jól látom van egy utca mégpedig a fürdő út,ott találkozhatnánk.Mondjuk én itthonról elindulhatnék reggel nyolcórakor.
amugy a holnap délelott ok lenne.... ha jol emlékszem akkor Debrecentol a 4 uton kell menni,és ha jol tom van két letéro,ojan h H szoboszlo nyugat és h szoboszlo kelet .valahol arra kellene találkozzunk valamelyik letéro korul.de azért nem tul korán ha jo ido lessz akkor egy kék Hornettel megyek,ha nem akkor egy ezust BMW el . ird meg kb hol és hánykor és én honann ismerlek meg téged koszi
Szerintem nem adja oda külön, de lehet lesz másik barátomnak 1, mert rendeltem neki egy kiyonarit, de elfelejtettem, hogy ahoz alapból adnak bogárhálót és orrvédőt. ő meg elment az imetbe és rendelt a sisakhoz. Próbál mást elhozni helyette, de szerintem nem lehetséges mert eléggé "érdekesek" az imetben, szóval szerintem le 1 plusz. Ha tudok valamit rádcsörgök.
Az alábbi motoros tanfolyamra vásárolt cuccokat kínálom eladásra:
HJC FG-14 Phoenix MC-2 fekete-ezüst bukósisak (L méret)
Eredeti dobozában, karcmentes, hordzsákkal
Ára: 25.000Ft
Prexport TEKNO-1000 protektoros túra csizma (45-ös méret)
Eredeti dobozában, újszerű állapotban.
Ára: 30.000Ft
SPOOL TAG-22 kordura kabát (L méret, fekete szín)
Kivehető thermobélés, lecsatolható karrész, könyök / vállprotektorok.
Ára: 15.000Ft
SPOOL Kirk protektoros nadrág (fekete szín)
Ára: 12.000Ft
Budapest, XIV.ker
Lengyel Péter
Email: plengyel@freemail.hu
Tel.: 06-30-3365572
XR-1000 és Raid II bukósisakokhoz
Csörögj ám
Köszi
De nem is érdekel az ára,...nem összeg,csak így nem kell utánnaszaladgálnom,mert elpostázná.
Többe kerülne a leves mint a hús.
De úgysem adja oda külön.