Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig hidd el van olyan sisak ami nem nyomódik az orrodnak, ilyen sebességnél sem.
200as tempónál hogy a rákba nyomja az orrodra a szél? Miért nem bújtok be a plexi mögé?
Azt írta 200-as tempónál mozdul el a sisak... Rajtam már volt több profi sisak, és ilyenkor már mindegyik elérte az orromat, akkor is, ha "kézzel" képtelenség lett volna odáig benyomni. Lehet az én fejem sem optimális, de ennyi belefér a legjobb sisakba is, szerintem.
Veszel másikat!
És ilyenkor mit tudok tenni?
Nem megfelelő a sisakod a fejformádra. A sisak vásárlásakor nem csak azt kell nézni, hogy szoros-e, hanem azt is, hogy minden irányban stabil legyen, valószínű az, hogy abban az irányban nem a Te fejfomádra való a sisak. Oldalra tart, de előre nem.
sziasztok... tanácsot szeretnék kérni kb. 190 magas vagyok és "csak" 84 kg, hogy ne keljen végigpróbálnom az összes fajta ruhát, tudnátok segíteni mely márkák szabása lehetnek jók az ilyen nyúrgákra / két részesben gondolkodom / vagy teljesen egyformák?
Hello!

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Méret: 50 (180-188cm 72kg-80kg-ig)
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Ár: 119,000Ft
Tel: 30/680-2519
mondtam hogy ne egyé annyit.látod már lenne rendes ruhád.dagadt
hát mitagadás,nekem is van pár cuccom amit nem értek hogy miért nem visznek el? tényleg néha sikhülyék az emberek.arleness meg berik meg probiker 100é az kő nekik
nekem min 54-es v. 56-os kell, és most vittem a ruhám a Cölöphöz... amúgy zsír ruci, fogtam kézben! ráadásul ennyiért vicces, hogy nem megy el... illetve nem vicces, mert balfaszok az emberek...
Tesóm,még egy ötvenest hozzácsapsz,és holnap reggel én keltelek meleg kakaóval!
Britt add neki oda míg szépen mondom.Freon mindent beható és rettentő pontos tesztelést fog végezni rajta
szerintem ezzel meg is nyerted nigger
nekem 100 jött ki... bár, kínai a számológépem... beépített alkudóképlettel
miért nem dobod fel a bayre? a németre vagy az angolra... nem egy sisakot vittek el tôlem korrekt áron, ráadásul használtat...
Próbáltad már feldobni LFP vagy más pályázós topicban? Ott sztem gyorsabban elmenne...Nem értem én az embereket, lennék csak 52-es méretű...
600ezer felett van boltban,negyedáron adnám.
Vegye már meg valaki ezt a telibevert ruhát!
Na most jót nevettem garbó Nemtudom miért vágja az ádámcsutkámnál nagyon fent van a csat vagy nem tudom,a shox kabátommal sosem volt ilyen gond.
Ádám csutka?
Milyen dzsekid van? Garbó?
bőrt szeretnék és a méretemet pontosan nem tudom mert nem tudom hogy hogy mennek a méretosztályzatok ezeknél a ruháknál.Én kb 170 cm magas vagyok és 75 kg.Ha ebből tudsz következtetni akkor jó
Ott írja,hogy bőrkabát...
Normál tempónál nincs is vele semmi gond se
Miután méretet nem írtál, így nem tudom... Amúgy gatya biztos, talán kabát is, csimma nincs. Azt se írtad, milyen stílusú ruhát keresel, textil vagy bőr, stb? De van több minden.