Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

imet-nél kb 1600 ft.minden shoei hoz
bogárhál ó=bogárhálló
Szia!

A bogárhál ót külön nem adod?
szia teso...nekem kb csutortokon ok lenne te megbütykolted már a verdát?
Vki?
Új Shoei Z-one, csúcsaktegóriás sport-túra sisak eladó! (utolsó 2 darab)

Full kivehető(mosható) belső... gyári tartozék a bogárhálló, és az orr spoiler... pinlock előkészítés... dupla "d" gyűrűs zár... dobozában, sisak zsákkal!

Jól szellőzik, csendes.... és japán minőség!

Csak S-es méretben... piros/fehér és Fekete/Grafit... áruk 59 eft (Fix ár)
Hol tudok Miskolchoz legközelebb Alpin Gp Plust próbálni?
Van egy tippem hogy csak pesten..
nah majd ha lesz pénz, perpill láncszett, karbiállítás, kesztyű, csízma, meg most újonnan forgalmi hogy kapja be...
Angol ebay
merre vannak ezek?
Némi szín találkozó lehet a kabáton nem mondom, de a "boci tarka" világot mellőzném. A bamba autósok meg inkább szét rebbennek, ahogy észrevettem, a dupla hang tompítóknak köszönhetően.......
Lehet a több szin ment meg egy két bamba autóstól.A tiszta fekete eléggé beleolvad a környezetbe,a motorod is az.Ha mindenképp a feketénél maradsz tegyél xenont lámpába
Eladó Spyke Devil Race kenguru mix bőrruha,vadiúj,58-as méret 1400euro helyett 150 000Ft-ért
Finom árú, de nekem sok a szín benne.
beriknél azé jobbat adok .itt a spidi kabi.vadi uj
Be kell menni,meg kell nézni.Nincs sztem minden régebbi modell kirakva...
Az infó a cuccokról.
Néztem, egyedül az első Berik jött be nagyon-mivel végre szinte csont fekete a ruha, de hát akciósan is 150 k az ára.
Már két hete ott rohad a 750-es a parkolóban, mert már nem merek babonából sem gurulni........
melyik?a kabát v a 2részes?
jöhet-jöhet
az tényleg 52 es.van ilyen méretű kétrészesem 80 ért.holnap megmondom a színt márkát.és van egy 52 es spidi kabát is,mondjuk a lentiek szerint neked az drága lesz,mert 60 papír.igaz 130 helyett..
A Superzone-ban folyamatosan vannak az 50%os leárazások....legalábbis télen-tavasszal tuti.Meg nálunk a motorvilágban/suzuki márka ker./is 50%osan adták a berik-arlen cuccokat.A 180-200K-s ruhákat 100-110ért lehetett vinni hazafele...
Köszi, nem hinnéd mennyi segítőkész motoros arc van itt, kapom is rendesen a sok-sok segítő linket, tanácsot, a különböző színes-szagos motoros ruhákról, de ezekkel az a baj hogy nem passzol igazán a matt fekete-inox vázas motorral......
Bocs a helyesírási hibákért, de tök sötétben írok. Annyi eszem nincs, hogy felkapcsoljam a villanyt