Az a baj, hogy nem mivel japánban és amerikában enm pinlockosak a plekók csak eu-n belül alapból. Megrendelem nektek akár honnan, majd szóljatok ha kitaláltátok.....
Szerintetek nagy baj, ha a nadrág nagyon bő? Lehet valamit kezdeni vele? Az a baj, hogy rám nem lehet normális nadrágot venni, olyan szar méret vagyok (192cm, 75 kg) Van valahol valami táblázat vagy valami ami mutatja hogy a különböző derékbőségekhez mekkora méret tartozik? Az a baj, hogy derékbőségem 88, de a lábam hossza is 90 Tehát elvileg M-es nadrág kéne, de az meg nagyon rövid volt, próbáltam. Szóval XXL-es kéne a hossza miatt, az meg biztos, hogy nagyon bő lenne...
Érdekelne, csak nemtudom, h hány tagú van nekem otthon, aztán ha kissebb mint ez, akkor azt neki adom a csajomnak, ezt meg megveszem magamnak. Este megnézem az enyém hány tagú!
hello
hát a superzone nál 35 ért van
de a héten lehet elnézek hozzájuk és veszek inkább berik textil
mert téen veszek bőrruhát mindnekép csak most nincs rá keret és télen úgyis akciós lesz
Hol van 70-ről leértékelve és mennyire?
Ha 50 felett van, felejtsd el, mert a superzone-ban annyiért kapsz Beriket mag Arlen Nesst is. A Mugent is ők forgalmazzák, ami ugye a Honda privát bőrszerkója, nulla tapasztalattal és nagyjából ugyanannyi profizmussal elkészítve...
Sürgősen eladnám a dzsekimet, gerincprotektoromat és a sisakomat családi okok miatt. A dzseki egy BERIK bőr dzseki, thermo béléssel, protektorokkal (vál-, gerinc-, könyök-) kék-fehér színben L-es mérteben, kb. 10szer volt rajtam, fél éves. Bolti ára 85.000 Ft volt. A sisak egy ROOF BOXER sisak sajnos plexit cserélni kell majd rajta de szép állaptú, ezüst színben L-es méretben új ára:110.000 Ft volt. A protektor HELD kb. 10-szer volt rajtam. új ára: 18.000 Ft Áruk: dzseki: 35.000 Ft, sisak: 35.000 Ft , gerincprotektor: 10.000 Ft
Nem szívesen adom el őket pláne ennyiért de sajnos szükségem van a pénzre. Megtekinthetőek: SZ-SZ-B megye Nyíregyháza.
Érdeklődni e-mailben: vitajan@freemail.hu vagy mobil: 06-30/719-7778
Sajnos minél előbb el kell adnom őket,ezért ha kicsit is érdekelne valamelyik írj vagy hívj és megegyezünk...
Nahh válaszoltak, annyit írtak, hogy a gép automatikusan számolja a szállítási költséget, és ha spórolni akarunk, külön-külön rendeljük meg, ahogy én is mondtam... Szóval semmi újat nem mondtak gyakorlatilag
Néztem shoxéknál ezt amit irtál... ennyiért ne vegyél kordurát! Szerintem 1 azzal ne törödj hogy nézel ki motoron, minden motoroon meg lehet pusztulni (és a börruha csajozosabb is mint a farmer pufi télikabát) 2 ha asziszed börruhába hülyén nézel ki simón, akkor hidd el kordurába is hülyén fox! Ennyiért inkább bőrt vegyél! Jobb is, és a későbbiekben is hasznodra fog válni hidd el! Mert feltételezem nem vagy olyan anyagi helyzetben hogy évente vegyél 100ezres bőrruhákat. Nem nagyon vágom a ruha árakat de átlapozva, kapásbol találtam a shox oldalán is ennyiért bőrruhát. De fönt jobb sarokba apró menüpont alatt 60 rongy körül szarásig találsz bőrruhákat! Retrókat meg Xaré Hugyé... és azé nem mindegy h egy idei shox kordura vagy egy X éves Dainese! Esésnél se meg am se!
Eladó egy 54-es méretű térdkoptatós Spidi bőrnadrág méretprobléma miatt.Esetleg 52-es méretű dzsekire cserélném..Alpinestars,Berik,Spidi stb.előnyben.Irányár:45eft
Azt hiszem vannak akik foglalkoznak ruha átalakítással, bár hogy megéri-e azt nem tudom. Valahol olvastam itt, hogy ki csinálja.
hát a superzone nál 35 ért van
de a héten lehet elnézek hozzájuk és veszek inkább berik textil
mert téen veszek bőrruhát mindnekép csak most nincs rá keret és télen úgyis akciós lesz
http://www.kepesmotor.hu/hat_g...
Ha 50 felett van, felejtsd el, mert a superzone-ban annyiért kapsz Beriket mag Arlen Nesst is. A Mugent is ők forgalmazzák, ami ugye a Honda privát bőrszerkója, nulla tapasztalattal és nagyjából ugyanannyi profizmussal elkészítve...
Nem szívesen adom el őket pláne ennyiért de sajnos szükségem van a pénzre. Megtekinthetőek: SZ-SZ-B megye Nyíregyháza.
Érdeklődni e-mailben: vitajan@freemail.hu vagy mobil: 06-30/719-7778
Sajnos minél előbb el kell adnom őket,ezért ha kicsit is érdekelne valamelyik írj vagy hívj és megegyezünk...
mugen bőrkabátról tud valaki valamit? mert elég jó áron hozzá lehet jutni 70 ről van leértékelve. csak nem ismerem a márkát
Néztem shoxéknál ezt amit irtál... ennyiért ne vegyél kordurát! Szerintem 1 azzal ne törödj hogy nézel ki motoron, minden motoroon meg lehet pusztulni (és a börruha csajozosabb is mint a farmer pufi télikabát) 2 ha asziszed börruhába hülyén nézel ki simón, akkor hidd el kordurába is hülyén fox! Ennyiért inkább bőrt vegyél! Jobb is, és a későbbiekben is hasznodra fog válni hidd el! Mert feltételezem nem vagy olyan anyagi helyzetben hogy évente vegyél 100ezres bőrruhákat. Nem nagyon vágom a ruha árakat de átlapozva, kapásbol találtam a shox oldalán is ennyiért bőrruhát. De fönt jobb sarokba apró menüpont alatt 60 rongy körül szarásig találsz bőrruhákat! Retrókat meg Xaré Hugyé... és azé nem mindegy h egy idei shox kordura vagy egy X éves Dainese! Esésnél se meg am se!
Szal nekem ez a véleményem!
a Bull (15990 Ft) márkáról mi a véleményetek? jó márka?
és a Spy-ról tudtok valamit, végül a Motowell-ről
választ előre THX!
Eladó egy 54-es méretű térdkoptatós Spidi bőrnadrág méretprobléma miatt.Esetleg 52-es méretű dzsekire cserélném..Alpinestars,Berik,Spidi stb.előnyben.Irányár:45eft