Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50-es
Ár: 105,000Ft
Ugyan itt eladó a képen található asztali számítógép!
Intel Celeron 2800, 160GB, 512MB RAM, 256 ATi videókártya, USB, Hangkártya, Hálozati kártya...
LG TFT monitor, Genius billentyű, egér és hangfal és egy HP LaserJet lézernyomtató.
Kompletten: 70,000Ft
Tel: 30/680-2519
Ma megvettem az új sisakom Shark RSI Hologram jobban passzolt mint a Vemar VSREV vagy a Shoei XR1000 amik még kilátásban voltak ezért döntöttem melette. nagyon kényelmes. kis idő mulva majd boncterembe is írok 1 apró cikket róla.
Rajtam volt Spyke Dragon... nincs elszabva, ha a kabát jó rád, akkor a nadrág is (van pár termék, ahol ez nincs mindig így) ...a méretezése kicsit bővebb, a Dainese és Spidi-hez képest (én ezekből 58-ast hordok, a Dragonból az 56-os volt jó rám) ...vastag minőségi bőr, van perforált változat is... mindent tud, amit egy kétrészes ruhának tudni kell... hibákról nem tudok írni, nem használtam hosszú távon...
sziasztok!
van elado krosssz csizmám:fehér fekete Axo RC5 44 es méretben,és van egy fekete csizmám is az asszem 42 es mindkettő fém csattos....22000ft darabja.....ha érdekel hivj:06307563738 vagy irj .....Viktor
na ok,akkor maradjunk annyiba h majd ird meg mikor tuti lesz h ráérsz és h pontosan hol tali. h meddig jossz,vagy ha esetleg lejonnel debrecenig az lenne a legjobb csak remélem fog rám passzolni a cucc
Na ok akkor.jah de amugy én 63 kilo vagyok,nem tom ha passzolna rám,majd ird meg h neked mikor lenne jo.....de elore szolok teso ha van valami baja ami esetleg képen nem latszik,nem fizetek se protektort se benzint Irhatsz e-mailt atteessz22@yahoo.com
Eladó egy csizma, kb 5 üzemórát ment