Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tervezem, hogy veszek motoros dzsekit és nadrágot. Cordurát szeretnék, mert olcsóbb, és hát Simsonon kicsit furán néznék ki bőrruhában
Mindenképpen olyat szeretnék aminek kivehető termo bélése van, tehát hűvösebb időben se fázzak benne és természetesen protektorosat akarok.
Néztem a Shox katalógusát, az "Air Force" dzsekit illetve nadrágot néztem ki. Nem olyan drága és van piros színben is, tehát passzolna a 3,7LE-s vörös szörnyeteghez
Szerintetek milyen? Jó vétel?
MSN? ott egyszerűbb lenne beszélni. Coyote, téged már felvettelek.
Szia!jelenleg nem tudok neked segíteni!
Hello!

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 119,000Ft
Tel: 30/680-2519
A shoei cx-1v az az xr1000 pelkója meg az x-spirité is. Írt vissza a japó is 70 dodó a plekó nála +20 dodó a posta egybe elküldi ha kell. Tőle 3-4 nap alatt itt a cucc, míg az amerikaitól 2 hét is lehet.
Brit88!

engem érdekelne Alpin GP-Pro kesztyű, L-es, fekete vagy piros... ha ilyet betudnál szerezni, vagy ha szólnál amikor lessz azt megköszönném.

ha nembirod beszerezni akk lécci irj, hogy ne számítsak rá

kösz
meg ez nem is jó xr1000re, vagy csak én nem találom azok között amire jó.
Spyke speed Evo 2 kenguru vadonatúj,52-es 165 000Ft(boltban 650 000Ft)www.euromotor.hu
okés, nekem akkor tükör kék kéne, pinlock előkészítéssel! ha tudsz árat mondhatnál :)
Találjátok ki mennyi kell és segítek a megrendelésben.....
nah az király lenne, de nekem az angolom sem egy profizmus, meg ez az egész külföldi téma se, szóval ha rendelne valaki azt megköszönném :)
Bange őt ismerem is kínai csóka jó fej meglehet vele beszélni mindent ha 3 kell akkor beszerzi......
Már látom, hogy az előző szar, mert csak kettőt lehet rendelni....
Itt viszont 30 fontért van kék irrídiumos...
Talán ez sem szar Nektek...
208-as árfolyammal számítva 3db-os rendelésnél 15.600huf, 4 db-nál 15.288huf per darab.....
Shoei CX-1V
Oks, thx!
Írtam neki, ha válaszol akkor majd jelentkezem.
40 font, a jelenlegi árfolyam mellett 12680. A szállítás plusz 12.50 font ha külön-külön rendeled. Persze, hogy érdekel, kérdezz rá légyszi, hátha!
Hát ahogy nézem a 2 kék és egy ezüst 55 fontért jönne haza... Akkor már jobban jár mindenki ha külön-külön rendeljük meg, mert akkor csak fejenként 12.50 a szállítás(elég hülye módon csinálták meg, pedig annál olcsóbbnak kéne lennie szerintem egy főre, minél többen rendelnek ugye...). 2 embernek még jó összeállni, úgy olcsóbbra jön ki, mert akkor az 16.50 összesen, szóval 8.25 fejenként.
Írok nekik egy malit, és rákérdezek a szállításra meg erre az 55 fontra, hogy ez miért is van így, hátha mégis megoldható olcsóbban valahogy. Ha tudok valamit, majd szólok!
Mennyi a plexi ára ott? A japónál 75 dodó, de valami 20 dodó postára emlékszem....ezért mondom, hogy olyan 20-asban lenne, de viszont ha többet rendeltek akkor lehet olcsóbb, nameg ha a posta olcsóbb akkor még jobban jönne ki a dolog....rákérdezek, ha érdekel...
Ezt nem néztem eddig, de nagyon úgy fest a dolog.
Sajna nem bay-es a szitu, hanem webshop, szóval szerintem nem nagyon lehet velük megbeszélni:) Pedig jó lenne...
én is azt néztem
Az reális lehet hogy a pinlock előkészítéssel rendelkező plexi olcsóbb a "standard"-nak feltüntetettől?
első az oridzsinál, második a médinkína utángyártott :D