Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ott a kétfajta plexi mit jelent? A másik az utángyártott lenne amikből lehet választani olcsóbban?
akkor hogy legyen Mester? mert nekem már nagyon kéne egy :)
hali! Nem tudja valaki, hogy berik contender csizmára milyen csat passzolhat a sajátján kívűl mert beriket nem kapok sehol!
Kösz!
IMET
A sisakom "márkája" MT . hol tudnék hozzá pl.zöld plexit venni?
Nekem ezüst iridiumos kellene. De sajna nem nagyon tudok olyat aki arra jár és elhozza. Ez a "társas" vásárlás nem lenne rossz dolog ha valóban olcsóbb.
Szerintem meg írni kell az eladónak és 1 csomagban elküld hármat. tuti ki lehet vele egyezni.
Eladó Dainese T.C.I. Zip típusú 42-es csizmám újszerű állapotú, párszor volt rajtam. Sípcsontnál kompozit protektor, oldalt csavarodás elleni védelem, valamint Dainese T-Age két részes, kivehető full protektoros, púpos, 50-es méretű kb. 170-180cm magasságra és 65-80 kg emberre jó bőrruha. Ár megegyezés szerint! Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, erre a címre várom leveled: n1n@freemail.hu
Sziasztok,

Vadonat új, karcmentes, sötét füstszínű Arai L-type plexi eladó.
Arai plexi
Camelus, szerintem próbálj meg egy Airoht az Aunerben, volt most egy nálam és 50-ért elég profi, napszemüveges.
Az a baj, hogy ez ahogy nézem plexifüggő... A kék Shoei iridiumosnál 1db-nál 12,50, 2-nél: 16,50, 3-nál: 55 font a szállítási költség, szóval elég hülyén van megoldva sztem... De ha nem egyezik mind a 3, akkor pl lehet olcsóbb. De kettőnél még megéri összeállni, 3nál már nem annyira. Viszont Angliába ingyenes a szállítás, szóval úgy lehetne spórolni, ha valaki haza tudná hozni.
hát ez jó kérdés, mert akkor beállnék a sorba :)
Csoportos rendeléssel még olcsóbb lenne esetleg?
Angliából most szállítással 17-ből meglehet innen. Én is pont ilyet akarok venni mint te.
Japánból is 20.000 tehát......marad a használt beszerzés....
XR-1000hez keresek kék tükörplexit, aki tud az írjon... Bolti 23.500Ft -ért nem vagyok hajlandó venni...
Bp-en..
Nem mondod, h még mindig eladó...
Hello!

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 120,000Ft
Tel: 30/680-2519
A HJC-t hol vetted meg?
Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-80 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
a zaklatást én azért átgondolnám még1*
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
60.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.

Info:

XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
tel számom: 06709444868
üdv