Köszönöm a válaszokat!
Ma felpróbáltam az LS2 Deltát, de elérte az orrom az elejét, ezért kilőve. (Érdekes dolog, mert nincs nagy orrom és a kereskedő is azt mondta, hogy ez szokott a probléma lenni.
HJC FG-15 lett helyette, remélem nem fogom megbánni, mert jókat hallottam róla és tökéletesen masszívnak is néz ki! Esetleg erről valakinek tapasztalata?
hát nézd 35-45 ezres árkatba mozog azért ezek között van jópár 'bejáratott' márka.. amit mondom nem feltétlen jobb, meg am is izlések és pofonok de ennyiböl van hol válogatni...
mondjuk ilyen lazer meg agvt nem nagyon ajánlanék, de SHARK-ot lehet kapni kicsit elfogultan Suomy-t is :) , és még sorolhatnám...habár ahogy elnézem ez felnyithatós? Abba túrázósokat kérdezz, ők istenitik és használják, én személyszerint sose vennék olyat de nyugodtan kövezzetek meg ezért jo hogy különbözöek vagyunk
Ismerösnek van, neki egy motorbolt kereskedő ajánlotta, igaz ő forgalmazza,de haveri alapon volt a biznisz szoval nem csak rátukmálta, azt mondta kényelmes, a pénzét megéri... bővebett nem tok, de egy vélemény mellette! :) Am ahogy elnéztem az árkatját, én mást vennék ennyiért, de én márkafüggő vagyok!
Remélem, hogy jó helyre írom a kérdésemet, de ha esetleg van valakinek LS2 Delta sisakja, akkor megosztja róla a véleményét? Elsősorban a nyitómechanikája, a szélvédelme és a kényelme érdekel!
Köszönöm!
Ha most pesten van
1 ha nagyon mobilis olvas mailt, vagy benéz a fórumba pesten is....
2 ha nem este hazamegy és feljön netre , olvas mailt, vagy benéz a fórumba...
hogy az öreg Tájfelt idézzem:
- ő mármint nem értem a kérdést?
- Safranek... ne tetesse magát hülyébbnek mint amilyen...
Ma felpróbáltam az LS2 Deltát, de elérte az orrom az elejét, ezért kilőve. (Érdekes dolog, mert nincs nagy orrom és a kereskedő is azt mondta, hogy ez szokott a probléma lenni.
HJC FG-15 lett helyette, remélem nem fogom megbánni, mert jókat hallottam róla és tökéletesen masszívnak is néz ki! Esetleg erről valakinek tapasztalata?