Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama kék és piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
Darabja 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
sziasztok
lenne egy kérdésem, úgy h ha nem nézzük az árukat csak magát a védelmet meg a ti tapasztalatotokat meik sisak a befutó szerintetek a következő 3 közül (elvileg egyik sem szar) :
1. Vemar Diadem
2. Arai Astro-R
3. Shoei XR-1000
Ha nem kaptam volna használt arait akkor új hjc lett volna csak akcioban még kb50helyett kb35volt.Nem rosszak de inkább nézz használtan arait vagy shoeit.
engem is ez az ár értékű bukók érdekelnének
fg-15 néztem én is de én eddig csak 50 ért láttam azt, nekem is 30 am van rá abból kéne kihozni a legtöbbet:)
Egyik ismerősöm bukót szeretne venni 30 ezer pénzből.
Mit ajánlanátok neki?
HJC felé nézelődik most FG-15 ill. CL-SP, de semmit nem tud róluk (főleg szélzaj érekelné). Valamint a Marushinnak is van szimpi bukója, csak itt meg a márkát nem tudja, mennyire jó/gagyi...
Szarásg jah csak már az expo elött 1héttel nemvolt nekik zőőőd... http://www.motorosborruha.hu/ itt érdemes körbeérdeklődni,én tölük vettem az expon kint 77ért kétrészest.Van olyan igényes mint berik, shox, arlenes.Csak épp olcsóbb.Hozzá teszem ez a oneforce meg spyke volt ami pont passzolt rám mindenhol kényelemre.Csak épp az drágább lett volna és zöld csak rendelésre lett volna.
hello!
éredekelne pár dolog a gerinc protikról...én 185-187cm magas vok szerintetek elég nekem egy 59cm hosszú (L-es) védő?mit kell pontosan védeni...(azon kívül h a gerincet:))...nyaki csigolyáktól a farok csontig?mert az a hosszúság nálam 70cm...az is érdekelne h az XL-es az kb. mekkora nagyságú lehet...?kösz a válaszokat...
Szarásig vannak kabátok ötvenért, kis-közepes méretből (50) meg pláne...
A bejárattal szembeni 2-3 hosszú sor mind az, plusz leghátul is van pár db...
Az arlenek visszont jellemzően full bőrök, se perforáció se strech betét...De gondolom beéred Berikkel is annyiért...
Én elsőre ilyet vettem:
Naponta nézem a honlapot, látom a mugenre kiírták már a 15öt, reméltem, hogy a bőröket is akciózzák. Csak azt látom, hogy még mindig 79k van kiírva a 2008-as bőrjakókra.
Én is vennék egy perforált Arlent, sajnos az expón elmulasztottam. Ezek szerint érdemes lehet beugrani?
Remélem van még 50-es méretből...
A superzoneban minden 2008-as kabi 50 rongy!
Az ötössel kezdődő berik és arlen típusok tavalyiak, tehát ezt is megkapod ott sokkal olcsóbban! A 2009-es kabátok is csak 80-ba fájnak, tehát célszerű lenne beugranod...
Naci szinte az összes 50 rugó, pár van 70-ért.....
Két hete vettem a szettem, akkor még dömping volt színből és méretből, sztem azóta is....
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 125,000Ft
Tel: 30/680-2519
szerintem mindenképpen próbáld fel egy boltban(pl superzone) az ilyen márkájú ruhát és akkor elég nagy biztonsággal megveheted. és akkor nincs utána a fogszívás,meg h el kell passzolni mert nem jó méretben...szerintem...
Nem rendeltem még külföldről, és ezért bizonytalan vagyok kicsit. Ezen az oldalon akadtam rá, de keresgetek e-bay-en is. Valaki tudna ajánlani helyet ahol esetleg ezeket belehet szerezni? A rendelés gondolom nem bonyolult, csak olyan kártyával kell fizetni amit elfogadnak külföldön. Magyarországon nem hiszem, hogy lehetne venni ilyet, de ha valaki tud az lenne a legjobb.
A másik kérdésem a méretekkel kapcsolatos. Találtam egy táblázatot:
A méretek mennyire egységesek? Mármint gyártótól függ? Azért kérdezem, mert ami most van kabátom az 52-es és nagy rám. A méreteim:
Melkas: 100-101 cm
Has: 90 cm
A magasságom 183 cm, de itt úgy kellene mérni, hogy a "zokni" vonalától? vagyis a bokámtól vagy a talpamtól? És a láb méretnél ugyanígy?
Ezek alapján M-es méretre tippelnék, de nem tudom, hogy 48-as vagy 50-es lenne az ideális. Ami pont passzol. A többi Berik kabát ugyanígy van méretezve gondolom, mert arra is gondoltam, hogy valahol felpróbálok egy 48-as és egy 50-es Berik kabátot, és amelyik passzol akkor az a méretem és akkor olyat rendelnék ebből a kabátból. Szerintetek ez járható? Gondolom a gyártón belül, nincs kabátonként eltérő méret. Esetleg még a szabása lehet más, de ez nem tudom mennyire befolyásolja a méretet, ezt arra értem, hogy ha felveszek egy hasonló Berik kabátot és amelyik pont passzol méret az jó lesz-e szerintetek ennél a kabátnál is?
Lehet hülyén írtam le kicsit:) Örülnék, ha segítenétek!
Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-80 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
Ha jól emléxem, nexwave-nek hívják és fehér a műanyag rajta, a motoros fekete/narancssárga színével ellentétben. Egyébként tök ugyanaz és ráadásul alapból is olcsóbb a ProCross-ban, mint a Karasnában, a különbség legutóbb 6-7 ezer volt, bár így sem olcsó, közelít a 30hoz.
De ez a Vemar frankón jó sisak, pedig tudod, hogy erekcióm támad egy RX-7-től....