Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na azért annyira nem szar a shox márka mint ahogy itt páran tartják

A SHOX Motoros Áruház 200 négyzetméteres standdal vett részt a Hungexpo által szervezett kiállításon. A részvétel célja nem csak az árusítás, hanem a 2009-re tervezett új modellek bemutatása volt.

Legnagyobb tetszéssel az új „Bomba ár”-as ruha kollekciót (Bergen, Nordkap textil dzsekik és nadrágok) fogadták a motorosok, amiből a helyszínen máris 140 darab talált új gazdára. A bőrruha pártiak sem csalódtak, megjelent és már vásárolható is volt a puha topgrain marhabőrből készült, kényelmes Powertector elasthan protektorokkal ellátott Factory bőrdzseki. Nagy érdeklődés kísérte az színpad felett bemutatott új modelleket is, köztük az új női bőr- és textil ruhákat, a Warrior textildzsekit és a Suzukisok számára készült hivatalos, licenszes terméket, a GSXR dzsekit. A sisakos pult előtt nagy tumultus volt, megérkeztek az új AGV K3 és K4 modellek, valamint a NUVO utcai és krossz sisakok is jellegzetes harsány, fiatalos mintájukkal.

A legkeresettebb azonban minden bizonnyal a 2009-es SHOX katalógus volt, amely egyenesen a nyomdából került a kiállításra és mindjárt több, mint 3000 példány el is kelt.
A 328 oldalaskatalógust mindenki számára hasznos kiadvány, amelyben z érdeklődők a ruházati termékeken és bukósisakokon túl, a motor fenntartásához szükséges műszaki cikkek között is válogathatnak. Az alkatrész fejezetben fékbetétek, láncok, lánckerekek, kuplung- és fékkarok, lábtartók, akkumulátorok, szűrők, kenőanyagok és különféle felszerelési cikkek találhatók. Az eligazodást részletes, motortípusok szerinti, árakkal ellátott táblázatok segítik. A katalógus regisztráció ellenében ingyenesen kapható a SHOX Motoros Áruházban és a SHOX márkát árusító kereskedésekben.
Persze hogy elismerem, nem is azért írtam amit írtam, csak megosztottam a fórumozókkal a szerencsémet. Én is nézegettem a spyke-okat is és még nagyon sok márkát a középárkategóriások között pl: soumy, spyke, arlen ness, dainese stb... csak éppen még a téli áruk is sok volt nekem . Szerencsémre megtaláltam ezt a lehetőséget , és nagyon örülök hogy sikerült megvennem a rucit . A használat során pedig kiderült hogy tényleg nagyon jó a cucc.
Én is decemberben vettem a spyke ruhámat és azért te is elismerheted hogy ez egy jó márka,én is elismerem hogy a berik jó.
Valszeg igen, csak én a neten bukkantam az ifóra, te szerintem a H-ringen hallottál róla. Vagy nem?
Én is ennyiért vettem, azt hiszem egy helyről szereztük...
Köszke!
Idén már voltam kétszer Kakucson ott nagyon dicsérték hogy milyen frankó, főleg mikor meghallották hogy mennyibe került.
Ez nagyon jó vétel volt gratulálok hozzá!
Na mostmár nem tudom visszatartani!
Télen egy-két nap keresgélés a neten, és 75000 bika erős magyar forintért vettem meg a csatolt képen látható rucit, csak nekem a fék-fehér van mert azt választottam . Sztem baromira megérte, ennyiért no name rucit sem nagyon lehet venni, és ez egy igen jó bőrkombi. Én megpróbálok mindig télen beszerezni mindent, mert akkor 50-70%-al kevesebbért meg tudja venni a szegény ember fia!
Hát amit a parillánál vettem spyke ruhát 84900ft-ért az se egy olcsó szar ruha,van olyan jó mint a suomy meg a berik meg akármelyik.
kénytelen voltam mert nyáron 30 fokban a 350 Amperes ív mellett ritkán dideregtem , így a hónaljangórámtól már rég.
Vicceltem ám.....amúgy is azt hittem a hegessztőpisztoly már leégette a hónaljkutyádat
Köszönöm.természetesen aláöltöztem vékony pamut hosszúujjú póló melegitő alsó . A hónaljam meg le van borotválva cca.4 éve,meg a hónaljra csizmára gombaölő hintőport használok. Nekem az is bevált. Cipőre is. Most van először bőrruhám , és józan ? ésszel ugy gondoltam ami jó a cipőnek , az a ruhának sem lehet rossz. De kérdezni sem szégyen.
Első lépés: borotváld le a hónaljad , Második lépés:Használj hónalj stiftet , ajánlom az aloe verásat, most, hogy a szagképzés megszűnt, mindíg használj aláöltözőt, vékony pamut hosszú újas póló és nadrág ezek elvezetik a nedvességet. Ha mégis beleizzattál akkor rakd ki a napra kiszellőzni átfújja a szél is. Ha kiszárad akkor pedig vannak speckó bőrápolók azzal kend át vagy egyszerű baba testáplóval. Ha minden kötél szakad akkor www.katayunga.hu ők tisztítanak bőrruhát több felvevőhelyük is van. Mást elmondani nem tudok, kérem kapcsolja ki
Bocsi pohi de mit kell csinálni a bőrruhával, ha beleizzadok,azonkívül hogy kiszárítom.illetve lehet -e valamit Köszi.
Eladó:

Fox nadrág 30-as
Fox mez M-es
Berik RC replika cross csizma 40-es

Érd.: 30/5490-936
husabergirl@indamail.hu
110-120 körül volt vadiúj Berik is még január-februárban. De most is árulgatnak jópáran ruhát az apróban 100alatt.
Sziasztok!

Én még új vagyok itt...
Főleg Alpinestars krosszruhát keresek-nadrág+mez-,ha van valami jó ajánlat,akkor írjatok nekem.
Köszönöm előre is a segítséget.

Üdv:Gergő
Ez 40 a superzone-sok meg 50-ért árulták az arlen ness-t meg a beriket a kiállításon.......szerintem azért van különbség. De 110.000-ért lehet kapni suomy-t a parillánál két részes bőr ruhát ami tényleg minőségi, mert taknyoltam már benne keresztben hosszában és köszöni szépen jól van. Kemény protektoros és perforált, jól szellőző ruhák.....aki olcsón akar vásárolni új bőrruhát annak tudom ajánlani.
Nincs mit! Remélem tudtam segíteni a döntésben.
ja a dzsekit azért linkeltem mert nekem az első cuccom össze válogatott shox cucc volt külön a nadrág külön a dzseki,ha meg össze rakod a kettőt akkor az egy két részből álló ruci lessz szerintem
egy nem reklámoztam mert nem mondtam konkrétan hogy csak is shoxot vegyél mert az a tuti meg ilyesmi,kettő én csak elmondtam a véleményem,három oda írtam a spyke kétrészes ruhát is ha érdekel,de én nem befojásolni akarlak tőlem azt veszel amit akarsz csak bennem volt a jó szándék hogy segítsek egy motoros társamnak.
Pityu,
mondtam, hogy reklámot inkább ne
ráadásul én kétrészes ruhákról kérdeztem, tapasztalati dolgokat, ez meg itt egy dzseki
Vagy a shoxnál ez a kabát szerintem állat és ehez szerezni egy frankó nadrágot

Név: Factory bőrdzseki
Ár: 39900 Ft.-

- marhabőr sporttúra dzseki rövid és körkörös összekötő cipzárakkal, kivehető thermobéléssel
- az elasthan Powertector könyök-, váll- és gerincprotektorok hatékony ütéscsillapító képességgel rendelkeznek, ugyanakkor kényelmes mozgást is engednek
- a hátrészen bevarrt kemény hab bordák a gerinc védelmét tovább fokozzák
- a vállakat külső műanyag protektorok is védik
- hátul kétoldalt a lapockánál nagy felületű rugalmas bőrbetétek növelik a viselési kényelmet
- iratok, kulcsok és egyéb holmik elhelyezésére két külső és egy belső zseb áll rendelkezésre
- kapható kék-fehér-fekete, piros-fehér-fekete és szürke-fehér-fekete színekben