Én is télen nyáron használom, mert ugye addig van szezon ameddig nem esik a hó. Szóval jól jön az a fűtés, még nyáron is esténként. Meg aztán nem fázok meg olyan hamar...
nem marketing, jó az. Csak amíg egy gerincproti véd 120cm hosszan addig az csak 20 centin. És ha veszel vesevédőt és alsú protit akkor is van egy luk a kettő közt....aki pályázik majdnem mindenki használ gerincprotit.
nyáron meg majd megdöglesz mert nem szellőzik és érzed hogy spúr voltál,mértnem vettél inkább Dájönííz nemtudom mit 40ezerért ami szellőzik és észre se veszed hogy rajtad van.(Nekem is ufom van).Snowboardozáskor nagyon nagy hasznát vettem,megkimélt egy gerinctöréstől sztem,motorozni se indulnék el gerincvédő nélkül.
Sztem inkább gerincvédő. Nekem UFO van, és marha jónak tartom, mert melegíti a derekamat a tépőzáras részénél...
Pl mint itt az alsó... http://kelomotor.hu/gerincvedo...
Eladó:
2 db új (különböző mintázatú) piros-fehér-fekete, egyrészes kengurubőr, Arlen Ness bőrkombi, 50-es méretben.Irányár: 110.000 HUF
Akit esetleg érdekel, keressen meg az excatx@freemail.hu címen és küldök képeket.
Örök nyarat, ingyen benzint!
Szia
Köszönöm a segítséget (mindenkinek) írtam egy üzenetet Trysii-nek remélem tud segíteni. Felhívtam a boltot és mondtam annak a baromnak ha nem cseréli ki feljelentem a fogyasztóvédőknél erre elkezdett magyarázkodni. Erre kiakadtam és mondtam neki ne magyarázkodj hanem döntsd el kicseréled vagy nem. Hát nem cseréli ki a barma. bassza meg
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama kék és piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
Darabja 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
Alpinestar Dyno... bőr... vadi új, egyszer sem haszált... 54-es méret... bolti új ára 120eft körül... én most 59eft-ért adom...
Vastag bőr... kivehető bélés... két külső, és egy belső zseb... váll, könyök, gernic protektorok... a cipzár bármilyen (bőr, cordura, farmer) nadrágba belevarható, és így össze cipzározható... 4db zárható szellőző... 178-188cm, 80-90kg
Az az igazság, hogy szemezgetek egy Dainese gerincprotival, olyannal, ami mellvédő is, de sokallom a 4-et.
Semmi ütést nem éreztem benne!
élesben volt már tesztelve? védelmi szempont az elsődleges.
Pl mint itt az alsó...
http://kelomotor.hu/gerincvedo...
2 db új (különböző mintázatú) piros-fehér-fekete, egyrészes kengurubőr, Arlen Ness bőrkombi, 50-es méretben.Irányár: 110.000 HUF
Akit esetleg érdekel, keressen meg az excatx@freemail.hu címen és küldök képeket.
Örök nyarat, ingyen benzint!
ruhámhoz kéne vennem hátprotektort, erről mi a véleményetek?
http://www.motoport.hu/webshop...
eset
leg valakinek tapasztalata?
Köszönöm a segítséget (mindenkinek) írtam egy üzenetet Trysii-nek remélem tud segíteni. Felhívtam a boltot és mondtam annak a baromnak ha nem cseréli ki feljelentem a fogyasztóvédőknél erre elkezdett magyarázkodni. Erre kiakadtam és mondtam neki ne magyarázkodj hanem döntsd el kicseréled vagy nem. Hát nem cseréli ki a barma. bassza meg
Csak kerestem ezt a hszt, és csima ügyben irtam Britnek, de ö tudja miröl van sz... ha olvas mailt
Dobtam mailt, csimma ügyben pls komment... köcc!
Darabja 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
Vastag bőr... kivehető bélés... két külső, és egy belső zseb... váll, könyök, gernic protektorok... a cipzár bármilyen (bőr, cordura, farmer) nadrágba belevarható, és így össze cipzározható... 4db zárható szellőző... 178-188cm, 80-90kg