Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros és kék bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal. 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 125,000Ft
Faszt! Azon keresnek leginkább, mint az ebay-es eladók.... 10 db pólót/pulóvert rendeltem Liverpoolból (csak a térfogat és a súly miatt részleteztem) és 8 fontért itt volt 4 nap alatt DHL-lel...
Jelenleg Aprilia Sr 50-re max. 90 km/h-ig.
Az FG-14-esem ilyen sebességen már nagyon hangos, szóval mindeképp egy jó halk kellene, lehetőleg a festése se kopjon, mert a mostani iszonyat kopik, meg jól védjen és kényelmes legyen, ja és lényeg: ne fújjon be a szél, igazából emiatt dobom ki a hjc-t mert "lukas" az egész. :)
Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni: sisakot szeretnék venni (zárt legyen, üvegszálas, jó béléssel és szellőzéssel, tartós legyen sok-sok évig és viszonylag halk legyen) és a ráköltendő keretem 50e HUF. Elég sokfélét lehet már kapni ilyen árban, de sajnos nem tudok választani. Aki tudja milyen márka és típus ami ebben az árban a legjobb választás lehet jelenleg, annak segítségét köszönöm előre is! HJC Fg14-ről váltanék. Köszönöm.
Én inkább mackós vagyok mint atletikus és hála a Liverpool utóbbi remek meccseinek, hasam is van szép....Szal bár - ma még - nincs olyan vállam és hátam mint pl Britnek, nekem minimum egy számmal nagyobb dzseki kell mint naci, némely márkából kettővel nagyobb akár...
A kereskedők meg ugye nem fognak cserélgetni, mert az ottmaradó inverz áru csak egy igazi gnómra lehetne jó...
Épp ezért vettem én egy 58-as kabit, meg egy 56-os nacit a minap. Azonban itt is vigyázni kell, mert valamiért (csak beriket meg arlent néztem) a külön árult dzsekik és nacik zipzárja, nincs olyan jó összhangban egymással, mint ha gyári kétrészest venne az ember...Szombaton vettem egy brutál szettet, de később kicseréltem, mert összezipzárazva befért volna egy fél dinnye a hasamnál...
Másik fontos tapasztalatom: az én jelen kabim full bőr, se strech betét se perforáció...Gondoltam jó lesz ez hidegebb napokra, később meg veszek a nacihoz egy jobban szellőző jakót. Ám ekkor eszembe jutott Cölöp Úr, aki asszonta, hogy nála megoldható a szellőzés problémája, szal én most kurva elégedett lehetek a cuccaimmal...
Vigyázat én nem másét fikáztam csak elmondtam a véleményemet egy termékről,amire konkrétan rákérdezett az illető,nekem ez a véleményem,neked az hogy az fasza,ird be te is de az én véleményemet ne értékeld ha lehet mert nem neked szól.
Te meg ird azt hogy a spool milyen fasza mert neked az van azt kész,kár engem támadni,ugyanis nekem nagyon bejött a Berik,és bár alsógatyám nincs a feleségemnek övet vettünk.
Engem például nem hatna meg ha azt irnád hogy a berik milyen szar ugyanis tudom hogy jó és nem éreznék kéztetést arra hogy bizonygassam milyen faxa.
Más:mi van letettél a karbon balhéról,eggyik hétvégén lehet kenek ha meg akarod nézni,van mégy egy idom az Fjr-re amit nem csináltam meg.
Srácok van egy eladó Shark RSR2 Roses M-es kupakom (75.000 Ft) és egy Diadora Extreme 46-os szürke-fekete lépőm 37.000 Ft-os irányáron. Mindkettő teljesen új. Bővebben az apróban ha valakit érdekel.
Szerintem pedig az egyrészes százszor kényelmesebb viselet! Aki nem ezt mondja azon még sosem próbálta. Igaz nekem is kétrészes van, mert esetlegesen praktikusabb lehet, mert lehet külön használni is akár a részeket illetve egy túrán le tudsz ülni kajázni bárhol, mert le tudod venni külön a felsőt. Ettől függetlenül, mivel csak "szökőévente" választom el a ruhám két részét és messze annyira sincs kényelmes mint egy egyrészes, ezért a köv. ruhám tuti az utóbbi lesz majd.
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 125,000Ft
Tel: 30/680-2519
Az FG-14-esem ilyen sebességen már nagyon hangos, szóval mindeképp egy jó halk kellene, lehetőleg a festése se kopjon, mert a mostani iszonyat kopik, meg jól védjen és kényelmes legyen, ja és lényeg: ne fújjon be a szél, igazából emiatt dobom ki a hjc-t mert "lukas" az egész. :)
Mert ez is számít, nem is keveset.
amugy zsiir a csizma!
Azért mordultam fel, mert úgy jött le amit írtál, hogy a Spool szar, a Berik Isten.
A kereskedők meg ugye nem fognak cserélgetni, mert az ottmaradó inverz áru csak egy igazi gnómra lehetne jó...
Épp ezért vettem én egy 58-as kabit, meg egy 56-os nacit a minap. Azonban itt is vigyázni kell, mert valamiért (csak beriket meg arlent néztem) a külön árult dzsekik és nacik zipzárja, nincs olyan jó összhangban egymással, mint ha gyári kétrészest venne az ember...Szombaton vettem egy brutál szettet, de később kicseréltem, mert összezipzárazva befért volna egy fél dinnye a hasamnál...
Másik fontos tapasztalatom: az én jelen kabim full bőr, se strech betét se perforáció...Gondoltam jó lesz ez hidegebb napokra, később meg veszek a nacihoz egy jobban szellőző jakót. Ám ekkor eszembe jutott Cölöp Úr, aki asszonta, hogy nála megoldható a szellőzés problémája, szal én most kurva elégedett lehetek a cuccaimmal...
Te meg ird azt hogy a spool milyen fasza mert neked az van azt kész,kár engem támadni,ugyanis nekem nagyon bejött a Berik,és bár alsógatyám nincs a feleségemnek övet vettünk.
Engem például nem hatna meg ha azt irnád hogy a berik milyen szar ugyanis tudom hogy jó és nem éreznék kéztetést arra hogy bizonygassam milyen faxa.
Más:mi van letettél a karbon balhéról,eggyik hétvégén lehet kenek ha meg akarod nézni,van mégy egy idom az Fjr-re amit nem csináltam meg.