darage: küldj már neki akkor 1 mail-t, hátha. Énmeg a kiállításon majnem megvettem 130ért az 1részest.
(Az előbb Davidwrc néven irtam a tesóm nevével, mert nemtudtam hogy az ő nevével van belpve csak utólag )
Elmégy te......nekem az is van, és Alpinestars is. A spool igenis jó minőségű, és ne a shoxxal hasonlítgasd össze. Ha tele vagy nagyon vegyél Berik alsógatyát, zoknit, kulcstartót, és tetováltasd a honlokodra, de ne fikázd a másét azért, mert neked nem tetszik.
Ja ez engem is érdekel hogy hogyan szereztétek 70-80ért? Akartok róla beszélni, ne tartsátok magatokban . Én is néztem a motorkiállitáson a superzone-nál, nagyon nagyon királyosan néznek ki ezek a Berik ruhák.
Én már rendeltem tőlük, csak egy dombornyomott bankkártyára van szükség. De elég lassuak voltak, igaz, az karbon cucc volt és azt írták kifogyott az alapanyaguk.
......ft a 620 000Ft helyett valakinek,Zsír új,leöltek érte vagy öt kengurut,54-es meg minden!?Valaki írjon egy normális számot a pontok helyére,és vigye már el a ruhát!
Én ugye anno azt nyilatkoztam, hogy mind (corsa, supertech, 1000, tcx comp...) kurva jó, de az én széles lábamra a puma volt a legkényelmesebb....Hát ezt most megváltoztatom! Tegnap elmentem csimmát venni. Beleugrottam a parillánál a suomy extreme-be és rohadtul tetszett. Súlya a fele lehet a pumáénak és a merevsége is. Ez persze nem biztos, hogy jót jelent védelem szempontjából, de az tuti, hogy én jobban érezném benne a váltót és a hátsó féket...Csak azért nem vettem meg, mert nem fogadtak el kártyát...
Kp felvét helyett viszont gondoltam egy merészet és megnéztem az akciós vertigo corsát, amit anno szűknek találtam...
És láss csodát világ, most felcsusszant pikk-pakk, igaz ez az air változat (de nem hiszem, hogy ezen múlna...)
Szal az én számból most nem lenne őszinte egy hatcsillagos puma beszámoló, meg ugye el is adtam még tavaly...
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 125,000Ft
Érzelmi alapon választok motort, szarok a szélre....Nekem a lényeg, hogy 130-140-ig érjek el hamar, pálya nekem nem pálya.....
VFR-t vennék, de pici
A kawán (1400) nem bírnék nem meghalni..
A sprint most drága és nincs szervíze sűrűn...
Más idomos nagyobb kasznis moci nem jut eszembe...
A békára megy majd csinos kis plekó is...Nem olyan, mint nagyapáink emzétrofiján vót, nem kell aggódni sem...
Azért szarakodom vele, mert bonyolult a hitel... Ahol a legolcsóbb, ott kurvasok papír kéne hozzá, ahol a legdrágább, ott meg szinte becsszóra ideadnák...
Csak azt nem értem minek vesznek ilyen mocit, Maci és row méretű emberek.....58-60-as mérettel. Semmi szélvédelem nélkül olyanok rajta mint egy fékezőernyő. Srácok valami szélvédettebbet vegyetek, könyörgöm
1 vagy 2 részes bőrrucit érdemesebb venni?
a részek darabszámán kívül mi a lényeges különbség?
Előre is köszi!