Köszi szépen, sokat segítettetek!
A fokt.hu - n tényleg van egy-két szép akció :)
dnor: ez nagyon jól hangzik, sztem vinném is szó nélkül, csak sajnos nagyon távol állnak színvilágban a motortól, meg a ruhámtól is, jah meg nagy az L-es ez a nagyobb probléma persze :)
akkor azt hiszem az lesz, h beugrok foktékhoz.
Amúgy találtam egyet ami jónak tűnik:
A board gerincvédőknek nem ugyanaz a neve, tehát nem wave2-nek fogják hívni, de amúgy tök ugyanaz. www.procross.hu
Van oda kedvezményem, keresd Surányi Levit, hivatkozz rám.
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama kék és piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
Darabja 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Info:
XR-1000 a sportos sisak
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
Sziasztok!
ÚJ Shoei vagy Shark sisakot szeretnék vásárolni. Mivel kissé még zöldfülű vagyok és ez lesz az első sisakom a tanácsotokat szeretném kérni, hogy honnan lehetne esetleg olcsóbban beszerezni ilyesmiket, vagy ha tudtok ajánlani olyan üzletet, ahol szoktak jó akciók lenni az is jó!
Előre is köszi!
Sziasztok
Eladnám a képen láthato Daytona motoroscsizmámat
Annyi baja van hogy a jobb csizma talpa kicsit szétnyílt középen sajnos betaláltam egy kurva nagy törött üveget vele.
15 ezerért akit érdekell dobjon egy emailt.
Szerbusz! A csizma érdekelne, nincs hibája ugye? Kézpénzel rendelkező komoly érdeklődő vagyok! Kérlek dobj mailt hogy hol tudnám megnézni a csizmát. Motoros Üdvözlettel: Horpi.
A fokt.hu - n tényleg van egy-két szép akció :)
dnor: ez nagyon jól hangzik, sztem vinném is szó nélkül, csak sajnos nagyon távol állnak színvilágban a motortól, meg a ruhámtól is, jah meg nagy az L-es ez a nagyobb probléma persze :)
akkor azt hiszem az lesz, h beugrok foktékhoz.
Amúgy találtam egyet ami jónak tűnik:
http://www.expressz.hu/auto/ja...
Gondolom nem lehet vele semmi gáz, ha eredeti csomagolás, meg még a fólia is rajta van.