Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen, sokat segítettetek!
A fokt.hu - n tényleg van egy-két szép akció :)
dnor: ez nagyon jól hangzik, sztem vinném is szó nélkül, csak sajnos nagyon távol állnak színvilágban a motortól, meg a ruhámtól is, jah meg nagy az L-es ez a nagyobb probléma persze :)

akkor azt hiszem az lesz, h beugrok foktékhoz.
Amúgy találtam egyet ami jónak tűnik:

http://www.expressz.hu/auto/ja...

Gondolom nem lehet vele semmi gáz, ha eredeti csomagolás, meg még a fólia is rajta van.

A board gerincvédőknek nem ugyanaz a neve, tehát nem wave2-nek fogják hívni, de amúgy tök ugyanaz. www.procross.hu
Van oda kedvezményem, keresd Surányi Levit, hivatkozz rám.
Thx bró'!
Még mindig ismételgetem,hogy: bemegy, felpróbál, kifizet.....
Procross - Margit krt.
Már vártam hozzászólásod meleg barátom!
Board-os vagy mx-es boltban is lehet kapni oder csak karasna?
bemegy bolt, gerincvédőt kér, gerincvédőt felpróbál, gerincvédőt kifizet, gerincvédőt hazavisz. eccerű.
Dainese Wave greincvédőt keresnék megvételre!
Shark sisakokat érdemes a forgalmazónál nézegetni (www.fokt.hu), mostanság is tuti van akciós tavalyi modell, némelyik akár féláron is.
Van meg par Sidi Vertigo Corsam is, ha a Motorline kifogyott volna a meretbol...

( vadonat uj, dobozos, senki nem hordta , 64'000Ft )

42-es fekete
43-as piros/antracit
43-as feher/fekete/piros, AIR
45-os feher/fekete/piros, AIR

tmobile / 33 nullaharom 215
Szia,

ha L-es meretet keresel, van ket Shoei XR1000-em, (az IMET-nel akcioban 93'200 116'500-rol learazva) 85'000 Ft-ert. Vadonat uj, 0km-es, dobozaban, sisakzsakkal, pinlock-kal.
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama kék és piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
Darabja 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.

Info:

XR-1000 a sportos sisak

- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt

- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik

- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik

- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.

- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható

- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül

- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.

Alkudni kötelező
Itt egy Ákos nevű srác szokott jó áron sityókat árulni.
Sziasztok!
ÚJ Shoei vagy Shark sisakot szeretnék vásárolni. Mivel kissé még zöldfülű vagyok és ez lesz az első sisakom a tanácsotokat szeretném kérni, hogy honnan lehetne esetleg olcsóbban beszerezni ilyesmiket, vagy ha tudtok ajánlani olyan üzletet, ahol szoktak jó akciók lenni az is jó!
Előre is köszi!
Graz ba ne menj az mindig kivan fosztva soha semmi nincs
Sziasztok
Eladnám a képen láthato Daytona motoroscsizmámat
Annyi baja van hogy a jobb csizma talpa kicsit szétnyílt középen sajnos betaláltam egy kurva nagy törött üveget vele.
15 ezerért akit érdekell dobjon egy emailt.
Szerbusz! A csizma érdekelne, nincs hibája ugye? Kézpénzel rendelkező komoly érdeklődő vagyok! Kérlek dobj mailt hogy hol tudnám megnézni a csizmát. Motoros Üdvözlettel: Horpi.
Eladó Oakley Monster Dog Ducati edition.
ár:15.000 Ft kérésre küldök képet jó állapotban van 1 éves
Köszönöm!

A Louisokat tudtam.
A Hein Gerickét gondolom megtalálom a neten.
Bécsben 2 Louis, 3 HeinGericke, Graz-ban Louis.
Louis, vagy Polo...
Sziasztok!

Az Osztrák határ mellett tud valaki jó motoros boltot, ahová érdemes átruccanni?