Ti mivel szoktátok felvinni a bőrruha felületére ezt a bőrápoló szert? Ha tégelyben van, akkor abból ki kell vakarni, csak ugye nem árt ha a felületre egyenletesen tudod felvinni...
nah jo hogy 25 percig gondolkodtam hogy nekem milyen bőrápolom van otthon tudtam hogy valami gumimárkához hasonlit... de gugli istenért nem adta ki mislen dánlop votl itt minden! Szoval énis BRISTON-t használok! Egy olyan kis kupányit, szerintem a legkisebb kiszerelés de már 2 éve elég minden téli ápolásra meg néha évközben. Meg egy tapasztalat... én a zipzárra is szoktam belöle kenni, kicsit megjáratja, ha már idősebb a gönc!
barátom! az lényegtelen hog ynincs rá garancia ne engedd magad megvezetni! hivd fel őket és határozottan lépj fel hogy ha nem cserélik be akkor mész a fogyasztóvédelemhez lehet ez első percekben majd mondja hogy menny nyugodtan meg bla bla... az unióban minden vásárolt termékre elsődlegesen javitás igényelhető de ha nem vaghy megelégedve a termékkel kérhető a csere vagy az azonos árral való becserélés ugyhoigy nyugodtan fenyegesd egmg őket mert a fogyasaztóvédelem ugy megszopatja őket mint a huzat! ne hagyd magad
oksa, koszi az infokat! jovo heten megyek a briston.hu-n latott borapoloert, meg hozom fel magammal videkrol (otthonrol) az esoruhat.
csak ha addig esetleg melobol hazafele a heten elazom, tudjam, mi a teendo.
tedd valami olyan helyre, vagy akaszd olyan vállfára ami nagyjábol kitartja az alakját, ne gyürd be az ágynemü tartóba és várd meg mig megszárad, természetesen száraz rongyal törölheted ami még menthető, meg legalább leszedi a bogarakat...de halotam hogy látta valaki aki hallota hogy votl akire cugos votl a ruha elázott magán megvárta még megszáradt, és azota mintha rávarrták volna! ha meg kened minőségi bőrápolóval, akkor meg vizhatlan lesz egy ideig, és igy lecsurog rajta a viz, persze egy kiadós alsógatyáig ázásnál már szerintem mindegy milyen bőrápolo van rajta... esőruha... azon meg tényleg lepereg! :)
sracok! mi a teendo, ha borruhaban elkap egy kisebb (5-10 perces) zapor? meg nem volt alkalmam venni boarpolot (jovo heten potlom), tehat olyan, ahogy kijott a boltbol.
Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-80 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
ha nincs leírva, hogy értékcsökkent termék és no gari akkor nem hajthat el a véreresre. Egy telefon a fogyasztóvédelem felé megéri azt a pár forintot aztán ha igazad van elindítod a fogyasztóvédelmi eljárást... Az hogy a telefonba mit mondott anno...
Lehet beújítok én is egy kis befőttes üvegnyit, ha már megveszem végre a ruhám :D
csak ha addig esetleg melobol hazafele a heten elazom, tudjam, mi a teendo.
Keresd meg a Trysii-t akár itt a sportmotoron, vagy inkább a motorosok.hu-n, neki van valami kapcsolata a fogyasztóvédelemhez.