Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó:
2 db új (különböző mintázatú) piros-fehér-fekete, egyrészes kengurubőr, Arlen Ness bőrkombi, 50-es méretben.Irányár: 110.000 HUF
Akit esetleg érdekel, keressen meg az excatx@freemail.hu címen és küldök képeket.
Örök nyarat, ingyen benzint!
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama kék és piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
Darabja 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Hello!

Eladó egy Shoei sisak 15ezerért nagyon sürgős!
http://www.kepesmotor.hu/zart_...

bocsi a hirdetésért!
Hali Segítsetek!
Van egy SHIRO SH 50 sisakom és a plexi tönkrement de sehol
nem kapok. Köszi
Kit érdekel hogy te menyiért vettél bőrruhát!
Különben meg a Berik sehol nincs a Spidihez!
Na csuma
"Akciós termékeknél is ugyanolyan jogok illetik meg a vásárlót, mintha teljes áron vette volna meg. Egy kivétel van: ha az áru azért olcsóbb, mert valamilyen hibája van. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a reklamáció lehetősége csak azzal a hibával kapcsolatban korlátozott, amelyről a fogyasztó tájékoztatást kapott. Ha erről nem tudott, vagy más jellegű hiba jelentkezik, természetesen az általános szavatossági szabályok irányadók."

Tehát ha téged nem tájékoztattak vásárlás előtt a csizma hibájáról, akkor él a garancia. Amennyiben ők nem hajlandók ezt elfogadni, akkor irány a fogyasztóvédelem. Én nem hagynám ennyiben. Attól, hogy egy termék akciós még ugyanúgy garanciás.
Sziasztok
Leírok egy történetet részben azért mert ha valaki járt már így ne érezze ,hogy egyedül balek(de lehet egyedül vagyok :-D) részben pedig azért hogy ha valaki vásárol kicsit körültekintőbben tegye. A sztori a következő még télen lecseréltem a motoros csizmámat egy Nitro NB 101-re a Power Bikétől rendeltem 44 ről 30ra volt leárazva azt gondoltam pár darab maradt és 30ért elpasszolja a bolt. Felhívtam őket és mondták hogy 44esben pont van egy, meg is rendeltem postai utánvétellel malacom volt jó lett. Minden OK:-D jött a tavasz elkezdtem motorozni tetszett is a csizma jól állt a lábamon kényelmes volt, kb 5. alkalommal volt a lábamon mire észrevettem hogy a boka és a sarok fölötti redőzött bör rész elkezdett repedezni, pedig boxoltam krémmel kentem hogy puha legyen de mindhiába 10szer volt eddig a csizma rajtam de ugy néz ki mint az okádmány erre naívan felhívtam a boltot és elmondtam az itt leírtakat mire a tulaj nemes egyszerűséggel azt monda nem jár a csizmára a garancia mivel leértékelt csizma volt és különben is mindenkinek elmondta a vásárlás előtt hogy nem jár a csizmára a garancia és hogy elképzelhető ez a probléma. Persze hiába mondtam neki hogy engem nem tájékoztattak erről a kis problémáról (mondjuk ki az az állat aki úgy venne egy 30ezres csizmát hogy tudja hogy nem koser és ráadásúl ki sem cserélik ha beszarik) egy szónak is száz a vége nem cserélik ki. Mindezt azért írom le ha valaki vesz egy leárazott terméket jól tisztázza le a garanciát. ÉN meg úgy döntöttem motorozom benne még egy darabig ha összejön a pénzem veszek egy másikat ezzel a szarral meg BEBASZOM A POWERBIKE KIRAKATÁT!
SZÉLES UTAT MINDENKINEK
Amu tök jól leírtad a témát.. Holnap reggel átveszem a cuccot...
Kabit meg olajat... :)
Mit intéztél? Mesélj!
De nem ám! Én is intéztem cuccot...
Igazad van, de nem erröl van szó! Hál isten.
Női rucikat esetleg láttál?
És így intézed el magadnak, hogy járhass a rendőrségre gyanúsítottként évekig orgazdaságért.....vajh hogyan mégy be egy bezárt üzletbe másképp,minthogy a kirúgott, de kulccsal rendelkező ember kilopja amit még tud....vagy az egyik eladó.......
Már hívtam én is...
Hát izé!
Leginkább minden, kivéve csimma! Ez egy bót, amit ismerünk, de most nem nevezem nevén. /Lényeg az, hogy bemész, megrendeled hozzák./ Most már remélem tudjuk melyik bót! Na az a bót még nem nyilt meg, HIVATALOSAN. De, mégis be tudol menni a sráccal. Rucik inkább 54-es méret alattiak. Mindenféle márka amit a cég forgalmaz. Nem nagy durr, de nekem pont ez kellet! Legalább a csajomat nem zavarja a púpom.
Kabátokat láttam, nacikat, buksikat, olajat, légszűrőt, matricát, táblákat, alkatrészeket, .............na mostmár eléglegyen, hívjátok fel!
Úgy bírom az ilyet...nagy üzlet...a zsír új Berikemet aminél 5 féle színből válaszottam 100-ért vettem...
Hello

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50
Ár: 125,000Ft

Tel: 30/680-2519
Legalább azt meg tudod mondani, hogy milyen márká(k)ról van szó(ruha)? Csak mert engem lehet hogy érdekelne...
És milyet vettél? És mi van nála? Mekkora méretek kb?
Lett egy rucim, pedig nem is akartam venni!
Akinek van egy kis pénze.....csak ajánlani tudom! De siessen mert ma van, meg maximum holnap!
Spog nagyon nagy darab, és nem félős!
Spog épségben megérkezett...
Ugyanitt szervek eladók.
Oksi, írd meg, h milye van eladó...