Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet még nem nőtt meg annyira a nyuszi hogy elbírjon egy B-kinget
Ugyanezt akartam írni
hozhatna már motort is
Ha felpróbálnád őket, nem kérdeznéd, tudnád hogy csakis BERIK
Ezeket hozta a nyuszi.... Nem mondom, nem volt egy hétköznapi állat...Ööööö, asszem belga óriásnyúl volt...
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros és kék bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pilock előkészítéssel, sisakzsákkal. 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Csakis Berik,a spool az egy semmi
Sztm, ha nem kifejezetten csak újat szeretnél érdemes nézegetni itt az apróban használtakat. Egy-két szép darabot itt is lehet találni, viszont csak úgy vegyél használtat hogy nézd meg és próbáld fel ez nagyon fontos, mert én is nézegettem használtakat , és volt olyan hogy a képen patent állapotú volt , élőben meg agy kalap sz....r!
Alpinestars Dyno, 54-56, Új, és bőr! Ára 59eft (az új ára 120eft körül)

Vastag minőségi bőr... kivehető bélés... két külső, és egy belső zseb... váll, könyök, gernic protektorok... a cipzár bármilyen (bőr, cordura, farmer) nadrágba belevarható, és így össze cipzározható... 4db zárható szellőző... 178-188cm, 80-90kg...
Sziasztok!

szerintetetk Berik vagy Spool?

Nekem a Berik jobban tetszik, de egy kicsit többe is kerül...
Köszi szépen.
Amúgy a mondiálra tényleg hallotam egy két panaszt.
ja az feltünt,csak a méretekkel adóthatnak gondok meg nem nagyon járok próbálgatni,de muszáj lesz
Én megvenném az aszonynak,90-kiló,kétlem hogy jó lenne rá az s-es cuc
Telitalálat!Éreztem,hogy valaki járkált a kéróban,most már tudom is ki!
Van ami van,nem tudok rendelni!De ami van,az olyan árban,hogy nem kell sokat gondolkodni!
Köszke!
Egyébként nekem is van ám shox katalógusom. Szoktam is benézni az üzletükbe, mert jó árakkal dolgoznak. Van egy két cuccom is tőlük (gerinc proti, kesztyű) amit használok és jók, csak nekem mint ahogy írtam a mondial cucc az nem vált be.

És ameddig el nem felejtem te is egészséggel használd a rucidat, és sok balesetmentes km-t kívánok!
polcok meg üresek a Henessy és barátai meg a hűtőben figyelnek mi?
szia!Bármilyen ruhát tudsz hozni rendelésre vagy van ami van és annyi?
női,zsír új,40-es(S)75 000Ft a 270 000Ft helyett?Valaki lepje már meg a csaját!Persze ti shox,meg parilla meg minden,ő meg farmerdzseki meg miniszoknya!
250 000ft a 620 000Ft helyett valakinek,Zsír új,leöltek érte vagy öt kengurut,54-es meg minden!?
Na ha majd jó pár év múlva kell ruha akkor majd nállad szerzem be
Felpróbáltam már egy két ruhád de eddig ez passzol rám a legjobban,az a gáz hogy én mags vagyok és nagyon vékony de végre találtam egy rám való szerkót
Ha elmondanám én miket vettem 75-ért,beszarnátok!
Valóban jól néz ki, csak nem tudtam róla, hogy forgalmazzák, és hogy ilyen olcsón...eddig
Használd egészséggel