Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ugye minden ember másképp ál ehez a dologhoz van akinek bevállik az olcsóbb van akinek nem.Nekem volt shox,nekem csak annyi bajom volt vele hogy a nadrágja derékben bő volt rám és ennyi a kabátot 4 évig használtam egyszer estem is benn kis sebességel,baja semmi se lett,a protektorok jól vizsgáztak meg se éreztem az esést.Na most példáúl amiket utóljára árúlt a shox cuccokat én csak annyi kivetni valót találtam rajtuk hogy tele van szerintem béna protektorokkal olyan mint a polifóm,mikor én vettem a kabátot akkor még kemény protektorok voltak benne.De úgy látom hogy most a shox új kollekciója egésszen jó,és nem gagyi a shox ahogy sokan leírják a véleményüket,az meg hogy itt írta valaki hogy a nadrággal gondja volt,én is láttam már zsír új berik ruhán elengedett varást pedig az legalább 150Eft-os cucc hibák mindegyik márkánál elő fordúlhatnak,példáúl vettem egy b-stra cordura kabátot nekem bevált hidegben melegben egyarán egy másik illető meg panaszkodott rá hogy átengedi a hideget meg szar a kabát.Na most nem a shoxot akarom reklámozni,nekem most spyke van ennyi pénzér kár lett volna ott hagyni,de a shoxnál is vannak most király bőrdzseki is most néztem.

De ha érdekel a spyke én a parillánál vettem 84900ft-ért száz valahány ezerről volt leárazva és azt hiszem van még nekik nézd meg a honlapjukat,meg beteszek ide a ruháról egy képet

http://www.parilla.hu/

szerintem ár érték arányba kúrva jó
Hello

A következő cuccok eladók!

-SPIDI kétrészer bőrruha: -Hibátlan állapotú Kb 5x volt rajtam
-Méret: 50-es
-Full protektoros plusz koptató
Ár:120,000Ft

-SIDI VERTIGO csizma: -ÚJ a csizma mérethiba végett eladó dobozában!
-Méret: 43-as
Ár: 55,000Ft

Tel:30/680-2519
Nekem volt shox mondial kétrészes bőrrucim, amit 60 eFt-ér vettem újan . Egy nyarat motoroztam benne. Most egy berik titanium bőrkombim van. A Beriket is újan vettem télen nagyon akciósan (nem írom ide az árát mert nem hiszed el), de tavasztól őszig olyan 160-200 eFt között alakul az ára. A külömbség csak annyi hogy egy lapon nem lehet említeni a két öltözetet! Minőségben, kényelemben,szellőzésben,a protektorok kialakítéséban és elhelyezésében is a Berik 100%-osan felülmúlja a Shoxot. Nem beszélve arról hogy igaz garanciába, de javíttatni kellett a Shox nadrágját , ami nem lett jó, végül kicserélték. A Berikkel eddig semmi gond nem volt.
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni kétrészes bőrruha vásárláshoz.

Mostanában eléggé körülnéztem a kapható ruhák piacán és azt találtam, hogy újonnan kb 80-tól 300 e-ig minden van. Használtban is elég vegyes a kép, 40-től 150-ig mindenféle kapható.
A kérdésem csak az lenne, hogy mi a különbség?
Az világos, hogy a márkát is meg kell fizetni, mert jól fest egy dainese vagy egy berik felirat a cuccon, de ezen túl mivel jobb egy ilyen gúnya mint egy olcsóbb darab? Biztonságosabb? Mitől? Protektor van mindeben. Kényelmesebb? Azt inkább elhiszem. Perforáció meg légző nyílások... ilyesmi.
Olyanok véleményét várnám, akiknek már volt esetleg több féle. Reklámosok kíméljenek.
mekkora méret?
Piros/fekete... Grafit/fekete... és Grafit metál színben! Mind S-es méret! (55-56cm)

Minden sisak vadonat új, egyszer sem használt! Dobozában, tartozékokkal! (Tartozékok: orrvédő, bogárháló és Shoei védőzsák!)

Shoei csúcskategóriás sport-túra sisak... csendes, jól szellőző sisak... az új áruk 150eft körül volt... én most 69eft-ért adom (a grafit szinű 59eft) ...japán minőség!

Az XR-1000 és a Raid II-nél magasabb műszaki és árkategória... full kivehető, mosható bélés és gyári tartozék az "orrvédő" és a bogárhálló...

Dupla "D" gyűrűs zár!
Neki nem a mitulátbáti hozta, ő a mitulátbáti itt a topikban!
Jó neked hogy a mitulátbáti ilyen cuccokat hoz
FULL-GAS_ hova valósi vagy?
asszm érdekelmne a csizma....
A mitulátbáti hotta!
szevasztok
csizma érdekelne! 42-43as méret! ha lehet akkor keveset használt, vagy akár ujszerű, 50,000ft környéke.
sidi, alpinestars esetleg suomy előnyben!

ja... és minnél közelebb a szerb-magyar határhoz
Honnan tudsz ilyen olcsón cuccokat szerezni?
A bukót raktad be a csizma helyett!
Köszi a sisakot, és a lánc fújást!
SPYKE SPEED EVO KENGURU VERSENYOVERÁL,VADONATÚJ,PERFORÁLT,54-ES MÉRET,250 000fT(az euromotornál 615 500Ft)
www.euromotor.hu
Hívj megegyezünk!0670 9448042
Szia! Hát ehhez csak egy plexit adtak, legalábbis csak az volt a dobozban ami rajta is van a bukón, a víztiszta.
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama Tc-1 bukósisak, víztiszta plexivel, pilock előkészítéssel, sisakzsákkal dobozában, "M"-es, 57-58 cm-es fejkerület. 65.000 Ft, átutalás esetén a postát állom.
Megvan hozzá a többi plexi is amit adnak gyárilag?
Szia! GPX-et Pardiban tavaly kérdeztem, akkor nem volt nekik (erősködtek, h az nincs is a katalógusban!). Én pedig erősködtem, h pedig van olyan! Most már ott van a PDF-es katalógusban, de biztos csillagászati árat írnak majd rá. Megrendeltem ebay-en, ráadásul 20e Ft volt az egy évvel ezelőtti árfolyamon. Másfél hét alatt itt volt! Ott nézz körül, 20 dolcsi különbség is van kereskedők között.
Hali
Lenne egy Schuber S1 bukó, XL, antracit. Párszor volt rajtam
Pinlock, doboz stb

Ill tud valaki olcsón Alpinestar S1, GPX kesztyűt?
Az email cím mínusz egy "e" nélkül adam1211@freemail.hu.
Sziasztok!
Eladó egy vadonat új Shoei Z-One TC-4 bukó, egyszer sem használt, karcmentes. S-es (55-56 cm) méret. Professzionális sporttúra bukósisak, nagyon könnyű, csendes és persze erős héjszerkezet. Pinlock-os, dupla D gyűrűs, páramentes plexi, kivehető bélés. Dobozában, tarozékaival együtt eladó. (Az hiszem itthon úgy 140e körül volt az ára.) Az ár fix 50e Ft.
Érdeklődni: 70/3610167 adam1211@freeemail.hu
Sziasztok!
mi a véleményetek a Held bukósisakokról?
érdemes lenne inkább egy jobb minőséget néznem?
köszi