Hali!
Tudtam beszélni vele, úgy nézki hogy van lehetőség idén is kedvezményes vásárlásra ! Keress meg privétban és elmondom kit kell keresni és hogy hol!
Adott egy gyönyörû állapotban lévô Hein Gericke Bonnie nôi kétrészes vaj/fekete bôrruci, 38-as méretben. A ruhát asszonykámnak vettem anno, de nem lett rá jó, és azóta is csak a szekrényben áll. Egy elôzô tulaja volt, aki max. 5-ször használta. Garantáltan szép állapot, és persze felpróbálható. helyenként perforált, sztreccs panelek a nagyobb kényelem érdekében, és protektoros a térden, vállon, könyöknél. Gyönyörû cucc, de már megvan a lurkó, úgyhogy bébi le van tiltva a géprôl
ajánlatot ide vagy hegedus.gabor@superbike.hu címre. Köszönet!
Adott még egy szintén majdnem zsír új, Joe rocket UFO, textil hálós (Mesh) nyári dzseki, amibôl szintén talán csak ez az egy van az országban. 44/54-es méret, szél- és vízálló, kivehetô belsô, protektorok mindenhol, extrém kényelmes, szellôs cucc, 50 fokban sem sûlsz meg benne, csak nem szabad megállni sajnos nincs csak gyári képem róla, de így kapod + eredeti nejlon. cimke. stb. ésszerû ajánlatokat ide vagy a hegedus.gabor@superbike.hu címre.
elfelejtettem írni, hogy mindkét jakó full-preforált, KNOX protektorok: könyök,váll, gerinc, plusz szélálló, vízálló, kivehetô bélés a hüvösebb napokra. Csak komoly érdeklôdôk írjanak. Köszönet!
lenne pár igen egyedi cuccom eladó, hátha érdekel valakit...
Teknic freestyle/street bôrdzseki, egyetlen darab az országban, 56-os méret, zsír új állapotban,
Ajánlatokat ide várom vagy mailben a hegedus.gabor@superbike.hu címre.
lenne pár igen egyedi cuccom eladó, hátha érdekel valakit...
Teknic freestyle/street bôrdzseki, egyetlen darab az országban, 56-os méret, jó állapotban, két pici hibával eladó.
Ajánlatokat ide várom vagy mailben a hegedus.gabor@superbike.hu címre.
Most indulok, megnézem mizu! Majd véleményezek ha visszajöttem.