Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fölvette, úgy néz ki nem kamú!
Most indulok, megnézem mizu! Majd véleményezek ha visszajöttem.
Majd mondd meg neki, h ilyen jó hirdetést ritkán látni....
Kinyomott!
Hát Én felhívom!
Sztem csak viccel...
Ez most komoly?
Hali!
Tudtam beszélni vele, úgy nézki hogy van lehetőség idén is kedvezményes vásárlásra ! Keress meg privétban és elmondom kit kell keresni és hogy hol!
A Diadora csizma elkelt, a Shark RSR2 Roses bukó még megvan 75.000Ft-os irányáron, bővebben az apróban.
spidi 54-es hibátlan ruha eladó! 99000ft (04.21. holnap pesten vagyok, elvihetem) tel:06204760456
Vagy itt: http ://www.mofaker.hu/megjelen.php?viszelkeres_kell=0&fomenu
_kat=0&fomenu_id=23&fomenu_nev=Term%E9kek%20motorokhoz&a
lmenu1_kat=0&almenu1_id=95&almenu1_nev=Rush-M%20motoros%
20ruh%E1zat&almenu2_kat=1&almenu2_id=270&almenu2_nev=V%E
9d%F5felszerel%E9s
Hí! segítsetek már hogy hol lehet kapni "vesevédőt" jó árban! webcím is jöhet vagy vmi! köszi, széles utat!
még mindig nincs vége...

Adott egy gyönyörû állapotban lévô Hein Gericke Bonnie nôi kétrészes vaj/fekete bôrruci, 38-as méretben. A ruhát asszonykámnak vettem anno, de nem lett rá jó, és azóta is csak a szekrényben áll. Egy elôzô tulaja volt, aki max. 5-ször használta. Garantáltan szép állapot, és persze felpróbálható. helyenként perforált, sztreccs panelek a nagyobb kényelem érdekében, és protektoros a térden, vállon, könyöknél. Gyönyörû cucc, de már megvan a lurkó, úgyhogy bébi le van tiltva a géprôl
ajánlatot ide vagy hegedus.gabor@superbike.hu címre. Köszönet!
Adott még egy szintén majdnem zsír új, Joe rocket UFO, textil hálós (Mesh) nyári dzseki, amibôl szintén talán csak ez az egy van az országban. 44/54-es méret, szél- és vízálló, kivehetô belsô, protektorok mindenhol, extrém kényelmes, szellôs cucc, 50 fokban sem sûlsz meg benne, csak nem szabad megállni sajnos nincs csak gyári képem róla, de így kapod + eredeti nejlon. cimke. stb. ésszerû ajánlatokat ide vagy a hegedus.gabor@superbike.hu címre.
elfelejtettem írni, hogy mindkét jakó full-preforált, KNOX protektorok: könyök,váll, gerinc, plusz szélálló, vízálló, kivehetô bélés a hüvösebb napokra. Csak komoly érdeklôdôk írjanak. Köszönet!
lenne pár igen egyedi cuccom eladó, hátha érdekel valakit...
Teknic freestyle/street bôrdzseki, egyetlen darab az országban, 56-os méret, zsír új állapotban,
Ajánlatokat ide várom vagy mailben a hegedus.gabor@superbike.hu címre.
ujjacskád jol van kiscsillag!?
lenne pár igen egyedi cuccom eladó, hátha érdekel valakit...
Teknic freestyle/street bôrdzseki, egyetlen darab az országban, 56-os méret, jó állapotban, két pici hibával eladó.
Ajánlatokat ide várom vagy mailben a hegedus.gabor@superbike.hu címre.
Eladó Shox protektoros bőrruha
Ajándékba kapott ÚJ Berik kesztyű méretprobléma miatt eladó! L-es!

16.000,-Ft

Érd: peresabalint@gmail.com
Eladó lett a bukóm. Akira/Motowell kék CR2-es crossbukó. L-es méret, 59-60
Alig hasznlánt, eredeti dobozban.

érdeklődni: krausz.b@hotmail.com
Ha piros lenne.....