Eladó
Vemar Orion Cross bukósisak
XL es méret kivehető mosható belső
A festék a napellenzőről két helyen kicsit lepattant, nem vészes
Ár: 17000 Ft Új ára 47000 Ft
Nem akarja valaki a Probiker Kx3-as típusú felnyitható, galambszürke, tavaly szeptember végén vásárolt, szinte ÚJ sisakomat megvenni! L-es méret, 59-60cm!
Helló!
Elódó a HJC bukóm, HJC Samurai CS-R1 , 2008-as modell. Teljesen karcmentes, ha betennénk a boltba, nem vennék észre, hogy nem ujj!
Bélés: Nylex anti-allergén, kivehető
Plexi: alap: páramentes, rendelhető: RST színek
Rögzítés: gyorskioldós
- kompozit könnyű szerkezet
- szellőzőrendszer
- zajmentes kialakítás
- a design magáért beszél
Méret: M
Az árat majd kitaláljuk.
Város veszélyesebb,mint azon kivül.. Én 3km-re jártam 6ra melózni,de mindig fel bőr,gerincproti,300m séta garázsig..(kurvajódolog félálomba) Bármikor beüthet vmi,ne egy ilyen szar farmeron + protin múljon..
Farmerrol beszeltem, de meg nem zartam ki a kulon protektort is. Munkaba jarashoz kellene a varosban, azon kivul mindig beoltozom, van ruham. Spool farmerjai nem tettszenek, az icon mar jobb. Meg meglatom, de akkor egy szavazat a farmer mellett
Hjjja, hogy Te a farmerről beszélsz? Iconnak és a Spoolnak is tuti hogy van ilyenje, de sztem majd minden gyártónak... Én angol kiadású mocis újságokat olvasgatok itt, ezekben nagyon futtatnak még egy Draggin' Jeans nevű szerkót is
Én inkább krosszos helyeken keresgélnék, sőt, bringás-deszkás boltokban is tuti kapsz axo-t vagy sixsixone-t.... Hirtelen egy üzlet jut eszembe a Margit körúton a Mechwart liget megállótól a Mammut felé sétálva kb. félúton jobbkéz felé (talán Procross?)
Nem hiszem, hogy nagy különbség lenne egy LIDL-ös meg egy aranyért kínált Dainese között... Korábban említettem, hogy egy cimborámnak pont egy ilyen szar miatt tört el a térde. Ha nagy a perec, az első bummot megfogja, de aztán a balfasz rögzítés (2 tépőzár) miatt garantáltan elfordul vagy 90 fokot a térden és rosszabb mint nélküle... Sokan mondták már, hogy egy protektoros farmer is okosabb megoldás...
venni szeretnek terdprotektort, olyant, amit kivulrol pl. farmerre ratehetek, meloban meg siman levennem. Tudna valaki valami jot ajanlani? Nagyon draga ne legyen, de a minoseget megfizetem!
Vegyél Caberg Justissimo-t. Szolgálatba ilyet vettem, nekem bevált, bár az esőért nem rajong, elkellne bele egy pin lock, ..............lehet a nagy orrom miatt párásodik egyébként....
A www.motoroazis.hu oldalon találsz képeket róla és árat is. A leírt paramétereidnek megfelel szerintem, vagy a HJC-nek van még ilyesmi sisakja, esetleg AGV, de ezekkel nincs tapasztalatom.
Úgy látom vannak itt páran, akik eléggé vágják a sisak témát, tőlük kérnék egy kis segítséget.
Tavaly egy szeptemberi túrán végleg ráébredtem, hogy a kezdő motorosként vásárolt sisakom, hát enyhén szólva is egy sz@r. Az idei szezonra szeretném lecserélni egy jobbra, de nem olyan egyszerű ez mint gondoltam.
A sisaknak az alábbiakat kéne tudnia: legyen huzatmentes (ez fontos, mert szeretek szemüveg helyett kontaklencsében motorozni), beépített napszemcsi, lehetőleg mosható belső, férjen bele kb. 60 magyar pénzbe (talán ez utóbbi lesz a legnehezebb).
Mindenkinek előre köszönöm az esetleges segítséget.
Vemar Orion Cross bukósisak
XL es méret kivehető mosható belső
A festék a napellenzőről két helyen kicsit lepattant, nem vészes
Ár: 17000 Ft Új ára 47000 Ft