Eladó Sidi (Way Tepor) női/férfi csizma. Használt. Jó állapotban. Méret: 38, de 37-es lábra jó! Ár: 20000 Ft. Érd:30-316-8347
Lorica-ból készült túracsizma
Vízálló-szellőző Tepor béléssel
Megerősítés a sípcsontnál, bokánál, saroknál és a lábujjnál
Váltóvédővel ellátva
Tépőzáras záródás
Lényegében nekem mind1. Sárga a motorom és nem bánom,hha elüt a kettő. Mind2 bőrruhám szürke-fehér szóval nem köt a szín. A lényeg, h szinte új vagy zsír új legyen és teccen a minta. Üdv: Miki
Kékvillám,
nem tudom akarsz-e külföldi üzletekkel foglalkozni, de én most vettem a Helmet citytől egy XR-1000 TC1 es sisakot 199.9 fontért, ami szerintem még a mai átváltási árakon is megéri. http://www.helmetcity.co.uk/Sh...
Érdekes. Mikor én beirtam hogy eladnám a VADI új M-es sisakomat 85 K -ért, volt itt néhány ész aki méreg drágának találta, és fele ennyiért tudott sisakokat. Érdekes hogy most miért csak 110 K ért linkelitek?
Értelek!
Nem gond ha nem fér alá a gerincprotektor mivel azt nem tennék alá!
Az 52-es az már nem Fekete/Fehér/Kék!Nekem kimondottan ez a szin tetszik és kellene!
Egy hasonló paraméterekkel rendelkező barátom próbálta... neki jó volt (béléssel próbálta) ,de gerincprotektor már nem fért volna be!
Persze ha kiveszi a bélést, akkor lehet hogy befért volna...
Van 52-es kabát is... drágább kicsit, de ez gyönyörű full-full kabát... nem sok szaldozik ebből a utcákon....
Vannak akciósak 92.000 körül, de nem a legszebb színek szerintem, és azt sem hiszem, hogy ebből további kedvezmény kapható. Az új és szebb sisakok 124.000 Ft-ba kerülnek.
Nem cinikusan írtam. Rf-1000 ugyanaz mint az Xr-1000. Annyira, hogy ez USA típus ottani szín, de a belső héjba bele van sütve az xr-1000 felirat. Sok sikert az Imetnél. Ezt sem cinukusan írom.
Némi cinizmust érzek az írásodban. Nem tudom, h mi a gond azzal, h megkérdezem, h ki mit tud jó árban. Kabi azért nem kell már, mert tegnap vettem egy kétrészes Suomy ruhát(így lett két ruhám egy két ill egy részes). Csizma azért nem kell már mert a Pardiba vettem egy fehér Alpinestar Supertech R-et. Más fórumra is írtam, gumi végett---) Brain-től vásároltam is már. De inkább kerülöm ezt a fórumot, mert itt probléma, ha nem veszem meg a terméket és még szétnézek máshol is. Jah, a bukód.... 80ért megvállnál tőle? (Mivel látom, h árulsz Shoei bukókat, tudhatod, h amerikában nem Xr1000 van hanem Rf-1000 és más az amerikai bukó belső fejformája, úgy ahogy más az ázsiai shoei bukók fejformája is) IMET-nél kapok még 10%-ot 95 helyett 86ért kapok újat. Bocs, h én próbálok szétnézni és a számomra a legjobb lehetőséget választani. További szép napot és amint az időjárás engedi széles és száraz utat.
Lorica-ból készült túracsizma
Vízálló-szellőző Tepor béléssel
Megerősítés a sípcsontnál, bokánál, saroknál és a lábujjnál
Váltóvédővel ellátva
Tépőzáras záródás