Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Sidi (Way Tepor) női/férfi csizma. Használt. Jó állapotban. Méret: 38, de 37-es lábra jó! Ár: 20000 Ft. Érd:30-316-8347

Lorica-ból készült túracsizma
Vízálló-szellőző Tepor béléssel
Megerősítés a sípcsontnál, bokánál, saroknál és a lábujjnál
Váltóvédővel ellátva
Tépőzáras záródás
Eladó Spidi Z100 Lady / női kesztyű 5.000 Ft. Használt. Jó állapotban. Érd.:30-316-8347
Lényegében nekem mind1. Sárga a motorom és nem bánom,hha elüt a kettő. Mind2 bőrruhám szürke-fehér szóval nem köt a szín. A lényeg, h szinte új vagy zsír új legyen és teccen a minta. Üdv: Miki
Ja nem, nem néztem a képeidet, a neved alapján gondoltalak kék színű motor tulajdonosnak.
A bukó még megvan, de sajnos elvitték azt a bukót amit helyette szerettem volna megvenni. :( Ha jól gondolom neked kék kellene?
Ne hallgass rájuk. Kár h nem akkor kerestem bukót, mert már nálam lenne a bukód . Most meg keresgélek 1000rel, de eddig Pohi bukója a nyertes.
Végül is ha a 40 font postaköltséget hozzáadjuk is megéri...
Kékvillám,
nem tudom akarsz-e külföldi üzletekkel foglalkozni, de én most vettem a Helmet citytől egy XR-1000 TC1 es sisakot 199.9 fontért, ami szerintem még a mai átváltási árakon is megéri.
http://www.helmetcity.co.uk/Sh...
Változnak a dolgok, akkor lehet olcsóbb volt most nem annyira, de még mindíg olcsóbb USA-ból venni mint itthonról.
Mármint Shoei Xr -1000-ről beszélek én is.
Érdekes. Mikor én beirtam hogy eladnám a VADI új M-es sisakomat 85 K -ért, volt itt néhány ész aki méreg drágának találta, és fele ennyiért tudott sisakokat. Érdekes hogy most miért csak 110 K ért linkelitek?
Értelek!
Nem gond ha nem fér alá a gerincprotektor mivel azt nem tennék alá!
Az 52-es az már nem Fekete/Fehér/Kék!Nekem kimondottan ez a szin tetszik és kellene!
Egy hasonló paraméterekkel rendelkező barátom próbálta... neki jó volt (béléssel próbálta) ,de gerincprotektor már nem fért volna be!
Persze ha kiveszi a bélést, akkor lehet hogy befért volna...
Van 52-es kabát is... drágább kicsit, de ez gyönyörű full-full kabát... nem sok szaldozik ebből a utcákon....
Értem!
Namost,említetted a bővebb szabást!Nem tudom rám milyen lenne az 50es Dainese ha 170cm és 73-74kg vagyok!
A Bikersnál az IMET árából mínusz 10%.
Szia! Az ára 59 eft vagy 200eur! Az új ára 120eft körül van...
Szia!

Dainese Charger 50-es 59eft (vagy 200eur) Fekete-kék

Alpinestars Magnum M-es 59eft (vagy 200eur) Piros-fekete

Alpinestars Dyno 54-es 59eft (vagy 200eur) Szürke-fehér-fekete

Dainese Bora 52-es 75eft (vagy 250eur) Fekete-piros-fehér

Ezek kabátok, tehát bővebb szabásúak... ha kétrészesből jó a 54-es, akkor valszeg az 52-es kabát lesz jó...

Üdv, RR
Nem mondtam, hogy nem lehet alkudni Mert mindenki ez teszi... ....szóval ebből is faragható még le, ha privátban megkeresel.
bikers 13

Hát ez sem olyan olcsó, mert itt meg majd mind 116.000 - 10% = drága
Bikers'13 Motorosbolt
1161 Budapest,
Kerepesi út 178.
Tel.: 0614034792
Tel: 06309915218
Kapcsolattartó:
Csizmás Zoltán

Hívd fel, és neked is ad további 10%-ot. Csak szét kell nézni és sok pénzt lehet spórolni.
Számomra ez pl:egy jó ár ill jó üzlet, de sajnos kicsi. És még várok hátha kifogok egy jó vételt.
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/18289/sho
ei
IMET:

link
Vannak akciósak 92.000 körül, de nem a legszebb színek szerintem, és azt sem hiszem, hogy ebből további kedvezmény kapható. Az új és szebb sisakok 124.000 Ft-ba kerülnek.
Nem cinikusan írtam. Rf-1000 ugyanaz mint az Xr-1000. Annyira, hogy ez USA típus ottani szín, de a belső héjba bele van sütve az xr-1000 felirat. Sok sikert az Imetnél. Ezt sem cinukusan írom.
Némi cinizmust érzek az írásodban. Nem tudom, h mi a gond azzal, h megkérdezem, h ki mit tud jó árban. Kabi azért nem kell már, mert tegnap vettem egy kétrészes Suomy ruhát(így lett két ruhám egy két ill egy részes). Csizma azért nem kell már mert a Pardiba vettem egy fehér Alpinestar Supertech R-et. Más fórumra is írtam, gumi végett---) Brain-től vásároltam is már. De inkább kerülöm ezt a fórumot, mert itt probléma, ha nem veszem meg a terméket és még szétnézek máshol is. Jah, a bukód.... 80ért megvállnál tőle? (Mivel látom, h árulsz Shoei bukókat, tudhatod, h amerikában nem Xr1000 van hanem Rf-1000 és más az amerikai bukó belső fejformája, úgy ahogy más az ázsiai shoei bukók fejformája is) IMET-nél kapok még 10%-ot 95 helyett 86ért kapok újat. Bocs, h én próbálok szétnézni és a számomra a legjobb lehetőséget választani. További szép napot és amint az időjárás engedi széles és száraz utat.