Nem is drága! Gondolom magnézium ötvözet, adnak hozzá titán csavarokat, meg dvd-t... és egy csinos nő az értékesítő, szédítő dekoltázsal, aki ha szépen mosolyogsz (és jópofizol) akkor elmegy veled egy körre... vagy kettőre Kérdés! A kawát is hozzá adják(?)... nekem nem kell! (ez nem árukapcsolás?)
Köszi. Mivel a Shoei 2009-es modell-ként tünteti fel azért írtam, de találtam régebbit is eladó sorban az ebay-en szóval lehet korábbi. De a lényeg, h zsír új és a Shoei legjobb kupakja.
grat a kupakhoz, kívánom, soha ne tudd meg miért kerül majd két kilóba itthon... Viszont a "2009-es modell" megjegyzés nem teljesen helytálló, ha helyes képet linkeltél, de ez már csak szőrszáll hasogatás...
Eladó Sidi (Way Tepor) női csizma. Használt. Jó állapotban. Méret: 38, de 37-es lábra jó! Ár: 20000 Ft. Érd:30-316-8347
Lorica-ból készült túracsizma
Vízálló-szellőző Tepor béléssel
Megerősítés a sípcsontnál, bokánál, saroknál és a lábujjnál
Váltóvédővel ellátva
Tépőzáras záródás
megmondom őszintén, soha nem volt shoei bukóm, azt hogy jobban tartja az árát azt elhiszem...eddig nekem az olcsóbbik HJCből egyikel sem volt gondom, ezért vettem ezt, ez egy olyan dolog nálam mint a fogorvos meg a fodrász, nem nagyon szeretek váltani.....de majd lehet hogy kipróbálom most a shoeit ha megint túrám lesz.....de attól még nem akarom mindenáron eladni, akkor inkább megtartom míg megint lesz hozzá motor....
Méretprobléma miatt eladom xpd xp5-r, teljesen új csizmámat, féláron. Bokaprotektorral. Fix 40 000 Ft
Lorica-ból készült túracsizma
Vízálló-szellőző Tepor béléssel
Megerősítés a sípcsontnál, bokánál, saroknál és a lábujjnál
Váltóvédővel ellátva
Tépőzáras záródás