Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanaz.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

nem pl erre!
ha nem lenne jó a link akkor : ebay.com és shoei picotte ott az rf1000 -et dobja ki
de pl ebay.de shoei picotte ott meg xr1000
ezért furcsáltam
Talán X-11-re gondolsz? Ha jól tudom kint igy futnak..
mennyé oda ahonnan jöttél!
Maradj már csöndben perec!
Értem közben találtam Xr-ben is olyat ami picott fényezésű csak baszott drága....
Annyi a különbség,hogy az RF-1000 pinlock nélküli. Meg az ára
jobb az ilyet hagyni. Inkább légy túl óvatos, mint jáj rendőrségre-bíróságra évekig. Motor nélkül.
Szia, amennyiben az Államokból vásárolsz akkor vagy bank/hitelkártyával vagy paypal-al tudsz fizetni a szálliási kölséget a rendszer automatikusan a fizetésnél adja hozzá.. Érdemes a weblapot megnézni a vásárlás elött hogy szállit e az eladó Európába.

- Vagy az ebay.com-ról vásárolsz....ami hasonlóan működik, csak oda regisztrálnod kell..
Szia Green, zöld kesztyűm sajna nincsen, a ruha ára 90e Ft. Van viszont egy L-es HJC sisakom, amit 25e-ért árulok. Üdv
Ha van Xr 1000 vagy Arai Rx7 akkor mindenképp érdekel! De akkor ma felhívlak! Üdv: Miki
Köszi
Alex! usa-ban van onyan tipusú Shoei bukó ami RF1000 az az it honi XR1000 nek felel meg?
szabijudo nem irok én semmit semmilyen adás-vételibe (akkor már eleve kérdések merülhetnek fel ha egy 3. személyt bogozuk a papiron,(nem tulajtol vetted a gépet?)) Crazyjoe véleményét osztom nem kell a gond,tulkinálat van. A multkor is igy jártam: rámentem egy mocira (200 km,bár arra volt dolgom,igy is jó lecke volt) a hirdető 3x kérdésre -tulaja vagy a mocinak: -persze! De amugy egy haverjáé aki nem elérhető hónapokig! Csak azért nem kértem el a benzinpénzt (bár a moci is kemény pályagép volt,újszerű köntösben)mert a pali az a: ha nem gyúrok akkor thai-boxozok tipusú volt,két pitbullal (v. bullterrier)az udvarba.(komolyan)! A gubancnál arra gondolok inkább (nem lopásra az viszonylag hamar kibukik) ha pl: tartozásban elvesznek egy mocit és a további tartozást sem rendezi a tag,meglegyintik, ügy van belőle és kinyögi a tulaj,hogy a moci adásvételijét is erőszakkal irattátok alá....... Na hol van ez a moci,kérdezik a rendőr bácsik...... Bár lehet csak én vagyok túl óvatos!
Vagy épp olcsón.
70-80.-ig találni új,vagy akár kevésbé használt zöld bukót!
Arai
Shoei
AGV
Lazer
Suomy..
Köszönöm srácok,csak nekem kifejezetten a "Tattoo Green" példány érdekelne.

UI. Ha mondjuk Amerikából vennék bukót,kb.mennyi a postaköltség és mennyi idő?
Hogyan kell kiszámolni stb?!

A bolt ad egy számlaszámot és én ráutalom az összeget és postaköltséget és amint ott a pénz,ők postázzák és ráírjék,hogy 4031 Debrecen...stb?! Vagy ez hogy megy? Köszönöm tisztelettel..
Szia Aki!

Mennyibe kerül az Alpinestar bőrruha?
Van esetleg kesztyűd is zöldben?

Köszi :)
eladó! Berik RC replica 42-es méretben, használatlan álapotban: 25.000Ft
ALPINESTRARS SP1

Annyiért, amennyiért a linken látod plusz szállitási költséget add hozzá, kiskerben az USA-ban szinte mindenhol ennyi. Ha megszorzod a napi USD árfolyammal.. Ennél olcsóbban lehet most Mo-n vásárolni szerintem ha nem ragaszkodsz az Alpin-hoz. Bár Én Alpint vettem MX-1 1 részest ami még drágább volt
Fasza a csizma
Kedve Villám barátom, sikerült bukót venned, vagy még vivódsz? Csak mert ha Pesten jársz, netán a 14-be, esetleg tudok segiteni, van egy 30-35 db-os Shoei, Arai használt készletem, ha nem akarsz 100e körül bukót, de szereted a minőséget, és hogy ne pattanjon szét a kobakodon a sapka egy koccanástól, csörrenj rám, nézünk neked vmit, 06709444868, üdv, Ákos
Szegasztok! Van egy eladó Alpinestars kawazöld egyberucim, 56.os méretben, ha vkit érdekel, kb 184cm-es , 90 kg-os emberre jó, kb 3-szor volt használva, üdv
Alex! Alpinestars Sp1-es 1 részes ruhát mennyiért tudnál vajon hozni fekete színben? A méretet egyelőre még nem tudom, de ha tudsz mondani egy jó árat, addig kitalálom.
Kösz.
Na tessék Pohi bemondta a frankót ebay.com-n nem is néztem!

Pohi mail-t megkaptad..
ja.és elveszik a motort a kárigényed meg baszhatod.minek kelll a bajt keresni ?tulkinálat van a piacon