Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak az a baj, hogy 35 ezer penzt kernek erte...
Meg is oldottad. Vedd meg a nem tudom milyen szürkét, 2500 Ft-ért! Egyébként ez is szürke, és ma elvitték 3500 Ft-ért...
Kupak teszt
Micsoda ötlet!
Hmmm. Nem tom. Féltem, h kényesebb. Ezt nem féltem, Japán, erős, lehet gyilkolni nyaggatni, meg se melegszik.
Most magam ellen szólok,de azé feketepirosba énis megnéztem
Thx! Há ménem azt vetté akkor? Jobban jártá vna
Félreértettél.. Tényeket közöltem. Sztem ezeket Te is látod. Tom milyen áron alul eladni dolgokat.. Nézzük úgy,h pl hasonló szinten van a HQ + az xr-1000.. 70ezerét már azé lehet új xr-t venni. Ami egy késbbi eladásnál sokkal jobban tartja is az árát + komolyabb múltal is rendelkezik. Hiába ugyanolyan szint a HQ..
http://www.tesztmotor.hu/muhely/air-brush/drapal-janos-r
eplika-sisakja.html
feltétlen
Figyu én nem a kritikát vettem a szívemre, természetesen ha valakinek rossz tapasztalatai vannak, akkor ez van és kész. Én is mondtam már pocsék véleményt olyan sityakról, akit más meg favorizált, nyílván ezért vannak ezek a fórumok. Engem ami idegesített az az hogy én hogy merem ide felrakni ennyilért, mint ha itt mindneki ingyen kapná a bukókat és akkora beszállítók dolgoznának itt negyedáron a fórumozóknak, én nekem meg van pofám nem féláron adni . nah mind1 nem nagyon szeretek ilyen fórumos vitákba beszálni, inkább nem rakom ki többet ide, nehogy valakinek szemetszúrjon aztán töröltessen az adminnal hogy orgazda vagyok azért köszi a biztatást,remélem tavasszal csak elmegy, max kicsit kevesebbért...
Hát ja ,de a szürkét 2500Ftért megveszem ...akkor minek bonyolítani ?
Adjatok tanácsot légy szíves! Van egy Vemar bukóm. Eddig ez a legjobb (azelőtt egy Shark S600, grex, stb. volt). Sajna kezd elhasználódni. Szeretnék egy csendes nem huzatos bukót ehelyett 40,000Ft-ig.
Ami kitétel, az állrésze legyen húzott előre és egy picit lefele is!
Szólj, megyek én is táncolni! Jah, mellesleg jó a géped, majdnem én is ilyet vettem, csak sárgában.
Kifejtettem,nem kivánok vitát nyitni! Ha ennyiért találsz valakit,aki megveszi,akkor szóljál lécci,s körbetáncollak..
Szia!

Sisakból S vagy M ez sisakfüggő, amúgy a fejem 56-os!

Bőrruhából 50 ( Spyke ) vagy 52 (Berik)! Te milyen márkákat használsz?
Köszi! Iridiumos? Hmm? Nem is rossz 5let. Megkukkantom és ha találok szólok mert sztem ha 2őt rendelünk akkor az még olcsóbb. Üdv: Miki
Ne vedd már ugy a szivedre
Én pl csak a saját negativ tapasztalatomról beszéltem, h mekkora tulzás itt csúcskategóriáról beszélni. Hidd el , mindenki , igy Te is megtalálja a mindenre a vevőjét, csak idő és kitartás kérdése.
Jah , irtam is ,h a szellőzés,az rendben van. Nyilván én is munkavédelmi füldugóval használom
Azt megfogadtam, h mégegyszer nem veszek meg ugy bukót, h előtte ne teszteljem meg , milyen kilónál meg kétkilónál?
A boltos meg hülye lesz odaadni, h tessék itt van próbáld csak ki
már nem azért, de miről beszélsz hogy madárnak, baszki ha megveszek valamit 85ért nehogy már ne rakhassam ki 70E ftért, és még ha 100ba is raknám ki, mi a szarnak ugatjátok le az én hirdetésemet..gondolom akkor már mindenki helyeselne ha 10Eért kiraknám, akkor gondolom csak a tapsot hagynátok, hát sorry nem vagyok egy milliomos nem fogom 20Eért kirakni...az hogy kinek mi a véleménye a sisakról azt leszarom, de azt had én döntsem el hogy mit és mennyiért rakok ki.köszi és ezzel lezártam ezt a fenkölti levelezgetést........
és tedd hozzá, hogy olyan huzatos, hogy egy hatórás túrán amellett, hogy kínomban vettem egy füldugót begyulladt mindkét szemem......szóval ezért röhögök a csúcskategórián.
Nahh végre egy másik normális ember! Ha valakinek nem tetszik, ne foglalkozz vele, nem tudják ők mi a szép Az a lényeg hogy mi tudjuk!
SSR8, ne szólj egy rossz szót se, most már látod h nem csak nekem tetszik ez a sisak !
Egyébként ha valahonnan tudsz esetleg olcsón szerezni hozzá iridiumos plexit(nem imet áron), akkor szólj már légyszi!
Egyébként grat a sisakhoz!
Szia!
Nem tudom milyen márka.Megtaláltam tetszett a fényezése.
Rákerestem a google-on.És nem olyan rossz dolgokat olvastam.
A GM68S(ezt néztem) :2007 Motorcycle Helmet of the Year!
Ezért érdeklődtem felőle.

De a további véleményeket is várom!

Köszi,
Robi
Hát igen,a legdrágább cucc is ólcsóbb a kórháznál...
Köcce! Már régóta érett minden. Az összes cuccom kivétel a ruhám már öreg volt több, mint 4 éves. Egyszer kell(ene) jót venni és után csak örülni és nem bosszankodni mikor jön a gebasz.