Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek az auktuális árak ha csak nem akciózzák, neked is csak egy buksid van
ARAI KUPAKOK
Ne is mond. Akkora barom vagyok, h csak na! A vaterán egy zsír új 2009-es X-spirit 90pénzbe volt. Leütöttem, de a haverom vette meg előlem a boltban. Lehettem volna kicsit rámenősebb. Most meg nyammogok. Az asszony meg bas..tat, ha 100ért már ne vegyek bukót, mert így is túlköltöttem.
Köszi, én meg küldöm tovább
Pohi van,

Küldöm a választ...
Szia Alex!

Yoshi ügyben valami?
Faxa Ez az X-eleven menne hozzá, de sajnos 135.000 a szar Ft miatt.
bear!

Jelenleg ezek vannak az alpin-nál 2- részesek
Alpin Valamint az MX-1 van még gyártásban, illetve SP-1 ha még forgalmazzák PARDI-nál volt karácsonykor ha jól tudom... és akciózta is öket....
Szia Villám! 120 papirból van Bp.-n ebből sajnos nem tudok faragni.
RRPilot!
Összevetek mindent és valszeg érdekelni fog az 50-es Fekete/Fehér/
Kék Dainese Charger bőrkabi!
de dollárban mennyi lenne?
ráér márciusban
Ha átlagos fejformád van, én nem sokat szaroznék egy Shark RSX-en vagy RSR2-n a fokt-nál....Féláron tolják 60 körül, van még pár szín/méret...
Szia! M-es van? Esetleg 100 papír? Mert agyrákot kapok a bukó keresésben. Üdv: Miki
Maci! Én mindent tudok csak kérdés megéri e neked most kintről ilyen USD árfolyamok melett,
Alex, Alpinestars fekete kétrészes perforált bőrruhát nem tudsz?
Sziasztok!
Vettem 8 db ARAI RX Corsair-t re-exportra, de nem is ez a lényeges, kint a Michigan-i kereskedőnél van még 1-2 db ARAI RX7 Haga Fire and Ice bukó 120 papirért. Ha valakit érdekel megkérdezem a méreteket.
Megvéve.
Hol és Mikor?
Köszi! Tököm teli már h nem találok bukót. Lassan már kéne vmi. Lehet nem kéne sajnálnom a lóvét és egy Arai Rx7-et kéne vennem.
Az új szerzemények eddig A kutya nem új
Szia !
Mennyiért adod?
Neki nincs, de crazyjoe-nak talán még van....
Schuberth R1/S1/S1 Pro sisakhoz passzolo légterelő eladó...3500 píz!
Itthun 4700-5000között van.
Zsír új.
Kawa Zx6r belefér?

Ha igen akkor mennyiért adod?
Helo! Van még a bukókból? Üdv: Miki
Szevasz!

Megvan még a csizma, érdekelne ha még nem adtál túl rajta!
Köszi!
(kttomi@freemail.hu)