Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ritkán, mert útálom. De e-mailen elérsz.
hali! ha valakit érdekel van egy rc-6os csizmám ajándékba kaptam.43-44es.csere érdekel sport cuc.egyszer volt rajtam
pohi használsz MSN-t?
Mértet írj, mert fontos lehet.
Szerezz be ez TC5-öt és cserélhetünk..
Azért kék, mert színbe az tetszik, illetve a motorom is kék, fehér GSX-R.
Miért pont kék kell? Nekem van egy, amit elcserélnék egy ugyan ilyenre csak szürkébe. Vadi új!
Kifogástalan állapotban lévő egyrészes, full protektoros, kevlár erősítéses bőrruha, eladó. Kb 180cm magas 70-75kg-os emberre jó.
Irányár: 60.000 forint.
06-vodafon-2-868584
Szia!
Méret?
Akkor jó Ami késik nem múlik
Naggggyon tuti Még csak 2ezer körü mentem vele,de há nagyon szar idők vannak.. Csodálom,hogy a kollégáid még nem vadásztak le..
Sziasztok.
Nem tud valaki olcsón Shoei XR-1000 Cryptic TC2 kék színű bukót?
Illetve mi róla a véleményetek?
Hali!

Hogy csörög a ducati? Meg vagy vele elégedve? Próbáltad már mostanában úgy látom a képeken.
Sürgősen eladó Alpinestars Vector 56-os méretben,harmadáron(85000Ft) még 1-2 hétig max.
06705933791
noarmy@citromail.hu
Nézz szét külföldi shopokban vagy ebayen..
Eladó egy IXS Champ egyrészes börruha! 56-os méret. Az ára:100.000Ft
Már irtam nekik nem árulják sajna
Köszönöm
Ok. Megmondom neki, h keressen meg. Megadom neki az email-edet. Addig is Üdv!
100.000 Ft, de alkuképes vagyok, főleg ha sisakot is vesz hozzá, bár lehet azt elviszi kollégám...
Köszi Pohi! Amint megjön, már fotózom is le és megosztom veled(veletek). ŐŐŐ van egy haverom és új R6-ja van piros-fehér színű. Említettem neki a ruhádat. Mennyi az annyi?
Gratula, jó árban van, tényleg, ritka eset...bár nem egy népszerű sisakszín, de neked a mocihoz pont jó lesz
Íme, h nem kamuzok.link
Igen, új. fóliás. Hát meglássuk, h kamu v nem. Mivel Paypal-al fizetem és Buyer protection-el, így nem félek. Meg 100%os a srác, most adta el a motorját és még maradt egy kesztyűje, meg egy motoros hátizsákja.