Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Diadora-ban mintha több erősítés lenne, én arra voksolok, de ellenben az Alpine nagyon szép :) lehet hogy abban is van ennyi erősítés, csak nem látom a fehértől
Jelenleg 2 csizma között vacillálok:
1. Diadora X-TREME: http://www.euromotor.hu/shop/i...

2. Alpinestars S-MX Plus: http://www.fc-moto.de/epages/f...

Ha vkinek vannak tapasztalatai a csizmákkal, akkor ne tartsa magában.
Persze az alap ár valamivel több, de a posta+vám hozzáadásával, már máshogy jön ki... Mondjuk az igaz, hogy olaszoktól még én se vettem soha semmit, meg nem is hallottam jókat, szóval lehet felejtős...
A pántos, meg gagyi alatt a sima gerincvédőt értettem, ami a képeken van.
Szóval amikor voltam pardinál csak full protektoringek voltak, meg sima gerincvédők, azok is óvodás méretben, azért akciós már évek óta...
engem inkább típus kéne, és 52es vagyok :)
Köszi! Digóktól nem veszek semmit, amire eddig ott licitáltam, azt kivétel nélkül visszavonták határidő előtt...ráadásul a 130 ajró fejben még több is mint a 150 dolcsi....
Ezt a "vékonypántos gagyi" dolgot nem értem....Tudtommal ez a bionic a legtutibb darab az alpinnál...
ja, persze ez a pardiban volt természetesen...
Hali!
Olasz ebay-en olyan 130 euro körül megy, bár azt nem tudom, hogy mennyi a posta...
Viszont tavaly szeptember környékén, mikor a csizmámat vettem, venni akartam én is protimellényt, csak én a "TRACK PROTECTION VEST"-et. A lényeg az, hogy egy fajta gerincvédőjük volt, a leggagyibb, legkisebb pántos... Mondom rendeljétek má meg nekem, kifizetem előre... Hát ők nem. Az van, ami van... Ja, és ott nézegettük az Alpin katalógust, amiben persze benne volt, de akkor se rendelték meg... Mondjuk az újév nem tudom hozott-e javulást, de nem hinném...
Valaki nem tudja esetleg, hogy mennyiért vesztegetig manapság ezt a protektor-mellényt a pardiban (esetleg máshol olcsóbban)?
ALPINESTARS BIONIC SP VEST
(150+40 dolcsiért találtam eddig a legolcsóbban, de egy ennél drágább modell 36-ért van akcióban pardinál...)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy Sopron és környékén hol találok olyan üzletet ahol HJC sisakok vannak?
Ha valaki tud irja le nekem!
Köszi
Még mindig megvan. Valami ajánlat? Esetleg csere érdekelhet nagyobb bőrruhára.

Kifogástalan állapotban lévő egyrészes, full protektoros, kevlár erősítéses bőrruha, eladó. Kb 180cm magas 70-75kg-os emberre jó.
Irányár: 60.000 forint.
06-vodafon-2-868584
Sziasztok! Kinek mi a véleménye erről: http://www.kawasaki.hu/product... mindenképpen olyan csizmát szeretnék ami túrázásra alkalmas de ugyanakkor védelmet is biztosít. Árban 30ezer körül gondolkodom. Más javaslat. Ja és még egy kérdés. Ezüst bukóhoz milyen színű plexit érdemes venni?(karcos lett az eredeti és ráadásul párásodik is amit eddig nem szokott)
Nekem van egy 58-as kék Arlen Ness eladó, kétrészes púpos 95pénz.
üdv

2részes, új bőrrucit keresek, csak púposat, 100 és 200 között (de inkább kevesebb mint több)

előre is köszi
Alpinestars Vector 56-os méret.. Még a héten 85ezerért vihető..1szezont használt..GP protektorok,perforált,műanyag vállproti..Új ára majd 3kiló..

06705933791
Gaerne Racing Cross csizma 42-es eladó az ár alku képes,értelmes dologra csere is érdekel.A hirdetések között több kép is található.
Eladó Új állapotú
W2 krossz csizma irányár 24000Ft Kicsi rám,
Tel: 06203455865
Probiker Sportcsizma 45-ös, nem használt, 10 papír
Szia nem egészen értem mire gondoltál?De mivel nekem meg olyan motorom nincs amire ezt a bukot használhatnám,ezért igy nekem sem ok.Csak tényleg szép a bukó.Mindenkinek más tetszik.sügér?ha repülni tudd jöhet
Hát akkor csak kitaláltad.. ;) Persze cserében olcsóbba számoltam volna, merthát nem aza susogómelegítős fajta vagyok... De Nem fogsz kedvelni... Elvben találtam 27e-ért zsír új, nagyon bizalomgerjesztő csizmákat, itt, kereskedésben.. Nem a Te "árudat" értékelem le, de biztosan megérted, hogy ilyen kis különbséggel inkább újat veszek... Kárpótolhatlak tanganyika sügérrel?...
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata SNI kesztyűkkel? Egy ilyet néztem ki mert olcsó és protektoros, ha valaki tud tanácsot adni kesztyű vásárlásban azt megöszönném!
Gab!
Szia láttam már aa hirdetést tegnap csak kérdeztem,hogy gondolod a cserét mert én árba gondoltam,de látom a sisak 49eFt.Ezért kérdeztem.hogy gondolod,sajnos mostanában nem járok arra felé.
ok, a méret miatt próbálnom kell...majd egyszer...thx
Szia!

Szoktam behozni ezt azt de most minden drága, még az Alpinestars Sp-1 is 32.000 körül van....
Ok. Köszönettel!
Jaja, megszuntette a kiado, most csak Superbike van.