Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó csízmához jó kupak
Álohá! Ma rendeltem bukót az ebayről, zsír új és óccsó volt!
Remélem hamar hazér.

Shoei X-spirit 2009-es modello.
Az tuti ,h a csúcskategóriához nagyon messze áll. Az az egy pozitivum benne , h könnyü, de több semmi.
Nagyon zajos, az ormaszk és az arcpárnák kipatentolódnak-elmozdulnak, a plexi nem páramentes, a szellőzés OK, de a zárógombjaihoz nem érdemes hozzáérni sem, mert nagyon hamar lepattog rólla a titánium szinü fényezés.
80ért vettem kétéve , most a felét sem adnám oda érte
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok!
Van nekem egy Axo Primato csizmám és a gond hogy ma elhagytam a balosrol a sarkán lévö fekete müanyag védöt
Ha valakinek van vagy esetleg tudja hol tudok beszerezni hozzá olcsón azt megköszönném!
Véleménye sok embernek van itt erről a sisakról, de azt nem tennéd ki az ablakba...
Tapasztalata meg remélem, hogy nincs senkinek ilyen izével...
Amúgy mi a szar ez? A Grexnek meg a Gmac-nak a keveréke?
csúcskategóriás
Mekkora méret érdekel azt írd oda, mert így kevés az információ. Nekem van egy 56-os egyrészes ruhám és egy M-es Shoei Xr-1000-es sisakom eladó. Ez belefér abba amit szeretnél, de a méretet csak te tudod....
Sziasztok!

Gmax sisakkal kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata,véleménye?
Hol lehet megnézni, és olcsón beszerezni?

Köszi,
Robi
sziasztok
Ha valakinek volt már NITRO NB 101-es csizmája írja meg a véleményét ról kössz sziasztok
rendbejött a bokád?
ja és 50 es méret(75kg és 180 körüli vagyok)
Valaki nem tud használt kétrészes vagy egyberészes bőrruhát max 80 ért?
Ez a cucc még megvan, alkuképes
én úgy tudom, hogy van is. de én személy szerint még nem mentem be most megkérdezni. tavaly még nem volt azt tudom, de msot ismerős azt modnta, h van tényleg ilyen pici kesztyű. de ha nem, akk max hoznak
sztem nem azért írom ki hogy te fikázd hogy mennyiért árulom, ha te tudsz venni magadnak 20Eért ilyet, azért még lehet hogy mást érdekel ennyiért, egyébként meg hagyuk ezt a témát hogy mi a nagy márka és mi nem.....sztem ez egy elég korrekt ár egy csúcskategóriás HJC bukóért...és innentől kezdve az ilyen hozzászólásoktól kímélj meg..köszi
Nem akarom senki üzletét rontani, csak mikor madárnak nézik az embert azt én sem csípem. Íme egy ilyen HJC buksi zsír új 50e és még alkudni is lehet belőle.HJC bukó
Figyelembe véve,h az új ára 80körül mozog,h innét sok ember tud arai,shoei csúcs bukókat hasonló,kicsit drágább áron..+ egy kis ráforditással mki tudna venni magának féláron normális bukót..50körül lőném be.. + használt ára ennek nagyon kevés lenne..Gondolkoztam rajt,sokan dicsérik is,sztem nem is marad el sokkal pl egy x-spirittől,rx-7-től,de eladhatatlan lenne később normális áron..
Mennyit érne az a sisak szerinted? Komolyan kérdezem.
Nem akarja valaki a Probiker Kx3-as típusú felnyitható, galambszürke, tavaly szeptember végén vásárolt, szinte ÚJ sisakomat megvenni! L-es méret, 59-60cm!
Felesleges ilyen áron próbálkoznod..Főleg itt..
Eladó egy Új HJC HQ-1 LORDSHIP bukósisak, stílusváltás miatt.
Egyszer sem használt.

TULAJDONSÁGAI:
a világon az első 4x4 \"3K tow twill\" carbon sisak
teljesen új sisak struktúra kivül és belül
szélzajmentes kialakítás
professzionális 5 pontos szellőzőrendszer
Aquatrans\" gyors csepp-eltávolító, kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló, sisakzsák

Ára: 70000Ft. 57 körüli fejméretre ajánlom, nekem legalább is 57-es van:)
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!

Szeretnék venni egy egyrészes bőrruhát és egy verseny sisakot! Kíváncsi lennék, hogy ki mit ajánl, használ és, hogy hol lehetne a legjobb áron beszerezni! Előre is köszi a segítséget!

Bálint
Annyiért elásom!