Szia Alex! Utolsó kérdés és comment. Lenne ebből a bukóból M-es? Pesten fellehet próbálni vagy esetleg közelebb? Beleszerettem ebbe a bukóba, csak az ára . Csak azért kérdem, h tudjak gondolkodni, mert február végéig vennem KELL bukót.
Üdv: Valamennyi védelmet jelent: az adásvételibe írd bele,h az eladó szavatol azért,h. 3. személynek nincsen olyan joga(tulajdonjoga),amellyel gátolná a te tulajdonjogod ,illetve az eladó termék és kellékszavatosságot vállal,ez utóbbi ugyanazt jelenti. Ha nem az övé a motor de ő adja el neked,hamis adásvételivel h az övé stb. és tőled elveszik a motort(eredeti tulaj) akkor te a felé élhetsz kárigénnyel akitől a motort vetted.
Szerintem ha a törzskönyvet átadják és a forgalmit is akkor nem lehet nagy gubanc. Hacsak nem azzal lopták el. De majdnem mindenhol van okmányiroda, érdemes úgy szervezni, hogy mikor mész legyen "rendelés" az okmányirodában, ha tetszik a vas és átírásra lehetőséget nem is de tájékoztatást mindeképpen kapsz, hogy rendben van e a vas.
Sziasztok! Nem tud véletlenül valaki olcsón plexit Shoei X-spirithez (pinlock ready-s, Iridium kék kéne egyébként)? Az imet horror áron adja, annyit nem akarok érte adni. Racevisor-on találtam, de hátha tud valaki esetlég még olcsóbban.
Pohi, milyen következményei lehetnek ha nem tuljtol veszed a motort (biankós,előre kitöltött adas-vételi, megbizas nelkül) és később gubanc van. (Pl adóságban elhozott motor,ilyesmi). A teloban mindenki tulaja a mocinak,személyesen már csak a haverjáé! A kérdésre:elérhető a haver ha kell: -nem hónapokog külföldön van.........
Elméletileg csütörtök, de minden a vízhűtés elkészülésétől függ, meg a szolgálati beosztástól. Ha van tuti időpont majd írok, aztán vagy jó lesz vagy nem
Hát az Xr 1000 hátránya, hogy nem mosható a belseje csak az arcpárnák. Az Rx-7 és X-eleven (x-spirit) full mosható béléses, asszem a Viper gt is. Az én fejemnek nem kényelmes az Arai és a formája sem tetszik, ezért veszek mindíg shoeit, mert erősen tarja az arcomat és szép a formája, de attól függetlenül mindkét típus nagyon jó.
magyar: link
angol: link
német: link