Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Mekkora ez?Neked kicsi volt vagy nagy?
Nekem 6os Ninja-m van még a nagyobb fajtából.
Hol van helyileg?Ez a szürke louis?Ha igen akkor egy 1000-esért viszem.
ebay.com ott nézz szét
És amiket írtál hol érdemes megvásárolni?
kérdezd itt, legalább más is hozzászól:)
Van itt olyan hozzáértő emberke esetleg akivel MSN-en tudok konzultálni felszerelés ügyben? (Lenne 1-2 kérdésem)
Próbáld a Dangerban, a FIVE kesztyűket.

Eladó a nadrágom:
SPOOL
Ezeket tartják is vagy csak a honlapon tüntetik fel, hogy létezik belőle ilyen kicsi
gerincproti mindenképpen. Kétrészes BŐR ruha, az véd normálisan, lehetőleg ütésre keményedő protikkal. Sisakból 100 körül vannak a komolyabbak, Shoei, Arai. Kesztyű dupla tenyérvarrásos bőr. Csizma bokagépes legyen, orrkoptatós, leginkább versenycsizma, az véd a legjobban. Egy nyakvédőt érdemes beszerezni, szar amikor 160-nál kapsz egy kavicsot a torkodra.
az Imetben elvileg van xs és xxs-es kesztyű...csak gondoltam hátha máshol is van...elég gáz, hogy nincs választási lehetőségem
Látom te is ugyanbban a "cipőben" jársz. Sajnos senki nem tart ilyen pici kesztyűt. Nekem pl. gyerek cross kesztyűm van 5-ös méretben, kizárt, hogy tudok szerezni ekkora méretben bőrt, ami egy esetleges esésénél véd is valamit
Egyébként tegnap néztem a Pardi honlapján a női kesztyűket, van egy kettő ami tetszene, de a legtöbb esetben is csak xs-től gyártják. Nem gondolnak ránk pici lányokra
ja, sportkesztyű kellene
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hol tudnék jó és icipici (xs, xxs) kesztyűt keríteni?
Üdv mindenkinek.
Véleményetek szeretném kérni. Tavaly nyáron tulaja lettem egy 2003-as évjratú GSX-R 600-as papripának. Ehhez szeretnék 1-2 dolgot idén vásárolni. (ruha, csizma, kesztyű) A motort csak utcai motorozásra használom. Az érdekelne, hogy miből milyet, mennyiért és hol érdemes vásárolni. A válaszaitok előre is köszönöm.
Hali
Eladó Akito kétrészes bőrruha ha valakit érdekel!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szevasztok!
A RED ROUTE LONDON cuccokról tud valaki valamit, jók nem jók? Egy helyen láttam csak itthon, esetleg forgalmazzák többen is?
Hello mindenkinek!
Információt,tapasztalatot szeretnék kérni a shox által forgalmazott "Team" textil ruháról. Főként az érdekelne, mennyire éri meg a vételt, minőség stb.
Ha valaki tudna segíteni, az nagyon jó lenne, köszönöm szépen előre is, üdv mindenkinek: SL;
e-mailem: ch0419@freemail.hu
Sziasztok!

Van egy eladó garnitúrám!
Ruha 54-es Arlen Ness
kesztyű 9-es Spool
sisak S-es Agv Gp Pro
csizma 46-os Forma

Telefon vagy e-mail!
06205876779
szoszipok@freemail.hu
Alex, köszi, végül egy Alpinestars kétrészes bőr lesz, 135-ért, bár az áron még alkuszom, hogy olcsóbb legyen:)))
Ami meglepett, hogy kabátban 64-es kellett, a nadrágja picit bő, de mocin ülve minden a helyére kerül. Lehet be kéne vetetnem picit valakivel....tud valaki Cölöpön kívül, Pesten jó bőrszabászt?
Én is iet akartam,de sosenemvolt jóáron
Köszi szépen. :)
USPS-el azaz Ameikai állami postával simán adja fel ugy kb. 10 - 15 USD lehet az kb 10-14 munkanap alatt van Mo-n.
Szeva,

egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyi lehet úgy a postaköltség az USA-ból,hogy egy barátom adja fel nekem a cuccot!?1póló lenne csak és nem utánvét jönne,csak simán.Tudsz valami megközelítő értéket mondani? vagy valaki?