Szia!
Mekkora ez?Neked kicsi volt vagy nagy?
Nekem 6os Ninja-m van még a nagyobb fajtából.
Hol van helyileg?Ez a szürke louis?Ha igen akkor egy 1000-esért viszem.
gerincproti mindenképpen. Kétrészes BŐR ruha, az véd normálisan, lehetőleg ütésre keményedő protikkal. Sisakból 100 körül vannak a komolyabbak, Shoei, Arai. Kesztyű dupla tenyérvarrásos bőr. Csizma bokagépes legyen, orrkoptatós, leginkább versenycsizma, az véd a legjobban. Egy nyakvédőt érdemes beszerezni, szar amikor 160-nál kapsz egy kavicsot a torkodra.
Látom te is ugyanbban a "cipőben" jársz. Sajnos senki nem tart ilyen pici kesztyűt. Nekem pl. gyerek cross kesztyűm van 5-ös méretben, kizárt, hogy tudok szerezni ekkora méretben bőrt, ami egy esetleges esésénél véd is valamit
Egyébként tegnap néztem a Pardi honlapján a női kesztyűket, van egy kettő ami tetszene, de a legtöbb esetben is csak xs-től gyártják. Nem gondolnak ránk pici lányokra
Üdv mindenkinek.
Véleményetek szeretném kérni. Tavaly nyáron tulaja lettem egy 2003-as évjratú GSX-R 600-as papripának. Ehhez szeretnék 1-2 dolgot idén vásárolni. (ruha, csizma, kesztyű) A motort csak utcai motorozásra használom. Az érdekelne, hogy miből milyet, mennyiért és hol érdemes vásárolni. A válaszaitok előre is köszönöm.
Hello mindenkinek!
Információt,tapasztalatot szeretnék kérni a shox által forgalmazott "Team" textil ruháról. Főként az érdekelne, mennyire éri meg a vételt, minőség stb.
Ha valaki tudna segíteni, az nagyon jó lenne, köszönöm szépen előre is, üdv mindenkinek: SL;
e-mailem: ch0419@freemail.hu
Alex, köszi, végül egy Alpinestars kétrészes bőr lesz, 135-ért, bár az áron még alkuszom, hogy olcsóbb legyen:)))
Ami meglepett, hogy kabátban 64-es kellett, a nadrágja picit bő, de mocin ülve minden a helyére kerül. Lehet be kéne vetetnem picit valakivel....tud valaki Cölöpön kívül, Pesten jó bőrszabászt?
egy olyan kérdésem lenne,hogy mennyi lehet úgy a postaköltség az USA-ból,hogy egy barátom adja fel nekem a cuccot!?1póló lenne csak és nem utánvét jönne,csak simán.Tudsz valami megközelítő értéket mondani? vagy valaki?
Mekkora ez?Neked kicsi volt vagy nagy?
Nekem 6os Ninja-m van még a nagyobb fajtából.
Hol van helyileg?Ez a szürke louis?Ha igen akkor egy 1000-esért viszem.