Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen árban lenne a Black/White Dainese bőrkabát 50-es méretben?
Egyben olcsóbb
Egyébként 1 hónapja vettem. Ha erre jársz akkor a város másik végéből elviheted a piros Alpin kabátot RRpilot-tól szinbe passzolnának. Egyébként hétfőn vagy csütörtökön megyek Bp.-re ha időben szól valaki akkor odáig felviszem és megtekeinthető. Van 1 Texport ruha is eladó.

link
Mennyi?
Ohhh tényleg "M"-es. Magamnak rendeltem USA-ból, nem feltétlenül eladó, de ha kell ennyyiért megválok tőle. 08.03.12. a gyártás ideje, sérülés és karcmentes.
Köszi! Mekkora mérete? Mikori modell ill. vásárlás?
Írtam e-mailt Alex
Ez nem új, 2-3 alkalommal használt. Sima és sötét plekó, orrvédő. 80.000 Ft.
Louis 70 motortakaró ponyva eladó! UV álló, vízálló.Nem használt (mert kicsi az 500-as Maximra )
Ha valakit érdekel, viheti ! XXL-XL-es modell !
Eladnám alig használt motoros csizmámat. Mérete: 43-as. Ára: 14500 HUF Állapota: Lásd a képeken!
Szia!

Milyen áron vannak a kabátok? Jöhet mailban is a bekiss@citromail.hu-ra
Gondolhatod, h nem 40ért akarok újat... Csak érdeklődtem, h esetleg nincs-e vkinek jó árban. De köszi a kedves hozzáfűzést.
XR 1000 új olcsón Te sem gondoltad komolyan ugye?
Álohá Mindenki. Ha vaki tud olcsón új vagy minimálisan használt Shoei Xr-1000et akkor érdekelne. Üdv:Miki

Akik eddig is segítettek a keresésben KÖSZI SZÉPEN!
50 -es a ruha
Én kabátokat tudnék... 48-50-52-es méretben... itt van pár fotó
Kosz az ajanlatot ez fasza lenne csak a szinosszeallitas nem a legjobb az en mocimhoz!
há még jó.izzadtam már bele csimmába ugy hogy csuszikált benne a talpam mintha vizisíelnék.sosetöbbetnem.
van egy 46 os eladó DaINESEM vadi ujdonás.itt van e.szerintem ez a méret vagy
Csaoo

Szeretnek venni egy ketreszes borrucit. Milyen markakat erdemes nezni? En Vanuccikat nezegettem nemtom azok milyenek. Kb 180 magas vagyok 65 kiloval ez meretben 46 os vagy inkabb 48 as?
Kosz elore is!
Természetesen alkudni kötelező
Texport Mugello bőrruha eladó. 56-os méret, egyrészes, mindenhol perforált, púpos versenyruha.

link
És nagyon okosan AIR-t
február 6. örömére vettem én is egyet
és milyen méret?csakhogy ne legyen hiba..