Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naon fotogén a modell!
Texport ruha eladó 56-os (zonin nem röhögni, hideg van ):

adatok

Alkuképes.....főlleg ha a Shoei Xr-1000 sisak is kell..
Sziasztok!
Lenne egy KTM Arrow sneakers utcai cipő amit eladnék!
Ajándékba kaptam, de méretprobléma miatt sajna nem tudom használni!
Bolti ára 21000!
Légyszi segítsetek!
Köszi!
Helo a UFO Scorpion protektoring az nagyon jo!A no fear sisak is jo meg a szemüveg is!DE szerintem vegyél csizmát is mert abban is ugyanúgy lehet váltani mint bakancsba és egyáltalán nem nehezebb vele váltani csak ha elesnél a csizma megvéd a bakancsa meg nem!JA meg szerintem térdvédőt is vegyél mert ha elesel akkor a térded biztos bánni fogja!Remélem segitettem üdv
Helo!szerintem az UFO scorpion protektoring a legjobb,azon minden védőfelszerelés megvan aminek egy rotektoringen kell lennie!Páncélt ne vegyél mert a protektoring sokkal jobb!A mez meg nadrág az nem olyan lényeges a sisak az a No Fear az jo meg a Scott szemüveg is,meg ha rám halgasz akkor csizmát is vegyél mert nem nehezebb benne váltani mint egy bakancsba!Először én is azt hittem hogy majd csizmába nem tudok váltani de abba is ugyanolyan jol lehet váltani mint bakancsba csak a csizma jobban megvéd ha elesnél!Ja meg szerintem térdvédőt is vegyél mert ha esel akkor a térded biztosan bánni fogja!Remélem segittettem!Üdv
Szia!

Sajnos a motorline-ban már egyetlen akciós xpd-ből sincs 43, ezért is érdeklődtem gondoltam neked talán még meg van. De azért köszönöm szépen.
Kocce! Foleg az a zseles Spidi szimpatikus. 25 meg jo ar is erte...
ok, nyitva tartom a szemem...
Ha rendelsz, egy jo farmer lehet engem is erdekelne!
Továbbá még mindig itt van a Probiker KX3-as szinte új sisakom, L-es méretben!
Eladnám a képen láthaó Dainese motoros bőrruhámat. Mérete: 48 ! Szinte új a cucc, párszor volt csak használva! Új ára 119e Ft !
Ha valakit érdekel keessen!
Érdekes. A Spidi P. Adrenaline és az Alpin Rodeo Denim egészen jól néznek ki és ott valóban létezik zseb illetve protektor is. Eszembe nem jutott volna, hogy az Icon ezt kispórolja...
Azt hiszem szerzek is egy Spidit az elektronikus öböl segítségével, ha nem adják hozzá a protit, akkor azt meg beszerzem külön. Egy 2007-es IMET katalógusban láttam ütésre keményedő gélprotit alig 2 rongy felett... remélem létezik még a dolog Náluk...
Az enyémben zseb sincs a protektornak. Amitől különleges, hogy térdben is, meg az ülepénél látható flexibilis betétek miatt nem feszül rajtad, elég bő a szabása, hogy egy komolyabb térdprotektor is aláférjen, meg a térdénél dupla rétegű az anyag, a külső vmiféle kevlárszálakkal erősített, vagyis jobban ellenáll az aszfaltnak.
Ha protektorzsebe lenne, akkor a bő szára miatt egy esésnél simán elforogna a lábon. Ezért kell olyan térdvédő alá, ami a lábszárra van rögzítve, függetlenül a nadrágtól.
Igazából az, hogy motoros farmer, nem sokat jelent, ha kapsz a tecsóban elég bő farmert 5-10ezerért, akkor simán megteszi az is. Próbáltam a térdvédőt sima farmerral, de nem mindegyik szárában fér el kényelmesen a protektor.
A SPIDI-nek is van motoros farmerja, kb 25ezerért, abban van gél-protektor térdben, meg nincs benne rugalmas betét. Hogy melyik a jobb, inkább nem próbálnám ki...
Szia!
Sajna már elkelt :(
www.motorline.hu, itt megtalálod, hivd fel őket hátha még van belőle
Eladó Shark RSX bukó!
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
eladó.Dainese 44es kétrészes ruha.vadi uj.85.000.-
Meg tudod nézni én Zuglóban vagyok, Róna-Thököly sarok, mol kut
üdv
Új SHOEI RAID II sisak eladó. M-es, kék-fehér.
Bolti ár 110k, Nálam 60k.
Új SPIDI RS fekete-titán 50-52-es bőrkabát eladó. CE könyök és vállprotektorok, gerincpúp, stb...
Bolti ár 136k, Nálam 60k.
Hello!

Érdekel a csizma! Valami elérhetőséget tudsz adni?
Többször olvastam, hogy kollégák maszekba hoznak be -ebay, stb.- bukókat, vki közülük megtudná mondani cc. mennyit kérne egy shoei multitecért? (Mondjuk sima fehér vagy egyszínű, de kék darabért.) Mennyi a "nem rabló" kereskedelmi ár arrafelé?
Talan. Akkor szivascsproti mehet bele esetleg...
Igazad van, kicsit flegmán futottam át a leírást...
De asszongya, zseb van benne a protinak. Akkor viszont gondolom olyan formájú. hogy a bőrruciét át lehessen tenni, nem?
Pedig nincs. Hidd el, nekem is ez van. És nincs benne protektor.
...pedig van benne proti. Olvasd el a leírást.
Ebben nem latok protektorokat. 20-at siman kiadnek egy farmerra, de 140-es dollarral meg jobb volna.