Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

Eladó a következő SPIDI bőrruha méret hiba végett! Egyszer volt használva, hibátlan állapotú és full protektoros plusz koptató! 2008-as modell!
Érd:. 30/680-2519
Sziasztok!

Protektoring valakinek?

Új, 19900 ft!
SV 1000 S!

Ha nekem írtad,akkor a címem.
szraplaw@freemail.hu

Köszönöm
Hali! Ilyen kesztyut tudok 9900-ert, irj egy mail cimet es megadom az elerhetosegeket.
A fehér-fekete verziót akartam, csak abból 44 volt a legnagyobb. Az meg nyomta a lábam.
Jól tetted, nagyon jó kis csimma! És az új tényleg csúnyább!
Jaja...ott van akció. 44ig van több féle még.
A Motoline-ba akciós: 63400.-ft
Szia!
Mennyibe került így akciósan a csizma és hol vetted?
Sziasztok, ha valaki tud diadora mx5, vagymx6-ot. ujjat, jó árba az írjon. Köszi
Február 5 örömére tegnap megleptem magam egy csizmával. Vertigo Corsa akciós most, van még nekik pár darab belőle, aztán jön az új modell. Szerény véleményem szerint...khm...ronda az új.
Eladó a képen látható Spidi Strada Lady típusú M-es méretű női kesztyű. Használt. Ár: 10000 Ft. Érd.: 30-316-8347
Pilyu!

Köszönöm kedves vagy.Nem vészes az ára,ha meggonduljuk mit véd.De most néztem az ebay-en 9 vagy 10 ezerért,de gondolom sok lenne a postaköltség is,hisz angliából jönne :S
Köszönök mindent!

" A szemed járjon,mint a kaméleoné,s széles utat!"

A táska meg tán megoldódik Csutka által..
Csutka!

Nem tudom sikerült-e,de feljelöltelek msn-re! A címed alapján.Ha nem sikerült kérlek vegyél fel te.Adatlapomon a cím! Ott egyeztetünk majd.. :)

Köszönöm
Üdv!

Nem tud valaki 2009-es Dainese (Stripes suit) 2 részes ruhát elfogadható áron?
Akciós Vertigo igaz még így is ölég drága...
Alpinnestars Tech 7

Cross-supermoto csizma eladó!
46 Méret,Teljesen jó állapotban.
Az apróban megtalálod,ha érdekel.
hondatomi74@freemail.hu
Sidi Vertigo Corsa kerestetik kizárólag uj 43 as méretben.lehetőleg olyan ami sok fehéret tartalmaz.full fehér is jöhet.
Hali mindenki. Sidi Vertigo csizmám eladó! Kicsit használt (orrán)de még jó én vettem újat ezért eladó! 25 magyar pénz 42-43as méret.
Jah, es ez a Ninja feliratos texil (gore-tex?), szerintem erre gondolsz. A fotogaleriamban van egy par nem tul jo kep roluk eppen hasznalatban.
Szia GreeN! Motor hianya miatt az en kawas zold oxford oldaltaskaim eladoak! Irj egy e-mailt, ha erdekel! Amugy a Csiki-B-ben vettem anno! Volt fekete is meg kawa-zold.
Szia GreeN!

Zöld, Kawás sportkesztyűre én ezt ajánlanám: http://kawasaki.hu/productCGMA.... Igaz, hogy nem a legolcsóbb, de zöld.
Az OXFORD táskát pedig itt lenne érdemes megkérdezned: http://www.quasimoto.hu/websho.... Sajnos a Te általad írt típust nem láttam, de talán érdemes őket felhívni. Nagyon korrektek. Egy párszor már vásároltam tőlük.

Üdv: Pilyu
Ugyanén..

Nem tudom emlékszik-e valaki,volt,legalábbis láttam és tudom,hogy létező dolog..Volt olyan,hogy OXFORD SPORTS " NINJA " elnevezésű tanktáska és nyeregtáska ilyen cordura vagyis tán gore-tex anyagból.

Kiváncsi lennék lehet-e még ilyeneket kapni vhol?!
Zöld színben érdekelne.

Köszi ezt is..

Green
HELLO!

Zöld,sport, motoros bőrkesztyűt hol lehet kapni?
Tudnátok segíteni nekem? Köszönöm elóre is..

Green
50-es