Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegy végülis milyen kesztyű, csak ennek tudom a méretét. Más fajtánál próbálnom kell előtte, Bp.-re meg ritkán járok. Milyen kesztyűben utazol? Mindenesetre köszi a ráfordított idődet.
Hát igen!Apum is panaszkodott,hogy fáj a karja meg az ujjai!De a féke kibaszott nagyot fog,csak egy Brembo!Volt mikor hirtelen kellett fékezni kereszteződésnél...volt hogy párszor megfejeltem fater bukóját.. Asszem 190-el lehetett járatni,de még talán tovább lehetett volna forgatni 1000Rpm-el,mert elnyújtották a fokozatokat járatós üzemmódra tudniillik volt egy határidő amíg be kellett járatni!A főnök azért bízta meg apát a járatással,mert salakmotorozott 20 évig,meg alapból vagy 30éve motorozik!Szal még csak kezdő.... Volt mikor munka helyett járatta a vasat..na mind1 ennyi a storyline...
Bocs lemaradt... http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Egészen véletlen nem szoktál pesten előfordulni?...
Sajnos áldozatául esett a gazdasági válságnak, viszont SBK továbbra is lesz.
Duc nagyon tetszett! Azért meg kell hagyni, pályafegyver - Popey alkart csinál a kuplung kezelése! A hangja viszont egyedülálló - gyönyörű
Csak azért kérdeztem,mert fater járatta!
Már megszűnt a Motomix?
Munkahelyi ártalom Míg létezett Motomix Magazin, a SuperBike Magazin-osoktól elkértem egy próbakörre
Hát szétnéztem, de nem egy elterjedt kesztyű, ahol meg van az drága. Németeknél találtam Rx11-et, de az is 32-be lenne.....szóval nem nagyon éri meg. Miért pont ilyen kesztyűt szeretnél?
Szia!1 kérdés!Hogy került hozzád a Motoverzum Ducati 999-ese,Debreceni vagy?Köszi!
A csizma felől nincs kétségem,mert már volt a lábamon ilyen és tényleg zsír
Hát igen!Nem egy egészséges dolog,hogy más már beleizzadt,de ennek ellenére még így is jó árban van a kesztyű!Pohinak is igaza van azzal kapcsolatban,hogy jó árban van mert én is nézegettem az ebay-en Gp-Tech kesztyűt és a horribilis Euro és Dollár miatt nehéz jó árban találni cuccokat!Azért köszi a tippeket,és a tanácsokat!
Igaz! Csizmákat érdemes az előbb említett helyen vásárolni, főleg mostani árfolyamviszonyok miatt. Ha viszont használt a cucc, akkor keményen alkudni kell Kényelemben és minőségben nehéz űberelni az Alpinestars-t Egyszer A-Stars - mindig A-Stars
Ez azért nem teljesen igaz, mert ez a kesztyű kintről is nagyon drága a jelenlegi valuta árfolyam miatt....
Szerintem pakolsz rá még egy 10est a csizmára és megveszed zsírújonnan a Pardiban. Kesztyűt pedig USA-ból kell rendelni, uezt megkapod ebay-en póstaköltséggel együtt. Jó cucc az A-Stars, megéri a befektetést, azért gondold meg, h mennyire élveznéd azt, amibe már más izzadt...
Nekem ilyen csizmám van kb 4-éves és kutya baja,kényelmes és biztonságos,én azt venném
Kesztyűt már 20 körül kapsz faszát.
És,hogy gondoltad a cserét?
Arc párnát kell cserélni
Helló értelmes dolognak tartom söt tetszik is nagyon csak sajnos nekem nagy a mérete
Helloo
Elég "értelmes" dolognak találsz egy Arait? L-es méret, vadonatúj sötét plexivel. Dobom a képet..
42-es a mérete,de ha rákattintasz a hirdetés szövegre ott találsz leírást és még több képet.
Ez hányas méretű?
Hirdetésesetleg csere is érdekel valami értelmes dologra
Jozsef.petro!Pohi öccse vok kispohi
Üzeni tesóm hogy nemtud most gépnél lenni de elrakja neked a ruhát jövőhétr próbálni!
rx 08
11-es méret,
kék/fehér

thx, kíváncsi lennék....
Jelenleg borsodban leszek,vagyok és 28 vagy 01 ről lenne szó.T mob. 395 77 32, mint a tied .Megnéztem a papír GPS- en . Innen v. 100 km.