Mindegy végülis milyen kesztyű, csak ennek tudom a méretét. Más fajtánál próbálnom kell előtte, Bp.-re meg ritkán járok. Milyen kesztyűben utazol? Mindenesetre köszi a ráfordított idődet.
Hát igen!Apum is panaszkodott,hogy fáj a karja meg az ujjai!De a féke kibaszott nagyot fog,csak egy Brembo!Volt mikor hirtelen kellett fékezni kereszteződésnél...volt hogy párszor megfejeltem fater bukóját.. Asszem 190-el lehetett járatni,de még talán tovább lehetett volna forgatni 1000Rpm-el,mert elnyújtották a fokozatokat járatós üzemmódra tudniillik volt egy határidő amíg be kellett járatni!A főnök azért bízta meg apát a járatással,mert salakmotorozott 20 évig,meg alapból vagy 30éve motorozik!Szal még csak kezdő.... Volt mikor munka helyett járatta a vasat..na mind1 ennyi a storyline...
Sajnos áldozatául esett a gazdasági válságnak, viszont SBK továbbra is lesz.
Duc nagyon tetszett! Azért meg kell hagyni, pályafegyver - Popey alkart csinál a kuplung kezelése! A hangja viszont egyedülálló - gyönyörű
Hát szétnéztem, de nem egy elterjedt kesztyű, ahol meg van az drága. Németeknél találtam Rx11-et, de az is 32-be lenne.....szóval nem nagyon éri meg. Miért pont ilyen kesztyűt szeretnél?
Hát igen!Nem egy egészséges dolog,hogy más már beleizzadt,de ennek ellenére még így is jó árban van a kesztyű!Pohinak is igaza van azzal kapcsolatban,hogy jó árban van mert én is nézegettem az ebay-en Gp-Tech kesztyűt és a horribilis Euro és Dollár miatt nehéz jó árban találni cuccokat!Azért köszi a tippeket,és a tanácsokat!
Igaz! Csizmákat érdemes az előbb említett helyen vásárolni, főleg mostani árfolyamviszonyok miatt. Ha viszont használt a cucc, akkor keményen alkudni kell Kényelemben és minőségben nehéz űberelni az Alpinestars-t Egyszer A-Stars - mindig A-Stars
Szerintem pakolsz rá még egy 10est a csizmára és megveszed zsírújonnan a Pardiban. Kesztyűt pedig USA-ból kell rendelni, uezt megkapod ebay-en póstaköltséggel együtt. Jó cucc az A-Stars, megéri a befektetést, azért gondold meg, h mennyire élveznéd azt, amibe már más izzadt...
Egészen véletlen nem szoktál pesten előfordulni?...
Duc nagyon tetszett! Azért meg kell hagyni, pályafegyver - Popey alkart csinál a kuplung kezelése! A hangja viszont egyedülálló - gyönyörű
Kesztyűt már 20 körül kapsz faszát.
Elég "értelmes" dolognak találsz egy Arait? L-es méret, vadonatúj sötét plexivel. Dobom a képet..
Üzeni tesóm hogy nemtud most gépnél lenni de elrakja neked a ruhát jövőhétr próbálni!
11-es méret,
kék/fehér
thx, kíváncsi lennék....