Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó új Probiker protektoros Cross kesztyű!

Tel:06-20-618-2132
ez hanyas méret?
ÁÁÁÁÁh, jobb h nem jöttél mert megvettem volna, mert ma láttam ilyet és ez ge..ci jó . Így tudok mérlegelni, h a pénztárca elbírja e. Üdv: Miki
M-es méret... igen ez kb. 54-56... egyébként, ma voltam B.bogláron... ha előbb írsz, vittem volna pár kabit, és próbálhattál is volna... akár ...oksa, akkor keress majd
Háló! Adj egy pár napot, megemésztem és írok, mert vettem csimmát(supertech R) meg gumit és csöves vok félig . Megálmodom. Hányas is 54 v 56?
Háló! Adj egy pár napot, megemésztem és írok, mert vettem csimmát(supertech R) meg gumit és csöves vok félig . Megálmodom. Hányas is 54 v 56?
Szeva Tesó! Mondom a helyzetet... 300ft az Euro, így nagyságrendeket sajnos(!) nem tudok engedni... de nekem 200eur is jó, ha ez segít valamit... ill. pár ezret persze tudok engedni... csak hogy tudjál aludni (55eft!?) Üdv, RR
Hát nem Spidi de kiválló állapotú 56-os merem ajánlani :

link
Sidi akció a motorline-nál!
Álohá Kedves RRPilot! Mi lenne a legeslegeslegalja eme piros AStár kabinak? Lécci egyj vmi akciót . MIki
elado uj, marhabör motorskesztyü, 11-es méret, a képen láthato
én még ugy kaptam, de soha nem voltam rajtam, mert textil kesztyüt használok (a sár tönkretenné ezt)
4500 ft
Martin sportdob!
Bővebben itt!
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Ha valaki tud jó állapotú 56-s méretű bőr ruhát szóljon nekem.
Elsősorban Spidi érdekelne! Köszi
Munka elvileg lesz..Repjegyre nemfutja,kocsikázunk 1300at
A kijutással nincs gond... ha van repjegy,akkor kimész...csak a munka...:D én is voltam angliában..nekem szerencsém volt. :)
Arai RX-7 Matsudo cobra eladó 120.000 Ft

link
Itt többet is megtudhatsz ,ha érdekel
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Há kurvára remélem h sikerül kijutni
Lassan többen leszünk itt külföldről írogatók, mint helyi rájderek...
Még hyo..A ruci első napján
Tényleg...hogy erre nem gondoltam
Sztem csak ráment picit flexszel, hogy fickósabbnakl tűnjön....
Bange....csak nem eltaknyoltál a Dukival? Vagy ez még a Hyo-tól van?
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy tud e vki normálisan kinéző kesztyűt 10e körül?! Volt egy shoxom az két évig bírta de csak 4e volt. Sajna most már nincs a mértemben mert akkor vettem volna megint. Nehezen hajlok arra, hogy 20-30 e-t adjak egy kesztyűért. Valakinek az fél havi fizuja. Vagy zsugori vagyok? :)

Előre is köszi.