Nekem belefér, ha addig valaki be nem állít az összeggel. Elég messze laksz ahogy nézem. Ha csak a méreten múlik és nagyon kell a ruha ennyiért akkor szerintem tiszta ügy, mert tuti jó lesz rád, betartalékolhatom, de akkor fixáljuk le pontosan mikor jössz megnézni.
Nógrád megye. Szécsény. De ha nem viszik el akkor megyek fel Bp.-re a motorkiállításra, csak még nem tudom melyik nap. Március 2. hetében lesz a kiállítás ha jól tudom.
Van egy ollan megérzésem, hogy nem a cerka férőhelye a legnagyobb problema .Különösen a mostani időjárásban. De majd csak jövő hó elején.Mármint likviditási gondok miatt. .Helyileg hol?
Spyke Droid, 2 részes bőr ruha eladó! 54-es méret, fém zippzár a deréknál, kemény protektorok puha belső szivacs borítással, makulátlan állapot. 85.000 Ft. Holnap csinálok szebb képet is, ez csak telós.
Helloo keménymag!
Van esetleg tapasztalata AXO SR4 cross csizmáról? Egy jó közepes szint nekem már jó, hobbizni, csak azt kerülném el, hogy pl. rövid idő alatt letörik csat, amit nem lehet pótolni, vagy kilukad a talpa, jó hamar... Kösz az esetleges válaszokat...
Mert mindent rám fogsz... azt hiszi rossz hatással vagyok rád... de ez nem igaz... csak hozzá járulok a szakmai fejlődésedhez... Vigyázz Gabikával... nőből van!
Szerintetek melyiket éri meg megvenni?Mindkettőben olyan 2-3000km van,és makulátlanok!Kesztyű:30.000Ft Csizma:40.000Ft
Van esetleg tapasztalata AXO SR4 cross csizmáról? Egy jó közepes szint nekem már jó, hobbizni, csak azt kerülném el, hogy pl. rövid idő alatt letörik csat, amit nem lehet pótolni, vagy kilukad a talpa, jó hamar... Kösz az esetleges válaszokat...
Van egy Vemar Orionom XL es
Ilyen buksit esetleg tud valaki jó áron?
Shoei V-Moto