Sürgősen,külföldi meló miatt 2hétig, 85000Ft-ért eladó ALPINESTARS VECTOR, 56-os méretben!
- 1.2-1.4mm vastagságú tiszta bőr kiváló védelmet biztosít
- Szabadalmaztatott ellenálló termoplasztikus védelem a vállaknál
- Kivehető európai szabvány szerinti GP protektorok
- 75º-os anatómiailag sportmotorozáshoz kialakított forma
- Ergonomikusan elhelyezett strech Kevlar® panelek az optimális rugalmasságért
- Flexibilis részek a derékon és a térdeknél
- Csrélhető Sport Koptatók
- YKK félautomatán záródó cipzárok
- Perforált bőrpanelek megakadályozzák a bemelegedést
- A dzseki cipzárral kapcsolható a nadrághoz
Superzoneban voltam, ott valóban volt 8000-ért kesztyű, de Mugen, és abból is méret és színhiányosan.
//Illetve olyan, mintha a varrás is kicsit gyatra lett volna, de nemtom...
Figyu!
Nekem múltkor amikor vettem a Berik ruhámat kérdezte a csávó a Supezone-ban hogy nem akarok e kesztyűt is venni hozzá. Mondom nem mert van. Erre mondta hogy !8000! Ft és kengurubőr kesztyű. Azt hittem rosszul hallok megkérdeztem mégegyszer, mennyiért? Megismételte hogy 8000. mondom fasza de sajna nincs még nálam + 8000. Felelősséget nem vállalok az adatok hitelességéért, lehet be volt baszva vagy mellébeszélt vagy nemtom. De ami a lényeg, hogy ha ott annyiért ajánlott kesztyűt valszeg a motorshown is lesz. Sztem.
nagyon jókat írnak róla, illetve a plexijéről, de sajna eddig a közelben nem akadtam rá, csak az ebay-en, ott mondjuk nagyon jó árban, csak horror postával Floridából
Nekem van használt is, de újszerű, ha esetleg érdekel, írj e-mailt.
Egyébként ami nekem legjobban bevált, az a Piaggio (nem röhögni) fekete női kabátja, az importőrnél lehet kapni. Dainese termék, nagyon jó minőségű, és sokkal olcsóbb, mint a Dainese általában. Télen, ha nem motorozok, kiszedem a protektorokat és utcára is hordom. Tök vízhatlan, meleg, jó szabású. Csak ajánlani tudom!
Segítséget kérnék!
Szeretnék venni egy másik sisakot. Amik közül választanék, /sajnos a pénzem korlátozott :( /, az AGV Airtech Rapid és a Nolan N62, esetleg N84. Érdekelne mások véleménye melyik a jobb, melyiket érdemesebb megvenni?
Előre is köszi!
Új sisak vásárlása miatt eladó egy Laser Cobra sisak pinlock-os + Iridiumos plexivel(a pleko egyszer használt, ősszel vettem), Scala-Rider-rel. Mindkettő egy idényt volt használva. A sisakot csak maszkkal használtam. Az eredeti ár: sisak 45000, Iridiumos plexi 9800, Scala-Rider 30000. Az egészet 35000-ért adom.
Tel.: 06309428984
Off
Basszus, most gondoltam csak bele, hogy milyen kurva jól járhatott az, akinek a hét második felében ítélték meg a hitelét egy új mocira.....Rögtön beleugranék egy én is egy ZZR 1400-ba, ha nem lenne egy hónap a folyósítás, ami alatt az euro meg a chf visszaesik 10-15 százalékot...
On
Annyira ritka ez a csizma, hogy csak ezen a fórumon tudok 4-5 arcot (ez ugye már nagyobb mint az Alpin Supertech júzerek tábora itt..) akinek van vagy volt.... Én egyébként kurva nehezen szabadultam meg az enyémtől szinte 0 percesen 45 rongyért...
Köszi, de most találtam egy srácnál zsír új x-spirit bukót 90be. Most jöttem meg külföldről és lassan kezdem a bevásárló körutam csak egy kis magot kell még újjítanom .
- 1.2-1.4mm vastagságú tiszta bőr kiváló védelmet biztosít
- Szabadalmaztatott ellenálló termoplasztikus védelem a vállaknál
- Kivehető európai szabvány szerinti GP protektorok
- 75º-os anatómiailag sportmotorozáshoz kialakított forma
- Ergonomikusan elhelyezett strech Kevlar® panelek az optimális rugalmasságért
- Flexibilis részek a derékon és a térdeknél
- Csrélhető Sport Koptatók
- YKK félautomatán záródó cipzárok
- Perforált bőrpanelek megakadályozzák a bemelegedést
- A dzseki cipzárral kapcsolható a nadrághoz
06705933791
noarmy@citromail.hu