Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, olyan van most eladó, spyke ruha 54-es.....csinálok neked képet róla rénszarvasos zokniban és tűsarkúban
Mutatnál egyetlen dolgot erről a honlapról, ami ha nem is az alacsony amerikai, de legalább a kurvadrága magyar árakkal versenyképes? Nekem nem sikerült semmit találnom...
Jól van tesó... igazad van még mindig jobb, mintha 10cm-es magas sarkút vennél fel ...a Feket-sárga Spyke 54-est nem értem...
a helyzet az,hogy nemnekem kell,hanem egy srácnak
odaadom neki az emailcímedet,megbeszélitek,jó?
Az enyém nem érdekel? 80.000 - amit lealkudsz Shoei XR-1000 Caster piros fehér fekete "M" méret....

link
Végül is rá tudtam nézni, 106.000 Ft-ra jön ki 250-es usd valuta eladási áron amin vált a paypal.....de használt biztos lenne olcsóbb is..
Aham....írj méretet az e-mail címemre, és megírom mennyibe kerülne.
szia pohi!

tucc ilyet?
Akkor csókollak 54-es Spyke fekete-sárga? Majd felveszem állatkás zoknival, jó?
Most mi a baj? Én vagyok a "kedves vásárló"...
Szeva

Eladó 2db zsír új plexi!
Postai utánvétel megoldható!
Tel: 30/680-2519
Ezen az oldalon elég jó cuccok vannak elég jó árakon. elvileg bárhová szállítanak...
Na kabbe
Fotókat tudnál küldeni?
De ráér valaki, az őstermelő kutya egit neki
Eladó holmik! :)

Sidi csizma 42-es méret naon szép megkímélt 35.000Ft
Texport kesztyű L-es méret hibátlan állapotú mint az új 12.000Ft
Texport 2 részes púpos bőrruha nagyon szép megkímélt 80.000Ft
Arai Viper GT bukósisak M-es méret, sötét plexivel + a gyári plexi, nagyon szép állapotú 2x használt 95.000Ft
Arai RX-7 RR Nakano REPLICA bukósisak L-es méret, sötét plexivel, nagyon szép állapotú megkímélt 85.000Ft

További képeket kérésre küldök..

Érd.: email és msn: csipi10@citromaiil.hu
tel.: 06 70 316 79 77
Texport Mugello 56-os púpos egyrészes verseny bőrruha... tud valaki ilyet, haszáltan... jó áron?
Ill. van egy darab, Dainese Firefly Nadrág... 58-as Új
Igen, csak kabátok...
Amiket felraktál ezek csak kabátok?
Hi, sajna nem tudok... sem kombit, sem női cuccot... nem is igérem
Hali!
Na nem tud senki semmit a marushin sisakokról.Saját tapasztalatra gondolok?Köszi!Üdv
Hi, női jellegű ruhád nincs? Kombi bőröket mennyiért adod?
Hali, mennyi az ára?
Shoei Z-one S-es Új