Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem meg bizony emlékeztet....
De ki beszél 2010-ről? Jövőre jön tudtommal az új vaffer, de lehet, hogy csak ráncfelvarrás lesz, az igaz...
Hát igen,majd ha a hivatalos bemutató lesz akkor kiderűl.
Az hogy más modellekből vannak rajta cuccok nem meglepő önmagában.Sok gyár csinálja(építőszekrény).
Én nem azt mondtam hogy emlékeztet a Fazerre mert egyáltalán nem. Azt mondtam hogy nem ilyen lesz.Figyelj. 2006 végén tudtad hogy ilyen lesz a 2008-as cbr 1000rr? sztem senki sem tudta és rohadtul nem ilyen képek voltak fenn róla még pár hónappal a bemutatása előtt sem.
Hááát, egy picit emlékeztet a fazerre, az tuti...
Az a baj, hogy 3-4 fotó is kering a neten....Ebből van a legtöbb, remélem ez nem véletlen....
Ez totál az én világom: V5, sport-túra, kipu lent, nincs bicajkormány, überkönig dizájn! Mármint a bordó, nem ez a bugyikék csúfság vagy a másik 125-ös cbr-re hajazó kis vékonka....
Tuti nem ilyen lesz! A fejidomon kivül minden másik motorról van leszedve.Főleg, hogy csak 2010-ben lesz asszem. Nem mutatják meg több mint egy évre előre...
Ha ez nem photoshop,akkor nagyot dob vele a Honda.
Nagyon szép
Itt az új vasam! Azonnal megveszem, amint boltba kerül........
Csak maradjon is ilyen, leszámítva ezt a buzi vénemberes bordó színt...
Hallelujah
nekem olyan bukom volt mint ami neked van cl-14
nem fogja a fejemet zajos 1 kalap szar:)
A HJC Kínai. Elcsúszkáll, bolyhosodik, zajos. Én leraktam amint volt péz másra.....
No akkor majd kíváncsi leszek, hogy hogy válik be a sisak...
A méretbeli tanácsot köszönöm, én is így járok el szerintem, ha ezt veszem.
Nincs nekem annyi pénzem
hát úgy már más.azt hittem spidi cuccot akarsz venni vagy valami ilyesmi.
Amugy nem tök mindegy mert ebből irom a szakdogámat. Sztem neke sem lenne az....
amúgy nem tökmindegy mikor alapították?az a lényeg hogy cuccai jók.
Senki semmit?
spilyu120000-ért van a superzonában berik-arlen ness több darab lehet válogatni
Bár nem nekem szántad, ezt a mercis hasonlatot nem teljesen értem...
Talán a merciket is a sárgák rakják össze? Ez nekem új, ha így lenne...
Mármint hogy Jön össze
Hol lehet találni SPIDI-ről céginfót? Hogy mikor alapitották, kik meg ilyenek ami minden normális vállalat honlapján fenn van. Vagy csak nekem nem kön össze....
Helló!
A kanizsai üzlet a SUPERZONE egyik boltja,a sisakok amiknek a képeit feltöltöttem azok mindegyike 39 900 ft.DE bizonyos okok miatt amit itt nem részleteznék én az egerszegi üzletnél rendeltem meg és a sisakot futárral lehozatták kanizsára de sajnos nagy lett úgyhogy csere lesz valószínű keddre jön meg a másik méret.Jótanács nekem az eddigi M-es méret az SX vagy SSX méretnek felel meg a KBC méretezésével úgyhogy vigyázat!
Berik, Arlen ruhák szoktak ilyen áron lenni mostanában...
Optikailkag qrva jól néz ki !Nekem is teccik!