Hát igen,majd ha a hivatalos bemutató lesz akkor kiderűl.
Az hogy más modellekből vannak rajta cuccok nem meglepő önmagában.Sok gyár csinálja(építőszekrény).
Én nem azt mondtam hogy emlékeztet a Fazerre mert egyáltalán nem. Azt mondtam hogy nem ilyen lesz.Figyelj. 2006 végén tudtad hogy ilyen lesz a 2008-as cbr 1000rr? sztem senki sem tudta és rohadtul nem ilyen képek voltak fenn róla még pár hónappal a bemutatása előtt sem.
Az a baj, hogy 3-4 fotó is kering a neten....Ebből van a legtöbb, remélem ez nem véletlen....
Ez totál az én világom: V5, sport-túra, kipu lent, nincs bicajkormány, überkönig dizájn! Mármint a bordó, nem ez a bugyikék csúfság vagy a másik 125-ös cbr-re hajazó kis vékonka....
Tuti nem ilyen lesz! A fejidomon kivül minden másik motorról van leszedve.Főleg, hogy csak 2010-ben lesz asszem. Nem mutatják meg több mint egy évre előre...
Hol lehet találni SPIDI-ről céginfót? Hogy mikor alapitották, kik meg ilyenek ami minden normális vállalat honlapján fenn van. Vagy csak nekem nem kön össze....
Helló!
A kanizsai üzlet a SUPERZONE egyik boltja,a sisakok amiknek a képeit feltöltöttem azok mindegyike 39 900 ft.DE bizonyos okok miatt amit itt nem részleteznék én az egerszegi üzletnél rendeltem meg és a sisakot futárral lehozatták kanizsára de sajnos nagy lett úgyhogy csere lesz valószínű keddre jön meg a másik méret.Jótanács nekem az eddigi M-es méret az SX vagy SSX méretnek felel meg a KBC méretezésével úgyhogy vigyázat!
De ki beszél 2010-ről? Jövőre jön tudtommal az új vaffer, de lehet, hogy csak ráncfelvarrás lesz, az igaz...