Nem tudom, de a képek alapján ennél a Diadora is merevítettebb 65körüli teli áron...
Mellesleg talán nem véletlen, hogy az összes top versenycsizma valahol 90ezer körül kapható nem akciós áron...
Barátom az az Arlen csizma kurv@ komoly! Behuggyoznék a gyönyötről ha megdobnának egy zölddel belőle. Így sajana marad a Vertigo mert próba nélkül nem merek Arlent rendelni, itthon meg az az egy pár létezik belőle ami Poloé de az nem jó 44-es lábra.
Köszönöm a felhomályosítást! Mellékesen megjegyzem, hogy a boka rész merevített, a boka feletti részen (lemértem: 2 cm) nincs merevítés. A sarokvédelem viszont komolyabb (-nak tűnik) mint a Vertigo-n.
Azt, hogy melyik mennyire tart egy perecnél inkább soha ne tudjuk meg.
Csatlakozom, mindenki olyat vegyen amelyik neki szimpi, én csak leírtam a véleményem, ha már egyszer itt van a csizma mellettem.
Én a vertigót kérdeztem meg most egy louis-es boltban(rodeo side),ők 66ot mondtak(minusz 10%).De valaki írta,hogy fehérváron vagy hol 63talán most a vertigo corsa...valami ilyesmi rémlik.Am meg asszem olyan 90körül mozog.
Ebben van ráció ugyanis nekem Alpinstars SMX -em van és az is full műanyag azon a részen,nekem kurvára bejött tehát az is egy alternatíva,ha van választási lehetőség
hali.tudna valaki segiteni nekem?azt hallottam hogy az osztrákoknál joval olcsobbak a motoros ruhák mint itthon,és hogy bécs környékén van valahol ilyen bolt.hogy ez igaz-e és ha igen akkor merre van és mi a neve a boltnak?köszi
Segítek egy kicsit illusztrálni a mondanivalómat, mire is gondolok, lehet így jobban meg fogod érteni..
Nyilak mutatják a kérdéses területet.
1. kép. Sidi. Full merevítés
2. kép. Arlen ness. Mintha hiányolnám a merevítést azon a részen..Meg mintha törne is ott a bőr, ami azt jelentheti hogy alig van merevítés azon a részen
3. kép. Arlen ness elölről. Itt látszik legjobban miről beszélek. Konkrétan semmi merevítés azon a részen..
Ha én vásárolnék, kérdés nélkül a sidit választom. Ha az arlen 60 valamennyi, akkor nem kérdés hogy egy 10-est hozzácsapok és máris lábamon a vertigo corsa. De még a sima vertigóval is jobban járnék.
De sebaj, mindenki azt vesz amit akar, én csak a saját véleményemet mondtam el..
Nem tudja véletlenűl valaki hol lehet hozzájutni olcsóbb de jó minőségű motortakaró ponyvához lehetőleg olyan amelynek a belseje fényezést védő szövetből van!
Láttál/fogtál/próbáltál már Arlen Ness csizmát? Gondolom nem, mert akkor nem írtál volna ilyet. Elhiszem, hogy otthon vagy motoros ruházat terén, de látatlanba azért ne ítélj.
Sajna itthon (tudtommal) nem forgalmazza senki, így próba nélkül vettem egyet az ebay-ről. A méret sajna nem lett jó. Ha valakit érdekel az apróban megtalálja.
A Sidi tényleg nagyon jó csizma, ebben egyetértek.
Mellesleg talán nem véletlen, hogy az összes top versenycsizma valahol 90ezer körül kapható nem akciós áron...
Persze ettől még lehet nagyon jó kis csizma...
22900!
Erről a csizmáról valaki tud valamit esetleg van valakinek?
Mennyire strapabíró stb.
33000 Huf és elgondolkoztam rajta!
Azt, hogy melyik mennyire tart egy perecnél inkább soha ne tudjuk meg.
Csatlakozom, mindenki olyat vegyen amelyik neki szimpi, én csak leírtam a véleményem, ha már egyszer itt van a csizma mellettem.
Nyilak mutatják a kérdéses területet.
1. kép. Sidi. Full merevítés
2. kép. Arlen ness. Mintha hiányolnám a merevítést azon a részen..Meg mintha törne is ott a bőr, ami azt jelentheti hogy alig van merevítés azon a részen
3. kép. Arlen ness elölről. Itt látszik legjobban miről beszélek. Konkrétan semmi merevítés azon a részen..
Ha én vásárolnék, kérdés nélkül a sidit választom. Ha az arlen 60 valamennyi, akkor nem kérdés hogy egy 10-est hozzácsapok és máris lábamon a vertigo corsa. De még a sima vertigóval is jobban járnék.
De sebaj, mindenki azt vesz amit akar, én csak a saját véleményemet mondtam el..
Valaki ismeri a Gaerne ST-Dry túracsizmáját, valami vélemény kéne.
Előre is köszi!
Nem tudja véletlenűl valaki hol lehet hozzájutni olcsóbb de jó minőségű motortakaró ponyvához lehetőleg olyan amelynek a belseje fényezést védő szövetből van!
Köszönöm!
Sajna itthon (tudtommal) nem forgalmazza senki, így próba nélkül vettem egyet az ebay-ről. A méret sajna nem lett jó. Ha valakit érdekel az apróban megtalálja.
A Sidi tényleg nagyon jó csizma, ebben egyetértek.
hátha tudnak hozni nekem egyett........