Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia(sztok)Te még mindig ezen lovagolsz?Nem mind1 neked mit vesz más a fejére?Erre fussa aztán kész...
Szeva!Adatlap? Na mindegy,de egy bukó nem csak arról szól amiről te beszélsz,hanem ez az ÉLET MEGÓVÁSÁRÓL(is,főként)!Ezekkel a csájna gyártókkal az a gáz,hogy nem elégítik ki a biztonsági normákat,vagy csak 'megközelítik"az alapokat,ahonnan egy európai gyártó legalsó kategóriája indul!
Sajnos a küllemük és a konfortjuk becsapják a gyanútlanokat,de az igazi törésteszteken legalul végzik!
Széles utat!
hát én a helyedben nem adnék egy ilyenért 15-20000ft-ot , sőt az igazat megvallva ha fizetnének érte sem mennék ilyennel motorzni , szerintem inkább ehelyett vegyél egy szél álló réteggel ellátott cordura gatyát, én ha cordura gatyám alá béléses adidas melegitő alsóm felveszem nincs az a hideg, az a motordöntögető szél amitől egy hangyányit is fázna a lábam. De te tudod mi teccik, meg mi a jó neked, én csak egy tippet mondtam, izlések is pofonok.
Még az árak is fent vannak...
Ha megnézed a TucanoUrbano honlapján, a motorodra melyik típus kell, meg is találhatod az árát.
Segítsek?
csak az az oldal használhatatlan
valaki nem tud, shoei vfx-w sisakot? ár alattira gondoltam elsösorban, elöre is köszi az észrevételeket
hát csak egy utcai cipőről van szó ami itthon 24 ezer és külföldön 12 szóval ha olcsóbban úsznám meg az jó lenne természetesen ha nem éri meg akkor hagyom a fenébe.azért kössz
még aki tudna segíteni várom az ajánlatait
Mint írtam, a motorline.hu-n kapsz ilyet!
attól függ miről van szó....és hogy mivel hozatod...
UPS....USPS...FEDEX....stb honlapján méret...súly alapján tudsz körülbelülit saccolni....vagy kérdezd meg akitől veszed...ha neten veszed tuti leirják...vagy megmondják...
krosszgatáyt...mezeket...többet egy csomagban 15-30dollár...
kipufogorendszer...75dollár
ebayen ha nézed...sokhelyen irnak postaköltségeket is...ot kb belőheted....
sziasztok segítséget kérnék,nem motorozással kapcsolatos árucikket szeretnlk vásárolni amerikába és azt mondták, hogy ezen az oldalon van több ember aki amerikából hozat be árut
érdekelne mennyibe kerülne.....
aki tud segítsen nagyon fontos lenne és előre köszönöm.
Zoli
olyan ez az izé mint ami a kovácsoknak van / volt 100 éve....
kösz.
Beírod a gugliba, hogy motoros lábvédő és lám:
Egy bolt:

http://negotia.addel.hu/produc...

És a többi:
http://www.google.hu/search?hl...
ilyet hol tudnék venni?
1-2 linket pls
Bocs, de nekem volt (meg is van) Motowell sisakom, es nem olyan rossz az, ahogy azt kepzelik. En kaptam a motorhoz amikor vettem, de vegulis elegedett voltam vele. Most egy Shark-om van, okes, az jobb, de nem eg es fold a kulonbseg! A motowell konnyu, eleg passzentos rajta minden, nem esett szet ket ev alatt, szoval az ar/teljesitmenyhez kepest szerintem nagyon jo!
Ez csak természetes.
Szívesen. Én ilyen árban azt vettem volna Remélem beválik Ha megjött feltétlenül írj és dobj fel fényképet róla.
Üdv Pohi!
Választottam sisakot a Superzone-nál,Force RR Speed Demon gunmetal színben.Az egerszegi boltban rendeltem meg a sisakot szombaton már lehet is érte menni,az eladó nagyon korrekt volt mondta ha nem felel meg cserélik kívánság szerint.Most ölyöm és bódottág.
Ha megjön írok róla.
Szeva! Kösz az ötletet.
Adtál már el valamit egyébként?
..én azért követtem a példát, még ha időben picit előbb is volt...
Forza Arai!
Eladó egy zsír új SPIDI bőrruha full prtotektoros!
Én 180cm és 71kg vagyok de +- 10cm és 10kg-ig jó a ruha!
Érdeklődni csak telefonon!
2008-as és 165,000Ft
Tel:30/680-2519
Eddig nem voltam egy nagy fórum van, de ha tudtam volna hogy itt ekkora arcok tanyáznak Már csak ezért megérte beszerezni egy motort
A dagadt nőknél meg a kesztyűboltnál lefejeltem az asztalt Szerintem maradj meg ennél a névnél, ezek után nálam tuti berögzül
Enyhe házasságróllebeszélést érzek a szavadiban