Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor a Rossis maradt 65.000 Ft belsős, rakok fel képet:
Ja, és belsős kellene a daineséből!
45-ös bár formából 46 kellett!?
Alpin supertech is van 65-ért pár féle és méret...
45-ös vagy 47-es Dainese axial race Rossi citromsárga 65, 44-es kék fekete szürke 55, meg van pár méret és szín 55-ért a kívül hordható fajtából.....
Méret?
Szeva! Dainese axial race vagy sidi vertigo corsa csizma érdekelne, tudsz valami jó árat?
Neked hoztam a sisakot?
Rákérdeztem a 2-esre, mivel az a full idomszett ezek szerint. Majd megírják, hogy mennyi a posta hozzánk, vagy azt, hogy nem küldenek...
egyetértek az előttem szólóval, viszont annyi kiegészítés még, hogy nagy valószinüséggel nem postázza csak Skóciába és az Egyesült Királyságba, köcsögök ezek az angolok, volt már hozzájuk szerencsém ebay-es vásárlás során...
192cm/96kg és simán beleférek az 56os Arlen 2 részesbe, meg a Berik 1részesbe is.
Nyilván testalkat kérdése is. Ha nem vagy "konfekcióméret", majd Cölöp rádalakítja...
SSR8! hova tűntél? Sikerült megkérdezni a nacit az aunernél?
Én plusz 10-15 kilóval is bele tudtam préselni magam a kétrészes 58-as rucimba, bár a dzseki elég passzentos volt... Nadrágba viszont elég az 56-os is, szerintem Neked sem kell 56-nál nagyobb semmiben. Próba mindenképp ajánlott vásárlás előtt. Ha látatlanban vásárolsz, legalább egy azonos márka azonos méretét próbáld fel előtte, a típus nem számít, pláne ha márkás cuccot veszel...
185cm magas, 100 kiló, 56-os ruha felszül rajtam mint állat de beleférek.
Ha szerencséd van az 58-ba beleférsz sztem
Sziasztok! Bőrruha vásárlás előtt állok valaki tud nekem abban segiteni hogy hogy alakul a mérettáblázat én 190cm magas 100kg vagyok szerintetek 48-58-ig méretezett ruhák közül melyik lesz jó rám?
Bence,
Az előbbi kizárólag jobboldali hasidom, a második link teljes idomszett. Ezért az árkülönbség
-T-
POHI

Találtam pályaidomot:
1-es link
2-es link

a 2 között mi a különbség?
mert szerintem semmi
kérlek írj mert erről nem szeretnék lemaradni
Üdvözlet
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy akinek van valamien tapasztalata vagy véleménye a shox team bőrkabátról az legyen kedves ossza meg velem.
előre is köszi
Úgy néz ki tényleg nem lesz jövőre.... Vennem kell tavasszal valami kis hiánypótló vasat... Asszem Triumph Sprint lesz belőle...
Dehát addig van még több mint egy év ( ha az új 1000-es V4-es VFR-t akarsz). addig el is használod őket
A számomra hülye ember festményeket gyűjt meg padlóvázát...Hát én más vagyok..
Na meg aztán ha meglesz a vas, csak nem hozhatom el papucsban...
Ja jol van azt hittem csak engem szivatsz a Fazer dumával. de ha nem igy volt akkor bocsesz. Sztem csak 2010ben lesz esetleg. Jövőre tuti nem. De minek van neked ennyi cuccod (Arai, Alpin, Puni, Dainese, meg a jó isten tudja mid) ha nincs is motorod? Vagy ebben nyomod a melót?
...de be is fejezem az offot...
Ugyanitt kétrészes, párszor használt, piros/fekete Dainese Flanker eladó 58-as méretben...