egyetértek az előttem szólóval, viszont annyi kiegészítés még, hogy nagy valószinüséggel nem postázza csak Skóciába és az Egyesült Királyságba, köcsögök ezek az angolok, volt már hozzájuk szerencsém ebay-es vásárlás során...
192cm/96kg és simán beleférek az 56os Arlen 2 részesbe, meg a Berik 1részesbe is.
Nyilván testalkat kérdése is. Ha nem vagy "konfekcióméret", majd Cölöp rádalakítja...
Én plusz 10-15 kilóval is bele tudtam préselni magam a kétrészes 58-as rucimba, bár a dzseki elég passzentos volt... Nadrágba viszont elég az 56-os is, szerintem Neked sem kell 56-nál nagyobb semmiben. Próba mindenképp ajánlott vásárlás előtt. Ha látatlanban vásárolsz, legalább egy azonos márka azonos méretét próbáld fel előtte, a típus nem számít, pláne ha márkás cuccot veszel...
Sziasztok! Bőrruha vásárlás előtt állok valaki tud nekem abban segiteni hogy hogy alakul a mérettáblázat én 190cm magas 100kg vagyok szerintetek 48-58-ig méretezett ruhák közül melyik lesz jó rám?
Üdvözlet
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy akinek van valamien tapasztalata vagy véleménye a shox team bőrkabátról az legyen kedves ossza meg velem.
előre is köszi
Ja jol van azt hittem csak engem szivatsz a Fazer dumával. de ha nem igy volt akkor bocsesz. Sztem csak 2010ben lesz esetleg. Jövőre tuti nem. De minek van neked ennyi cuccod (Arai, Alpin, Puni, Dainese, meg a jó isten tudja mid) ha nincs is motorod? Vagy ebben nyomod a melót?
Nyilván testalkat kérdése is. Ha nem vagy "konfekcióméret", majd Cölöp rádalakítja...
Az előbbi kizárólag jobboldali hasidom, a második link teljes idomszett. Ezért az árkülönbség
-T-
Találtam pályaidomot:
1-es link
2-es link
a 2 között mi a különbség?
mert szerintem semmi
kérlek írj mert erről nem szeretnék lemaradni
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy akinek van valamien tapasztalata vagy véleménye a shox team bőrkabátról az legyen kedves ossza meg velem.
előre is köszi
Na meg aztán ha meglesz a vas, csak nem hozhatom el papucsban...
Ugyanitt kétrészes, párszor használt, piros/fekete Dainese Flanker eladó 58-as méretben...