Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a MOTOWELL nevű szart ,légyszi ne a Sportmotor-on áruld már!Köszi:Fenyő
Te ezt hordanád az életed védelmére?
Kb 100 ezer és biztos hogy jó.
Ha valakit érdekel, akkor a camponában lévő Hervisben leárazás van, 5ezerért lehet már kapni Benger alsóöltözeteket, természetesen szettet (alsó-felső). Persze vannak 10ezerért is, de azok is magasabb árról vannak leértékelve...

meg persze minden más egyéb sportcucc is akciós, 10-50%-osan...
Véletlen nem tud valaki akciós kesztyükről. Meglepném magam karira valami márkás de olcsobb darabbal.
Mennyi az az elfogadható ár a fullgasnál?
Vortice csimmájuk van?
Én most arra kattantam rá....a Corsa helyett jött ki 2009re
Mennyire jó az AXO RC6 csizma? Használ valaki ilyet? Tényleg felsőkategóriás, vagy csak az ára az?
Sziasztok!
Erről a csizmáról tudnátok valami véleményt,esetleg vele kapcsolatos tapasztalatot írni!
http://www.frank-thomas.co.uk/...
Előre is köszi!
Üdv Mindenkinek!
Köszi mindenkinek!
Szasz! A www.pinkmotors.hu a vezérképviselete a Lazer-nek! Szerintem ott érdeklődj!Ráadásul ebben az időszakban vannak a legnagyobb akciók is!
Széles utat:Fenyő
Eladó egy zsír új SPIDI bőrruha full prtotektoros!
Ruha 50-es
Én 180cm és 71kg vagyok de +- 10cm és 10kg-ig jó a ruha!
2008-as és 165,000Ft

Eladó egy ÚJ XPD csizma! (SPIDI márkacsizmája)!
Utánvétel megoldható!
Méret: 42-43
Érdeklődni csal telefonon!
2008-as és 48,000Ft
Tel:30/680-2519
SziasztoK!
Lazer dragon verdigio, vagy Katana sisakot szeretnék venni!
Tud valaki olyan motoros boltot, ahol korrekt áron +lehet kapni?
Ha tudtok használtat megkímélt állapotban, az is érdekel (M-es)!Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok! Ha érdekel valakit, van egy Shoei Raid II Lance sisakom XS méretben. Teljesen új, még a fólia is rajta van. Van a dobozában ajándék plexi is hozzá. Ha jó a méret valakinek és kell, akkor szóljon! Ha jól tudom a Louisban 429eur. Megegyezünk az árban.
este tudok küldeni képeket e-mailben.
Olivér
Írj mailt légyszi, ha van róla képed azt is küldhetsz. zzr1100 kukac upcmail pont hu
38e, ha érdekel.
Ha 50 alatt megkapod, ne gondolkozz, kintről is 48-50 körül jönne be ha jól tudom..
Mennyiért?
Szia, van egy sidi vertigom 44es fehér-fekete. Nagyon keveset használt.
ha érdekel, akkor várom a jelzésed. Olivér
Megtudakoltam a főhadiszálláson, olyat is leakcióztak Fehérváron amit nem szabadott volna. Főnök úr normálisan állt hozzám, de akkor sem lesz vertigóm 41e-ért de kaptam elfogadható ajánlatot. Még meggondolom szeretnék-e vásárolni náluk.
Mármint a fehérvárival, de jó, hogy mondod! Felhívjam a föhadiszállást?
Mert vele volt letárgyalva és ő is követte el a dolgot.
miért nem kérted a főnököt?
Sziasztok! A fullgázt kerüljétek mert kamu az akció! Mire odaértem a letárgyalt 41000Ft-os csizmáért addigra 51000 lett belőle... Fossanak bogáncsot, fogadok ment volna zsebbe a 10-es ha vagyok olyan barom, hogy megveszem. A multik 50-100 millás bírságokat kapnak hasonlókért.

Szóval Sidi Vertigo-t keresek, 44-es, fekete, fehér-fekete vagy zöld fekete. Kintről most nem veszek mert szar a pénzünk.
Infó kellene. Szeretnék venni egy használt SPYKE kétrészes bőrruhát. Valakinek van tapasztalata a márkáról?
Pl: minőség, tartósság ptotektorozás szellőzés stb.
Előre is köszi.