Ha valakit érdekel, akkor a camponában lévő Hervisben leárazás van, 5ezerért lehet már kapni Benger alsóöltözeteket, természetesen szettet (alsó-felső). Persze vannak 10ezerért is, de azok is magasabb árról vannak leértékelve...
meg persze minden más egyéb sportcucc is akciós, 10-50%-osan...
Sziasztok!
Erről a csizmáról tudnátok valami véleményt,esetleg vele kapcsolatos tapasztalatot írni! http://www.frank-thomas.co.uk/...
Előre is köszi!
Üdv Mindenkinek!
Szasz! A www.pinkmotors.hu a vezérképviselete a Lazer-nek! Szerintem ott érdeklődj!Ráadásul ebben az időszakban vannak a legnagyobb akciók is!
Széles utat:Fenyő
SziasztoK!
Lazer dragon verdigio, vagy Katana sisakot szeretnék venni!
Tud valaki olyan motoros boltot, ahol korrekt áron +lehet kapni?
Ha tudtok használtat megkímélt állapotban, az is érdekel (M-es)!Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok! Ha érdekel valakit, van egy Shoei Raid II Lance sisakom XS méretben. Teljesen új, még a fólia is rajta van. Van a dobozában ajándék plexi is hozzá. Ha jó a méret valakinek és kell, akkor szóljon! Ha jól tudom a Louisban 429eur. Megegyezünk az árban.
Megtudakoltam a főhadiszálláson, olyat is leakcióztak Fehérváron amit nem szabadott volna. Főnök úr normálisan állt hozzám, de akkor sem lesz vertigóm 41e-ért de kaptam elfogadható ajánlatot. Még meggondolom szeretnék-e vásárolni náluk.
Sziasztok! A fullgázt kerüljétek mert kamu az akció! Mire odaértem a letárgyalt 41000Ft-os csizmáért addigra 51000 lett belőle... Fossanak bogáncsot, fogadok ment volna zsebbe a 10-es ha vagyok olyan barom, hogy megveszem. A multik 50-100 millás bírságokat kapnak hasonlókért.
Szóval Sidi Vertigo-t keresek, 44-es, fekete, fehér-fekete vagy zöld fekete. Kintről most nem veszek mert szar a pénzünk.
Infó kellene. Szeretnék venni egy használt SPYKE kétrészes bőrruhát. Valakinek van tapasztalata a márkáról?
Pl: minőség, tartósság ptotektorozás szellőzés stb.
Előre is köszi.
Te ezt hordanád az életed védelmére?