Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
Tudom, de az matt kivitel, olyat nem szerettem volna...
Szóval foglalkozol beszerzéssel?
Ezért kérdeszted akkor a honlapom......rx-7 rr5-ben is van ilyen okada, csakhát most drága.....a gyange forint miatt van vagy 140.000.
Mesés
...csak azt bánom, hogy a szintén Brittől vett Dainese X-metalt is elmértem már egy jelentkezőnek anno, pedig lehet rajtam marad a mostani jelmez.... Hiába hirdetek ezerrel, ezek a dudva norvégok sem motoroznak télen
Hát ha Pohi elvtársra kicsi volt, akkor sztem nekem sem passzol majd, lévén legnagyobb igyekezetem ellenére is van bennem még vagy száz kiló....
Ha szar a méret, le is viszem Neked, úgyis mennem kell látogatni a szülőket a viharsarokba...
lehet van ződbe is,csak meg kék kérdezni!
Köcc! Ugyan ződbe nincs, de a fekete-fehéret sem vetem meg.
Nézd meg a Kelomotornál is...akciósan 19900-ért adják most(legalább 1hónapja) őket.Én is gondolkodtam rajta,de megvárom a szilvesztert,"hátha" Row mancsára kicsi lesz a gp-pro és nagylelkűen átveszem tőle.
Igen, illetve Quantum V (ez a német Viper) Okada Ryu design.
649 Eur helyett 419 Eur. www.motoin.de -től jött.
Ez oké, de azért Olaszországba ne menj vele, mert ott lehet úgy megbüntetnek, hogy elég lesz kiköhögni.
Ez Viper? Honnan és mennyi? Gondolom nem magyarból 140ért?!
Nekem meg ezt hozta a Mikulás:
Sajnos nem volt alkalmam felpróbálni, szóval marad a vakszerencse. De bízom benne hogy jó lesz a méret....Sajna a környékemen nincsenek ilyen márkás cuccokkal teli motorboltok.
Dehogynem! Ott van Pohi Bár ő is nagy X-spirit fun ugyhogy nem hiszem h beleköt, max elkobozza és újra eladja
Találkoztam olyan rendőrrel, akinek én magyaráztam el az A, A1, és A korlátozott jogsi közötti különbséget.
Ettől kezdve nem gondolhattad komolyan a kérdésedet...
A sisakod kiválasztásánál a fejed legyen az első szempont, ami átmegy a japán vagy amcsi szabványon, az vélhetően nálunk is jó-különösen, ha Arai v. Shoei a neve...
Nem hiszem el, hogy van rendőr, aki ezt megnézné.
Kicsit a témához kapcsolódóan érdeklődnék, hogy mi történik, ha egy ECE22-05 szabványnak nem megfelelő ilyen x-elevennel a fejemen megállít a rendőr, mert tudomásom szerint sem a japán, sem az amerikai Shoei, Arai, stb. nem felel meg ennek a szabványnak.
Hoppá! Megvan a kesztyűjelöltem! Köszönöm a közreműködést.
nagyon baba a sisakod. ára ? itthon vette a mikulás vagy a szomszédoknál ?
Azt igazából nem tudom, én célirányosan a fehérért mentem be.
Köszi! Színben milyenek voltak még? (Bár ez is jól néz ki)
Asszem igen...
Jól néz ki alulról!
Dehogy baj hogy felraktad. Nagyon jól néz ki!
Spirro?