...csak azt bánom, hogy a szintén Brittől vett Dainese X-metalt is elmértem már egy jelentkezőnek anno, pedig lehet rajtam marad a mostani jelmez.... Hiába hirdetek ezerrel, ezek a dudva norvégok sem motoroznak télen
Hát ha Pohi elvtársra kicsi volt, akkor sztem nekem sem passzol majd, lévén legnagyobb igyekezetem ellenére is van bennem még vagy száz kiló....
Ha szar a méret, le is viszem Neked, úgyis mennem kell látogatni a szülőket a viharsarokba...
Nézd meg a Kelomotornál is...akciósan 19900-ért adják most(legalább 1hónapja) őket.Én is gondolkodtam rajta,de megvárom a szilvesztert,"hátha" Row mancsára kicsi lesz a gp-pro és nagylelkűen átveszem tőle.
Sajnos nem volt alkalmam felpróbálni, szóval marad a vakszerencse. De bízom benne hogy jó lesz a méret....Sajna a környékemen nincsenek ilyen márkás cuccokkal teli motorboltok.
Találkoztam olyan rendőrrel, akinek én magyaráztam el az A, A1, és A korlátozott jogsi közötti különbséget.
Ettől kezdve nem gondolhattad komolyan a kérdésedet...
A sisakod kiválasztásánál a fejed legyen az első szempont, ami átmegy a japán vagy amcsi szabványon, az vélhetően nálunk is jó-különösen, ha Arai v. Shoei a neve...
Nem hiszem el, hogy van rendőr, aki ezt megnézné.
Kicsit a témához kapcsolódóan érdeklődnék, hogy mi történik, ha egy ECE22-05 szabványnak nem megfelelő ilyen x-elevennel a fejemen megállít a rendőr, mert tudomásom szerint sem a japán, sem az amerikai Shoei, Arai, stb. nem felel meg ennek a szabványnak.
Szóval foglalkozol beszerzéssel?
Ha szar a méret, le is viszem Neked, úgyis mennem kell látogatni a szülőket a viharsarokba...
649 Eur helyett 419 Eur. www.motoin.de -től jött.
Ettől kezdve nem gondolhattad komolyan a kérdésedet...
A sisakod kiválasztásánál a fejed legyen az első szempont, ami átmegy a japán vagy amcsi szabványon, az vélhetően nálunk is jó-különösen, ha Arai v. Shoei a neve...
Nem hiszem el, hogy van rendőr, aki ezt megnézné.