Ott a pont! Mi is épp ezt figyeltük, h nagy vonalakban szinte ugyanaz a forma. De amúgy gyönyörű a Haga festésű RX7. Biztos vmi fasza gyerektől szerezte a srác...
Honnan tudod hogy képről mondja meg valaki hogy jó-e egy csizma? Esetleg az a valaki talán néz ilyeneket is: http://www.truveo.com/Sidi-Ver...
Vagy esetleg van akinek már 6 éve is Sidi csizmája volt és lehet van mihez hasonlítania
Hidd el, sok jó csizma van, de amelyikbe nincs csavarodás elleni merevítés az nem véd teljeskörűen.
Persze lehet motorozni túracsizmában is, de én féltem a lábam ugyanúgy mint a buksimat
hali!véleményt szeretnék kérni.hogy milyen sisak a nitro-N1200-V , agv stealth zajvédelemre +stb...,mert ilyet szeretnék venni csak elöte véleményeket szeretnék kérni. melyiket érdemes megveni?,köszike mindenkinek
arlent nem ismerem....de a sidihez annyit tennék hozzá hogy a corsa tipusnál van egy merevitő ami nem engedi elcsavarodni a lábfejet...kívül belül...elég massziv...vertigo típusban csak protektorok
de az olyan 70-75....a vertigoban ez nincs meg és 50-55
az arlen...nemtom mennyi...multkor néztem...valahol lentebb írtam...
Szevasztok! Gondoltam megosztok veletek egy kis érdekességet, ami nem más, mint egykét kép. A képeken 3 sisak látható. Az egyik egy Arai Freddie Spencer replika, a másik egy Arai RX7 Corsair Haga, a harmadik egy Shoei X-Spirit Ukawa. Leginkább a két Arai összehasonlítása lehet érdekes, mert mind a kettő csúcsmodell - csak 20 év a különbség! De az RX7 és a Shoei formáját is csekkolhatja, aki épp ilyen felső kategóriás sisak vételén gondolkozik (mondjuk nem a forma az elsődleges szempont úgysem, de előfordulhat hogy valakinek nagyon nem tetszik egyik vagy másik).
Askewet néztem, nem tűnik masszívnak képről, Formát néztem, 50-ért, elég masszív műanyag védelem van a bokádnál, meg ilyen csuklós, meg csatos a hátulja, viszont rám a 45-ös sem passzolt. Vertigora vágyom. Tényleg le van árazva?
Nem versenyzek. Bevállalnék egy ilyen frankó Arlent, de mivel nem mehetek ki a németekhez felpróbálni így leves. Bírom aki egy kép alapján megmondja,hogy jó-e egy csizma... (nem te voltál, ne vedd magadra)
Eladó motoros ruha , télre is kiváló .