Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Eladó motoros ruha , télre is kiváló .
Hát most többe mint itt akciósan, mivel dollárilag gatyán állunk a Forint gyengesége miatt:

http://www.motoroazis.hu/?m=2&...
csak kíváncsiságból mennyibe lenne 1 Haga?
Azt mondják a gumis lepedő is megfelelő belső használatra.....és jóval olcsóbb
A beszerzéssel nincs gond ha fizeted
hali
itt
A BMW logó sem változott már egy ideje...
Tudod, ami jó, azt minek bántani!
nekem is szerezhetne az a fasza gyerek egy hagát karácsonyra
Ott a pont! Mi is épp ezt figyeltük, h nagy vonalakban szinte ugyanaz a forma. De amúgy gyönyörű a Haga festésű RX7. Biztos vmi fasza gyerektől szerezte a srác...
Honnan tudod hogy képről mondja meg valaki hogy jó-e egy csizma? Esetleg az a valaki talán néz ilyeneket is:
http://www.truveo.com/Sidi-Ver...
Vagy esetleg van akinek már 6 éve is Sidi csizmája volt és lehet van mihez hasonlítania
Hidd el, sok jó csizma van, de amelyikbe nincs csavarodás elleni merevítés az nem véd teljeskörűen.
Persze lehet motorozni túracsizmában is, de én féltem a lábam ugyanúgy mint a buksimat
A shoei sokkal szebb az arai nem sokat változott az évek során formára.....
De szép az a Haga....ismerős
hali!véleményt szeretnék kérni.hogy milyen sisak a nitro-N1200-V , agv stealth zajvédelemre +stb...,mert ilyet szeretnék venni csak elöte véleményeket szeretnék kérni. melyiket érdemes megveni?,köszike mindenkinek
Eladó egy zsír új SPIDI bőrruha full prtotektoros!
Ruha 50-es
Én 180cm és 71kg vagyok de +- 10cm és 10kg-ig jó a ruha!
2008-as és 165,000Ft

Eladó egy ÚJ XPD csizma! (SPIDI márkacsizmája)!
Utánvétel megoldható!
Méret: 42-43
Érdeklődni csal telefonon!
2008-as és 50,000Ft
Tel:30/680-2519
ok rendben! gondolom máskor is mész még németbe! kurva nehéz dönteni h melyik legyen, légyszíves nézd meg akkor az arlent, h mennyiért lenne ha lenne!
ezzel kicsit elkéstem ....már képekkel is illusztrálták
asszem a verteba a régebbi modell...de nem 100%
részemről nincs akadálya hogy legyen neked is
gondolom igen...de meg kell lessem hogy van e nekik....
jövö héten utánanézek....
arlent nem ismerem....de a sidihez annyit tennék hozzá hogy a corsa tipusnál van egy merevitő ami nem engedi elcsavarodni a lábfejet...kívül belül...elég massziv...vertigo típusban csak protektorok
de az olyan 70-75....a vertigoban ez nincs meg és 50-55
az arlen...nemtom mennyi...multkor néztem...valahol lentebb írtam...
Szevasztok! Gondoltam megosztok veletek egy kis érdekességet, ami nem más, mint egykét kép. A képeken 3 sisak látható. Az egyik egy Arai Freddie Spencer replika, a másik egy Arai RX7 Corsair Haga, a harmadik egy Shoei X-Spirit Ukawa. Leginkább a két Arai összehasonlítása lehet érdekes, mert mind a kettő csúcsmodell - csak 20 év a különbség! De az RX7 és a Shoei formáját is csekkolhatja, aki épp ilyen felső kategóriás sisak vételén gondolkozik (mondjuk nem a forma az elsődleges szempont úgysem, de előfordulhat hogy valakinek nagyon nem tetszik egyik vagy másik).
Köszönöm a válaszokat! Akkor tárgytalan,gyüjtök még akkor egy kicsit.

Üdv
Askewet néztem, nem tűnik masszívnak képről, Formát néztem, 50-ért, elég masszív műanyag védelem van a bokádnál, meg ilyen csuklós, meg csatos a hátulja, viszont rám a 45-ös sem passzolt. Vertigora vágyom. Tényleg le van árazva?
Pedig én kép alapján is meg tudom mondani hogy a zsiguli egy szar a ferrari-hoz képest
Nem versenyzek. Bevállalnék egy ilyen frankó Arlent, de mivel nem mehetek ki a németekhez felpróbálni így leves. Bírom aki egy kép alapján megmondja,hogy jó-e egy csizma... (nem te voltál, ne vedd magadra)