Nézd meg a www.pinkmotors.hu oldalán a LAZER-bukókat,ilyenkor rohadt jó áron hozzájuthatsz! Ha AGV-ben gondolkodsz,nézd meg a www.shox.hu lapját ott is vannak nagyon jó akciók!
Széles utat!
Helló!
Még akartam írni csak véletlenül elküldtem a választ.
Nekem most AVG GP1 sisakom van ,vigyáztam rá úgyhogy jó állapotban van még de az idő vasfoga ugye... az már meglátszik rajta.Hát az anyagról azt mondták az eladók hogy ez műanyag sisak ill. a szél sajnos nagyon befúj az államnál,ezért is szeretném lecserélni meg azok a sisakok amiket eddig néztem már üvegszálas-kevláros héjszerkezetűek,páramentesnek mondják a plekókat.Érdekelne hogy az anyagok mennyire ellenállóak az ütésekkel szemben annak ellenére hogy csak robogón használom de hát feje csak egy van az embernek.
AVG csak vírusírtó van
AGV sisak ilyen árkategóriában felejtős, szeles, hangos, gatyi illesztések. KBC minőségre jó, ellenben túl nehéz, 1450g vagy 1550g. Én nehéznek találtam. HJC - hát a hátsó részét a szellőzőnek elg gatyinak találom. 2008-as sisakról lévén szó nem sok viszhangot hallottam a sisakról. HJC csinál jót is és nem jót is. Kicsit zsákbamacska, olvasni kellene pár véleményt róla.
ajánlanék még1 sisakot, kicsit csodálkozom hoyg ebben az árkategóriában senki nem nézi, pedig nagyon jó sisak.
Suomy explorer gold. Üvegszálas, 1350g, pehelykönnyű. 2 ilyenem volt, egyikkel 2x is buktam, tökéletesen védett.
Illevt szét kel nézni jól, most kezdődnek az akciók, akár 60-90 ezres sisakot is kifoghatsz most..
Szerintem ilyen árkatgóriában nem a hélyszerkezet anyaga a fontos. Elsődlegesen olyat vegyél ami kivehető mosható béléses és kényelmes a fejednek, másodlagos dolgok a forma, szellőzés, könnyen cserélhető plexi. Én KBC-t fogtam a kezemben a yamaha worldben, nagyon tetszett a belsejének az anyaga, finom puha volt, formára is szép sisak. HJC ebben a kategóriában van ismerősömnek a belseje kibolyhosodott, kitágult, formára már kevésbé szép. AGV-m van, külső illesztések kicsit gagyik, zajos, befúj a szél mindenhonnan. Ez az én véleményem....remélem segít valamit.......biztosan lesz még hozzászóló a dologhoz.
Sziasztok!
Tanácsokat,javaslatokat szeretnék kérni bukó vételvel kapcsolatban.
Nézgettem többféle sisakot is már de döntésképtelen vagyok.
Szóval AVG, HJC FG-15, KBC BLADE II,TOP GUN sisakokat néztem zárt kivitelűeket és 40 000 ft körüli összeget szánnék rá.
Előre is köszönöm az ötleteket,véleményeket,tanácsokat ha kapok.
Én anno, 14 évesen a Kiskőrösire is rábíztam az életem... csak az volt, meg csak arra volt pénzem (Prost-osra festettem, és örültem mint majom a f....) most is megvan még... az Arai mellett... mert közben válltozott (pozitiv irányban) az anyagi helyzetem
Van aki 100 000 ft-ból próbál motorozni... mert ennyit engedhet meg magának... aztán majd alkul...
Simsonra jó .......attól jobb legalább is amit egyesek a simsonon hordanak bukósisaknak képzelve akarom mondani, szóval nem az smkp-seket akarom leszólni De valóban inkább az apróban kellene hirdetni vagy az www.smkp.hu oldalon
Széles utat!